Nieuw

Bart Nijman van GeenStijl is een vieze antisemiet

Bart Nijman tikt een stukje over Aboutaleb bij Buitenhof (hier meer dommig- en smerigheden van Nijman). Als u wilt weten wie Aboutaleb is kunt u het beste dit lezen: Het op belastinggeld van niet-islamieten draaiende Zomergasten biedt Aboutaleb een podium om te islamiseren. Dat is vrij compleet. En voor eventueel wat meer kunt u nog hier terecht.

De lulkoek van Aboutaleb bij Buitenhof wordt in één zin gefileerd door Geert Geel:

Abou liep de zaak weer eens op zijn islamitisch te bedonderen. Terreur komt gewoon voort uit islam net als de Jodenhaat. Maar Bart Nijman is verliefd op zijn toetsenbord en kletskoekt er dus een eind op los en komt dan met:

Het agressieve kolonisatiebeleid van Israël. Bart is niet alleen een antisemiet maar ook een hele domme geschiedvervalser. Ik weet niet meer wie op GS (en zo meteen volgen nog een paar andere GS-antisemieten maar daar zit die niet tussen, dat blog moet zich echt eens achter de oren gaan krabben) eens ‘The Map that Lies‘ plaatste en kan het zo niet vinden, maar ook dat moest in de panelen al eens gecorrigeerd worden, maar bleef in het stuk gewoon staan destijds.

Punt is dit:

Nou nou nou, wat een agressief kolonisatiebeleid. De Westbank dan? Allereerst heet het geen Westbank, maar Judea en Samaria, al een jaartje of vierduizend. Het is wel bezet, door Arabieren (al die vieze roodbruine vlekken). Israël heeft het veroverd op Jordanië na een aanvalsoorlog door Jordanië dat het niet eens meer terug wil.

Geen sprake van kolonisatiebeleid, laat staan agressief. Wel van antisemitisme, en dat komt helaas veel vaker voor bij GeenStijl.

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

22 Comments on Bart Nijman van GeenStijl is een vieze antisemiet

 1. Like

 2. Overigens citeert van Rossem, Bart Nijman, Abou ook nog eens verkeerd. Welhaast een journalistieke doodzonde, omdat dat hem beter uitkomt. Zie de comments en:

  Maar dat raakt allemaal niet aan mijn punt. Ik wilde het niet hebben over Abou en zijn uitspraken. Dus terzijde.

  Like

 3. Niet één persoon in de comments (215 op dit moment) trouwens die valt over dit zinnetje: ‘Het agressieve kolonisatiebeleid van Israël‘.
  Vroeger waren de comments beduidend beter en zou dat gegarandeerd wel gebeurd zijn.

  Liked by 2 people

 4. GeenStijl heeft z’n beste tijd gehad. Goeien zijn gegaan, warrig d’66-achtig volk is er voor in de plaats gekomen. V Rossum had voorheen echt wel goede stukken, maar lijkt inmiddels ingekapseld door “hunnie”.

  Like

 5. polderboy // september 4, 2017 om 09:55 //

  Israel blijft natuurlijk een hekel punt. De gedachte dat nu juist de door God (Allah) verdoemde Joden, althans verdoemd volgens de door de Saud verspreide Mushin Khan Koran, op islamitisch land zitten, is onverteerbaar voor de Oemma. Aboutaleb stipt dat punt aan, want hij ervaart dat veel Marokkanen het Westen, dat tegen “de Joodse kolonisten” niet ingrijpt, daarom als doelwit zien. Daartegen heb je in “de rechtstaat” weinig verweer, omdat deze “ideologische gemotiveerde strijders” zich niet aan de regels van de rechtstaat houden, volgens Aboutaleb.

  Aboutaleb zegt dat die “ideologische” strijders ook nog een religieus sausje ter motivatie gebruiken, wat “rubbish” is. Want juist met religie, islam, in de moskee, doen imam’s er erg veel tegen tijdens preken, volgens Aboutaleb. De islam is dus heel, heel eg goed bezig, volgens Aboutaleb.

  De Mushin Khan Koran heeft bij moslims dus volgens Aboutaleb niks te maken met hun “ideologische” strijd. En imam’s zijn ook goed bezig.
  En de slechte imam’s, die dus wel de Mushin Khan Koran gebruiken? Daar kun je helaas als rechtstaat (bijna) niks aan doen, zegt hij, net als die ideologische strijders.

  Dus we moet maar blijven hopen dat Aboutaleb en die andere Marokkanen de goed imams blijven bezoeken, en niet massaal een verkeerde moskee induiken, waar men de (Mushin Khan) Koran gebruikt, want daar kunnen we niks tegen doen, en dan liggen we dood onder de vrachtwagen…

  Like

 6. polderboy // september 4, 2017 om 10:26 //

  “Wie islam zaait, zal sharia oogsten”:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/29120662/__Mannen_op_dak_islam-school__.html

  Groenlinks held Rutger Groot Wassink twittert meteen: “Laat kinderen erbuiten.”
  Toen in Amsterdam vorig jaar massaal kinderen van “FETO” scholen afgehaald werden, omdat die islamistische Turk Erdogan zijn troepen in Amsterdam scholen en families intimideerden, was de nationale volksheld Rutger Groot Wassink er even niet?

  Like

 7. Blijkbaar trappen veel mensen nog steeds in de hyporcrisie van de zionisten. Ik ben geen anti-semiet aangezien mijn grootvader joods was. Niettemin is deze zionistische parasiet de hoofdoorzaak van onze ondergang en van elke oorlog die de mensheid moet doorstaan, Als je nog niet wakker bent – en dat zijn de meesten niet – kijk dan naar onderstaande impressies. Het zal je kijk op het zionisme en de zionistische staat Israel hopelijk eindelijk eens veranderen.

  Jewish Hypocrisy – Flooding Europe with Immigrants

  Europeans, The Last Battle 1. Communisme = Judaisme

  Like

 8. Inleveren van land door Israel? Leugens. http://www.globalresearch.ca/greater-israel-the-zionist-plan-for-the-middle-east/5324815
  Zij verliezen misschien een gevecht maar wie het laatste gevecht wint, wint de oorlog. Israel is door het internationale bankenkartel gesticht. Over het kennen van de geschiedenis gesproken. Doe je onderzoek eens!

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // september 4, 2017 om 11:39 //

  Geen antisemiet omdat je grootvader Joods was, dat is op zijn minst een discutabele stelling, mijn grootvader was werkzaam in de weg en waterbouwkunde dus heb ik er ook verstand van?!? Nou ik zal je uit de droom helpen; ik weet er geen flikker van. Om de rest te weerleggen dat laat ik aan Fubar over. Maar het is een bekende tactiek om te zeggen dat je wel anti-zionisten bent maar geen antisemiet.

  Like

 10. @Daniel
  Israël mag van mij het hele Midden Oosten veroveren.De wereld zal er zonder islam en met meer Israëliërs een stuk beter uit zien.

  Like

 11. Het geld van de arabieren uit Qatar, VAE, Bahrein, Koeweit en Saoudie Arabië verpest de hele wereld.
  Overal duiken deze jurken met hun gevonden geld op om andere volken te onderdrukken en hun religie op te dringen.
  Londen, Parijs, NY overal kopen deze geld en allah aabidders onroerend goed op en steunen zij fascistische moskeeën en terroristen.
  Voetbalcluppies worden opgekocht en miljarden worden betaald aan transfersommen en salarissen om de perverse arabier te plezieren.
  Er toch zijn er nog steeds idioten, die ff hun jodenhaat komen spuien.

  Like

 12. Lord of Hosts // september 4, 2017 om 14:14 //

  Ik heb een reactie verstuurd. Wordt deze niet geplaatst?

  Like

 13. Voorbeeldje van de destructieve aard van de arabische Zjeikerds.
  http://www.telegraaf.nl/telesport/29123689/__Spaanse_liga_eist_onderzoek_Manchester_City__.html

  Like

 14. Lord of Hosts // september 4, 2017 om 14:49 //

  @Daniel
  Probeert u de religieuze, morele, geografische, en, bovenal, het internationaal historische recht van het Joodse volk op het Land van Israël te ontkennen?
  En al die wetenschap is via uw dna aan komen waaien omdat u één Joodse voorouder hebt? Dus daarom is het terrorisme en de haat van de Arabieren gerechtvaardigd?
  Bent u even in de war! Palestina/Israël heeft nooit of te nimmer Arabische wortels gehad en is tot de val van het ottomaanse rijk voornamelijk bewoond geweest door joodse mensen die daar al sinds bijbelse tijden gewoond hebben. Joden waren dus een meerderheid, christenen een minderheid. Daarnaast was er een klein aantal nomaden, die als seizoensgebonden migrerende werknemers in het bewoonde gebied, dus tijdelijk waren. Een moslim die ten tijde van ‘het gebied Palestina’ daar woonde zouden zich nooit of te nimmer een Palestijn genoemd hebben, want dan zouden ze zich vereenzelvigd hebben met het Joodse volk en dat was not done. Tenslotte was Palestina, zoals ook de Quran verwoordt; Het Heilige Land van de Joden.
  Het idee en het ontstaan van een islamitisch Palestijns volk is een geopolitieke beslissing geweest met als enige doel macht en invloed te behouden. Er valt tenslotte heel wat te verdienen, in die contreien.
  https://translate.google.com/translate?hl=nl?sl=ru&tl=nl&u=http%3A//mnenia.zahav.ru/Articles/2014/palestinskie_arabi

  Oh ja, voordat ik het vergeet, zodra er geïnjecteerd wordt met riante subsidies, dan is het gedaan met de vrijsprekerij. Dan moet je naar de pijpen van de gulle gever dansen.
  Hoe guller de gever des te strakker de strop.
  Geen Stijl en Powned dansen achter Joop.nl aan…

  Liked by 1 persoon

 15. Cor leonis // september 4, 2017 om 18:51 //

  De haat tegen de staat Israël is een onuitroeibare ziekte. Zelfs op diverse christelijke sites wordt Israël met regelmaat gedemoniseerd en grof geschoffeerd. Men ziet de huidige staat Israël niet als een uitvloeisel van Gods Heilsplan. Ze komen met de meest onzinnige on-Bijbelse argumenten om hun gelijk te verdedigen. De een nog dwazer dan de ander. De Holocaust wordt een verzinsel genoemd, gaskamers zijn er nooit geweest en de aloude bloedsprookjes waar de kerken zich eeuwenlang aan schuldig hebben gemaakt, zijn ook weer helemaal terug. Al deze ophitsers gaan volledig voorbij aan het feit dat het land Israël al duizenden jaren het hartland vormt van de nazaten van Jakob. De Bijbel maakt duidelijk dat het om een eeuwig verbond gaat. Niemand anders kan aanspraak maken op dit door God gesloten eeuwig verbond met de kinderen van Israël.
  http://www.franklinterhorst.nl/Krankzinnigheid%20is%20het%20kenmerk%20van%20de%20Isra%C3%ABl%20hatende%20meute.htm

  De Waarheid over de Kruistochten en de Islamitische Jihad:
  http://www.crethiplethi.com/de-waarheid-over-de-kruistochten-en-de-islamitische-jihad/global-islam/2010/

  Waar en wat is Palestina?:
  http://www.wimjongman.nl/Israel/palestina.html

  Why Palestinians Want This Video Removed

  Why Israel Is Such A Problem For Muslims:

  Why Arabs Lose Wars:

  Like

 16. Cor leonis // september 5, 2017 om 00:47 //

  Voor degenen die nog (steeds) twijfelen over de zgn. echtheid van de koranteksten die aangehaald worden in onderstaande artikelen en/of dit simpelweg als fabel worden weg gewuifd, zou ik willen zeggen: lees de teksten er maar op na.

  Een voorbeeld: Soera 8:12
  https://koran.nl/soera-8-al-anfal-de-buit/#/fwdmspPlayer0?catid=0&trackid=4
  Verder teksten: https://koran.nl/ (druk op de groene dwarsbalk rechts in het midden van de pagina waar “soera” op staat om alle teksten te vinden)

  Islam streeft niet naar vrede, maar naar oorlog/terror/de onderwerping!
  https://zlj13051967.wordpress.com/

  De Koran is al 1400 jaar bezig om de wereld te veroveren en te onderwerpen
  https://zlj13051967.wordpress.com/2017/07/02/de-koran-is-al-1400-jaar-bezig-om-de-wereld-te-veroveren-en-te-onderwerpen/

  Koran – handboek voor de vernietiging van de mensheid
  https://ejbron.wordpress.com/2014/01/02/koran-handboek-voor-de-vernietiging-van-de-mensheid/

  Like

 17. Republikein // september 5, 2017 om 01:13 //

  Zo is het, helaas en pindakaas.
  Even voor het gemak, een mens wordt er moei van.
  https://selmasalo.wordpress.com/2010/11/19/semieten-bestaan-niet-antisemieten-zijn-onbenullen/

  Like

 18. Tijl Uylenspiegel // september 5, 2017 om 01:26 //

  Nou Esperanza als ik zo de rest van de artikelen op hln.be lees dan wordt het er in België ook niet gezelliger op. Amai !

  Like

 19. Esperanza // september 5, 2017 om 02:16 //

  Ja, dat kun je wel zeggen, Tijl.

  “Nearly every attack on the west since the turn of the century has a link to Molenbeek.”

  https://www.jihadwatch.org/2017/03/51-jihad-terror-linked-groups-operating-in-muslim-neighborhood-of-brussels

  Misschien tijd om naar Sjanghai te verkassen. 😉

  Liked by 2 people

 20. Esperanza // september 5, 2017 om 02:26 //

  Zappa dan ook nog maar even.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Dame die Israël wou afzinken weer columniste voor GS

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: