Nieuw

Busje komt zo

Deze videoclip komt uit Italië.

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Busje komt zo

 1. Zelfs een veewagen is daar nog te goed voor.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // september 3, 2017 om 13:29 //

  Vergis je maar niet, zo is het in Den Haag vele jaren gegaan met Turken en Marokkanen die in alle vroegte naar de tuinbouw bedrijven in het Westland gingen. Beschamend ? Jazeker. De oplossing ? Ik zou het niet weten, zo’n spitsperiode is vrij kort en daar valt door bedrijven niet op te anticiperen, de ene dag komen ze om 7 uur, de volgende om 8 uur.
  Direct na het ingaan van de studenten OV kaart ging het er in de TU wijk in Delft ook zo aan toe, dat heeft ook flink lang geduurd voor daar een oplossing voor kwam met extra bussen die stonden te wachten tot de hel weer eens losbarstte.

  Like

 3. Te hopen dat de chauffeur een gasmasker draagt anders komt ie niet ver.

  Like

 4. templars2017 // september 4, 2017 om 00:06 //

  Dit is Italië ,vroeg of laat gebeurt het in onze contreien ook……hier is duidelijk te zien hoe achterlijk die lieden zijn .
  In plaats van te wachten tot de chauffeur de deuren opent gaan ze er aan gaan sleuren.
  Als iemand daar cultuurverrijking in ziet ? mij goed maar ik in ieder geval niet.
  En stel je in de plaats van de chauffeur ….leuk is anders niet?
  In ieder geval toont het aan dat die lui geen enkele vorm van opvoeding ,respect of wat dan ook hebben.
  Het enige dat we hier kunnen zien is het typisch afrikaans gedrag wat al altijd zo is en waarschijnlijk nooit zal veranderen.
  Het is een mix van infantiel gedrag overgoten met een saus van narcisme en opgediend met het grootste egoïsme dat er te vinden is ,ze wanen zich beter dan wat dan ook terwijl de meesten volledig analfabeet zijn.
  Dus horden van dit soort mensen past niet in een complexe samenleving zoals de onze.
  Ze hebben niet de ontwikkeling die nodig is om hierin te functioneren , waar ze vandaan komen bestaat niets en moeten ze leven met wat ze hebben hier komen ze in een wereld die voor hen onvatbaar is.
  Als anekdote wil ik een relaas toevoegen van een inwoner van Ivoorkust die een reporter te woord stond voor zijn hut van golfplaten , op de vraag naar welk land in Europa hij wenste te gaan antwoorde hij “Duitsland” ,waarop de reporter hem naar zijn motivatie vroeg ,zijn antwoord :”ik weet dat daar nog veel werk is in de bouw want alles is vernield tijdens de oorlog.”
  Die arme sukkel wist niet dat hetgeen hij zei volledig achterhaald was , de vraag werd hem gesteld in 2015 …hij dacht dat de heropbouw van Duitsland na de 2 de wereldoorlog nog aan de gang was en dat er voor hem wel werk in overvloed was.
  Op de vraag hoe hij geld verdiende om zijn reis te bekostigen was het antwoord nog straffer ,
  “Ik lever diensten aan de vrouwelijke toeristen die de Afrikaanse sex beter vinden dan die van de blanken.”
  Dit is één van die gelukzoekers die denken dat Europa het land van belofte is , dit wordt hen voorgehouden en die mannen geloven het .
  Dus van cultuurverrijking kan geen sprake zijn ,onder geen enkel beding.
  Als je dus een dergelijk onderontwikkelde geesten samen gaat zetten met de geslepen islamieten dan is het toch duidelijk dat dat een zeer explosieve coctail geeft .
  En wij , wij moeten dat allemaal laten gebeuren want protesteren is niet goed .
  Als wij een dergelijk onverantwoord gedrag aan de dag zouden leggen dat zouden we een klimaat krijgen dat niet leefbaar is , maar als de elite vind dat het goed is voor ons dan gebeurt het.
  Het doet me denken aan de eerste russen die bij hun offensief in Duitsland niet konden bevatten wat een doorspoel wc was, ze hadden dat nog nooit gezien , zij kwamen met een communistisch gedachtengoed en net zoals de afrikanen nu waren ze niet op de hoogte van de ontwikkelingen in de beschaafde wereld, ze kenden enkel hun wereld.
  Laat het duidelijk zijn dat de clash tussen de culturen nog veel miserie gaat teweeg brengen ,niet voor hen maar voor ons.

  Like

 5. Zat ik al in de bus dan zou ik er zo snel mogelijk uit proberen te komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: