Nieuw

Pegida protesteert bij installatie van hater Marcouch en GeenStijl is een stom blog

En dat is een stomme titel, maar niet zo stom als dit stukje van Spartacus:

Blablabla … Super kudt natuurlijk. Maar wat natuurlijk evenzo kudt is, is dat drie musketiers van Pegida Nederland er met Montesquieu in de ene hand en Thorbecke in de andere een doorwrocht pleidooi afsteken de boel al fluitend en joelend verstoren omdat dit het echt het neurologische plafond is van wat ze kunnen, en ze ook nog eens niets beters te doen hadden. Die haatopa is sowieso te oud om moskeeën te beklimmen, dus hij kan er sowieso maar beter mee stoppen. Wel gaaf dat ze allemaal vrij hebben gekregen van hun werkgevers, want vanochtend stonden ze ook al iets te toeteren. Sad.

Daar gaat er eentje door zijn eigen neurologische bodem en kan niet eens meer een lopende Nederlandse zin produceren:

omdat dit het echt het neurologische

Je kan daar niet een doorwrocht pleidooi afsteken want je wordt sowieso binnen nul en geen tijd buiten gezet. Je kan wél even laten horen dat je het er niet mee eens bent en dat hebben ze gedaan. Zouden meer mensen moeten doen. Maar als je dat doet gaat Spartacus dus even leeftijdsdiscrimineren en noemt de oudere man een ‘haatopa’. Een haatopa ? Echt ? Omdat die het niet ziet zitten dat een moslimbroeder burgemeester wordt van Arnhem, die PVV-hater die geen PVV-ers bij de politie wil.

Als je een doorwrocht stuk wilt lezen over Marcouch moet je dit maar even lezen, maar dat kun je niet in een raadszaal voorlezen:

Ik heb even jullie drie paginaatjes archief over Marcouch doorgewandeld en niet één doorwrocht artikel over deze extreem gevaarlijke man, niet één. Als je maar even op het ‘plebs’ (al moet je ze zelf eerst tot plebs verklaren) af kan geven om jezelf daarmee te verheffen over andermans rug. Bah. Het doet me denken aan die keer dat Bart Nijman hoopte dat moslims Nederlanders zouden verkrachten in de gevangenis en die keer dat Feynman zijn antisemitische bagger mocht spuien. Waarom ik dan toch nog GeenStijl lees ? Omdat de rest van de Nederlandse media nóg erger is.

De PvdA, zevende partij van Nederland, negen zetels, levert in zeven van de tien grootste Nederlandse steden de burgemeester. Dan vind ik een protest met drie fluitjes eigenlijk nog helemaal niks. Drieduizend hooivorken zou meer op zijn plaats zijn.

Pegida belooft meer actie:

En onder Marcouch draaft de islamisering op volle vaart door:

Doe mee met 8.454 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on Pegida protesteert bij installatie van hater Marcouch en GeenStijl is een stom blog

 1. Tijl Uylenspiegel // september 2, 2017 om 01:03 //

  1) Dit was niet Pegida hooguit enkele Pegida-sympathisanten
  2) Iedereen mag GeenStijl een stom blog vinden, ze zijn wel vaak de eerste die met interessant nieuws komen dat je in de policor media niet zult vinden of het moet zijn nádat GeenStijl het aan de grote klok heeft gehangen.

  Like

 2. Like

 3. Ze moeten die Marcouch snel door de zijdeur afvoeren en in de Rijn lozen.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // september 2, 2017 om 01:42 //

  Als ik die twitters van jou zie begin ik steeds meer te twijfelen of ik er ook niet aan moet beginnen, knap scherp van degene die dat zag en er een screenshot van maakte !!

  Liked by 1 persoon

 5. Het wordt nog redelijk bekeken ook:

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // september 2, 2017 om 01:03
  1) Dit was niet Pegida hooguit enkele Pegida-sympathisanten
  ————

  Daar dacht Pegida zelf anders over. De tweets zijn van hun -officiële- twitter-account.

  Like

 7. Gerrit Tienkamp // september 2, 2017 om 06:26 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 8. Alweer een nazi stad erbij,wat een verrijking,mag het een zgn.haatopa zijn,maar hij heeft vast nog geschiedenis gehad,dat is er na 1968 niet meer bij met dat ziekenfondspakket vakken,zelfs van psychopaat Rutte mag je de holocaust ontkennen.En het is toch de moslim die haat en niet die opa.Maar goed kinderen zegen de waarheid en wij als kind hadden in Schiedam een dorpsgek Soetenbal,waarbij je een gulden kon verdienen om zijn lul uit te zuigen.Nou dat gaf veel hilariteit,grote groepen kinderen jouwden hem uit door te schreeuwen:Alles wat je zegt ben je zelf. Dat is nog waar ook,vooral bij dat overheidstuig.

  Like

 9. Moslimbroeder Marcouch zal zijn ondermijnende werk inmiddels gestart zijn in de stad waar zoveel jonge mensen hun leven zijn verloren voor de vrijheid en tegen het fascisme.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // september 2, 2017 om 09:49 //

  Kan iemand met wat poëtische gaven het liedje van Joop Visser niet even ombouwen van “Onze Jan is manager geworden” naar Onze Achmed is burgemeester geworden?

  Liked by 1 persoon

 11. Allereerst mijn complimenten voor de 3 moedige (Pegida) demonstraten. In mijn tijd was het echter wel anders! Bij mijn installatie als raadslid in Almere op 2 januari 1984 werd dankzij rooie Han Lammers de raadszaal bezet door in aller ijl opgetrommelde 75 krakers en meer van dat tuig uit Amsterdam die de raadszaal afbraken. En het duurde 1,5 uur voordat de Almeerse Politie deze groep één voor één uit de uitgang van 1 meter breed (!) konden knuppelen. Dit tafereel herhaalde zich in maart 1986, 1990 en 1994 in Utrecht waar telkenmale een groep van een paar duizend fascisten de democratie trachhten te verstoren met een blokkade. De ME moest telkenmale met waterkanonnen en charges te paard dit schorem weg slaan voor het Utrechtse gemeentehuis. De Heer Marcouch komt er dan ook super makkelijk vanaf met zijn installatie als burgemeester. Terwijl vandaag nog paginagroot in de Telegraaf werd aangegeven dat de integratie van allochtonen totaal mislukt is.

  Liked by 3 people

 12. @Tijl Uylenspiegel // september 2, 2017 om 09:49

  Neem twitter en vraag het @HarryPater62

  Liked by 1 persoon

 13. GeenStijl neemt een beetje Nederlander al een tijdje niet meer serieus.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: