Nieuw

Bij Theo Hiddema zit een steekje los – “Als Marokkanen zich gaan vermengen met Hollandse vrouwtjes is er verder niks aan de hand”

Het Tweede Kamerlid Theo Hiddema van Forum voor Democratie zegt dat hij een voorstander is van “rassenvermenging”.

In het radioprogramma De Overnachting van BNNVARA zei hij dat “de beste integratie plaatsvindt door rassenvermenging”. “Als al die Marokkanen zich gingen vermengen met Hollandse vrouwtjes is er verder niks aan de hand. Dan heb je geen integratieclubjes en deskundigen nodig (….) Integratie onder de lakens, dat is toch prachtig?”

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2191122-theo-hiddema-pleit-voor-rassenvermenging.html

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4938 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on Bij Theo Hiddema zit een steekje los – “Als Marokkanen zich gaan vermengen met Hollandse vrouwtjes is er verder niks aan de hand”

 1. Gebeurt vaak bij advocaten,als je googelt in welk beroep komen de meeste psychopaten voor,vind je daar op de tweede plaats advocaat,ze stampen teveel onzin in hun hoofd en kunnen dan niet meer met gevoel denken,dat hebben ze niet meer. Ben je dement bij dat soort,moet je een knop omdraaien omdat te verhelpen.Ze vinden dat je hakken in het zand zetten.Enig begrip hoef je daar echt niet te verwachten,ze zijn zonder empathie.

  Like

 2. Dan is er wel degelijk wat aan de hand… Hij vergeet dat als je een relatie/huwelijk met een moslim wil dat je dan je moet bekeren naar moslim. Het is niet zo dat als een vrouw met een moslim trouwt dat hij zich dan gaat aanpassen aan haar maar zij moet zich aanpassen aan de islam!!!

  Like

 3. Oh oh Hiddema, dit gaat je flink opbreken, dacht ik vannacht bij het beluisteren
  van het gesprek tussen Roelof de Vries (BNN) en Theo Hiddema.
  “Rassenvermenging” tussen de lakens.
  Ik zie de humor er wel van in!
  De islam werd voor het gemak buiten beschouwing gelaten.

  Like

 4. Als door een wesp gestoken vliegt alle blogvolk in de gordijnen. Nog niet gewend aan de vileine humor van Hiddema. Meteen na zijn bewering over integratie onder de lakens noemt hij ook de onintegreerbaarheid van de islam. Maar zover kwamen de meeste lezers niet, al helemaal op stoom om hem volksvijand nummer 1 te verklaren. Een beetje zuiniger op onze bondgenoten asjeblieft, en tel even tot tien als de Hiddemeester weer eens stof doet opwaaien.

  Like

 5. Like

 6. JackvanderVeen // september 3, 2017 om 20:52 //

  We schijnen hier toch een aantal fascisten of in iedergeval individuen met behoorlijk op fascistisch gelijkende hersenspinsels te hebben op de site.
  Luister voor men reageert! Luister HEEL GOED!
  Het is hier als de koraninhoud beoordelen (van horen zeggen, evenals islamitische analfabeten) van horen zeggen zonder te luisteren en te lezen.
  Kom op jongens, word nuchter!!!!

  Like

 7. @Marie, ik was niet helemaal volledig in mijn reactie.
  Hiddema heeft idd kort de islam ter sprake gebracht
  Nl. dat de islam zich niet laat “bevrijen”.
  Ik was dat stukje humor even vergeten. 🙂

  Like

 8. Hier een citaat uit 1925 van Richard von Coudenhove-Kalergi (oprichter Paneuropese Unie) over het toekomstige ras van Europa:

  “De toekomstige mens zal van gemengd ras zijn. Hedendaagse rassen en klassen zullen geleidelijk verdwijnen als gevolg van ruimte, tijd en het verdwijnen van vooroordelen. Het Euraziatische-negro ras van de toekomst, dat zal lijken op de oude Egyptenaren, vervangt de verscheidenheid van volkeren met een verscheidenheid aan individuen.”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: