Nieuw

Politie Amsterdam geeft toe: wij bepalen wanneer religie er wel of niet toe doet

Ziet u wel? Bij de politie Amsterdam bepalen ze zelf wanneer u wat allemaal moet weten over bepaalde zaken. En bij het ongeluk met de Marokkaanse suikerpatiënt die tijdens de ramadan toevallig gaf gas op het Amsterdamse Stationsplein, een plek waar sowieso geen auto’s mogen komen, terwijl alle (dus héél véél) camera’s net in ‘pre-set modus’ stonden en allemaal de verkeerde kant op waren gericht, deed de godsdienst van de verdachte er dus niet toe.

Vindt de politie zelf. Zoals ook de politie zelf vindt dat de afkomst van de suikerspiegelcrasher er niet toe deed. Of zelfs maar een signalement of initialen er ook niets toe deden. Laat staan dat we mochten weten waarop dat huiszoekingsbevel eigenlijk is gebaseerd

TPO >>

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7434 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Politie Amsterdam geeft toe: wij bepalen wanneer religie er wel of niet toe doet

  1. Beerput islamsterdam blijft gesloten volgens de sharia politie

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: