Nieuwsticker

Nieuwe advertentie voor de Oslo Bibliotheek weerspiegelt de realiteit

Nieuwe advertentie voor de Deichmanske Bibliotheek in Stovner.

OSLO, NOORWEGEN: In de periode 2008-2017 zijn bijna 15.000 autochtone Noren verhuisd van Alna, Stovner, Grorud, Bjerke (die samen Groruddalen vormen) en Søndre Nordstrand in Oslo. Tegelijkertijd zijn meer dan 12.000 niet-westerlingen, vooral moslims, in dezelfde districten aangekomen. De trend is duidelijk: niet-westerlingen trekken in, de Noren vertrekken.

Dit komt ook tot uiting in de nieuwe advertentie voor de Deichmanske Bibliotheek in Stovner, die naar nieuwe locaties verhuisd en het publiek wil informeren.

De Noorse hoofdstad is de thuisbasis van 63 procent van de immigrantenbevolking met Pakistaanse wortels in Noorwegen, terwijl 35,5 procent van de Somaliërs in Noorwegen ook in Oslo woont.

Een groot aantal scholen in Oslo (52 van de 132) heeft een meerderheid van immigrantenstudenten.

Het is niet racistisch om te zeggen dat de etnische Noorse bevolking in Oslo wordt vervangen, de feiten geven het duidelijk aan.

De nieuwe advertentie van de Deichmanske Bibliotheek laat niet alleen zien hoe de toekomst er uit zal zien, maar wat het reeds is.

Bron:

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3926/new-ad-for-oslo-library-reflects-the-reality.html

Doe mee met 7.205 andere volgers

About rommel (1781 Articles)
Alles behalve politiek correct.

2 Comments on Nieuwe advertentie voor de Oslo Bibliotheek weerspiegelt de realiteit

  1. Alphons Mantel // september 2, 2017 om 09:40 //

    aantasting van natuur en milieu moet gewoon doorgaan, zegt de EU

    Like

  2. Op zich heeft de vestiging van migranten in hoofdzakelijk stedelijke gebieden een militair strategisch voordeel wanneer het moment van een overlevingsoorlog van de autochtone bevolking aan de orde is. Migranten zullen zich meer en meer in verstedelijkte gebieden concentreren. Militair gezien is dit een voordeel aangezien de aandacht slechts op een klein gebied hoeft te worden gericht en omdat de vijand derhalve niet verspreid is. Dit opent allerlei perspectieven. Denk alleen maar aan watervergiftiging of het afwerpen van zenuw -of mosterdgas over een klein gebied terwijl zo’n relatief klein gebied gemakkelijk kan worden afgesloten.
    DIt klinkt allemaal harteloos natuurlijk, maar het moment komt waarop dergelijke beslissingen genomen zullen worden en het een kwestie is geworden van overleven of (uit)sterven.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: