Nieuw

Nieuwe advertentie voor de Oslo Bibliotheek weerspiegelt de realiteit

Nieuwe advertentie voor de Deichmanske Bibliotheek in Stovner.

OSLO, NOORWEGEN: In de periode 2008-2017 zijn bijna 15.000 autochtone Noren verhuisd van Alna, Stovner, Grorud, Bjerke (die samen Groruddalen vormen) en Søndre Nordstrand in Oslo. Tegelijkertijd zijn meer dan 12.000 niet-westerlingen, vooral moslims, in dezelfde districten aangekomen. De trend is duidelijk: niet-westerlingen trekken in, de Noren vertrekken.

Dit komt ook tot uiting in de nieuwe advertentie voor de Deichmanske Bibliotheek in Stovner, die naar nieuwe locaties verhuisd en het publiek wil informeren.

De Noorse hoofdstad is de thuisbasis van 63 procent van de immigrantenbevolking met Pakistaanse wortels in Noorwegen, terwijl 35,5 procent van de Somaliërs in Noorwegen ook in Oslo woont.

Een groot aantal scholen in Oslo (52 van de 132) heeft een meerderheid van immigrantenstudenten.

Het is niet racistisch om te zeggen dat de etnische Noorse bevolking in Oslo wordt vervangen, de feiten geven het duidelijk aan.

De nieuwe advertentie van de Deichmanske Bibliotheek laat niet alleen zien hoe de toekomst er uit zal zien, maar wat het reeds is.

Bron:

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3926/new-ad-for-oslo-library-reflects-the-reality.html

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4938 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Nieuwe advertentie voor de Oslo Bibliotheek weerspiegelt de realiteit

 1. Alphons Mantel // september 2, 2017 om 09:40 //

  aantasting van natuur en milieu moet gewoon doorgaan, zegt de EU

  Like

 2. Op zich heeft de vestiging van migranten in hoofdzakelijk stedelijke gebieden een militair strategisch voordeel wanneer het moment van een overlevingsoorlog van de autochtone bevolking aan de orde is. Migranten zullen zich meer en meer in verstedelijkte gebieden concentreren. Militair gezien is dit een voordeel aangezien de aandacht slechts op een klein gebied hoeft te worden gericht en omdat de vijand derhalve niet verspreid is. Dit opent allerlei perspectieven. Denk alleen maar aan watervergiftiging of het afwerpen van zenuw -of mosterdgas over een klein gebied terwijl zo’n relatief klein gebied gemakkelijk kan worden afgesloten.
  DIt klinkt allemaal harteloos natuurlijk, maar het moment komt waarop dergelijke beslissingen genomen zullen worden en het een kwestie is geworden van overleven of (uit)sterven.

  Like

 3. Het is diep, diep triest. Voor degenen die dit veroorzaakt hebben, heb ik geen woorden en voor degenen die dit, tot nu, toelaten idem. En virgo, je hebt helaas gelijk.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zweedse klassenfoto zorgt voor paniek in Noorwegen – Zeepertje.com – Facts Fun & News on ISLAM, "The religion of peace"

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: