Nieuw

500 Hajj pilgrims of families of Palestinian martyrs enroute to Saudi Arabia

JEDDAH: Buses carrying 500 pilgrims from families of Palestinian martyrs within the guests of King Salman for Hajj and Umrah program, on Sunday evening departed from the Gaza Strip heading to Cairo airport in Egypt.

The head of the Committee of Pilgrims of Palestine, Mohammed bin Saad Al-Dossari, revealed that this number represents the first batch of 1,000 pilgrims, which includes pilgrims from the Palestinian governorates of North Gaza, Gaza, central Gaza, Khan Younes and Rafah.

“Following the intensive follow-up of officials of the Committee of Pilgrims of Palestine, coordinating with the King Salman program for Hajj and Umrah, buses carrying pilgrims from the families of martyred Palestinians headed to the Cairo airport,” Al-Dossari said.

readmore>>
arabnews
Also published on Zeepertje.com

  • Two million pilgrims flock to Makkah for Hajj 2017

Look, the HIGHSPEED train to your allahhahahaha…

  • Makkah to Madinah New High speed train Haramain for Umrah Hajj Pilgrims, for local passengers too..

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: