Nieuw

Zweedse man veroordeeld voor krenkingsdelict – at bacon in zicht van moslims

Varkensvlees Pixabay.

Een 53-jarige man uit Stockholm is veroordeeld voor krenking omdat hij in een pendeltrein bacon heeft gegeten in het zicht van drie vrouwen in hijab, schrijft marsta.nu.

Het was op de pendeltrein tussen Väsby-Märsta in Stockholm waar de man in het gezichtsveld van de drie gesluierde vrouwen met bacon begon te eten .

Volgens de aanklacht zou de man demonstratief recht voor de moslimvrouwen varkensvlees hebben gekauwd en daarna hen gevolgd toen ze van plaats veranderden.

Dit voorval duurde een paar minuten. De man werd door de moslima’s ook beschuldigd dat hij zou hebben gezegd dat hij moslims haat.

De man werd vervolgd voor krenking en discrimineren van een minderheidsgroep. Voor de laatste misdaad is hij vrijgesproken omdat het bewijs onbreekt.

De 53-jarige man is dus nu veroordeeld voor het krenken van een varkenshaatster en moet 5.000 kronen (550 euro) smartengeld betalen aan de betreffende moslip, evenals 9000 kronen (945 euro) boete.

De man ontkent de misdaad en beweert dat hij alleen maar zijn bacon wilde opeten. De officier van justitie verwijst echter naar de getuigenverklaringen van een treinconducteur en een andere medereiziger, zowel als de beelden van een bewakingscamera. Volgens de versie van de man volgde hij de moslimvrouwen om zich te verontschuldigen in het geval dat ze er aanstoot van zou hebben genomen.

Bron:

http://www.friatider.se/man-d-md-f-r-ofredande-t-bacon-framf-r-muslimer

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Zweedse man veroordeeld voor krenkingsdelict – at bacon in zicht van moslims

 1. Ik vind vrouwen in een hijab een krenkingsdelict, het is een schande dat vrouwen in het vrije westen hun identiteit en persoonlijkheid zo moeten verstoppen.

  Like

 2. Onze grootste vijanden zijn deze smerige, laffe, autochtone kruiperige meelopers. Ik zou dit niet pikken en die conducteur aanspreken en dreigen met een fikse hoek als ie z’n bek niet houdt. Moet je eens opletten. Overigens zou ik zelf ergens anders gaan zitten en niet in het bijzijn van deze pinguins gezien willen worden.

  Like

 3. Een Burka is een belediging voor elke man. Dat is heel makkelijk te weerleggen. KLeding heeft een of meerdere functies. De functies kunnen zijn: Beschermen tegen de elementen van de natuur zoals zon, sneeuw, regen, warmte, koude, etc. Het kan ook zijn dat kleding bescherming biedt tegen bijvoorbeeld kogels of zwaarden. Kleding in de meeste gevallen is er om bepaalde onedele lichaamsgebieden edel te bekleden. Dat heet schaamte. Deze gebieden noemt men dan schaamstreken. Ook kan kleding een soort van uiting zijn, een artistieke uiting. Of het kan een politieke of religieuze uiting zijn. Op het moment dat je met een moslim spreekt zullen zij nooit refereren naar de functie van de kleding van de vrouw. Het is altijd een “uiting van hun geloof”. Maar heel simpel een t-shirt met moslim aantrekken had dan toch ook volstaan. Christenen hebben soms ook een kruisje om hun hals ofzo. Nee, de functie van deze kleding is omdat de moslim zegt: Mannen kunnen vrouwen niet anders zien dan een hele grote schaamstreek. Dan is de vraag wie zich moet schamen als je zo naar de vrouw kijkt… De vrouw??? Moet zij zich werkelijk voor elke millimeter van haar lichaam schamen??? Als zij zich ingetogen had gekleed zoals nonnen dan had het ook volstaan. Dan had het nog een beetje artistiek gekund. Als de vrouw niet voorstaan wil om haar sexualiteit dan geeft het genoeg voorbeelden van kleding waardoor dat gewoon gaat. Ik zie niemand angela merkel achterna fluiten. Nee, hier wordt gesuggereerd dat mannen elke vrouw alleen maar zien kunnen als een gigantische grote KUT.

  En dit spreekt boekdelen over de denkwijze van de moslim. Want wij zien vrouwen zo niet. En dit vind ik krenking in de diepste zin van het woord!

  En de islam is NIKS heilig en verdient geen enkele verheven positie boven alle kritiek. De islam verdient elke kritiek! De islam zit bomvol met vunzigheden en vuilheden. En het is een gedrocht van een ideologie die over bloed en lijken een wereldrijk wil maken. Een unificatie van de mensheid door iedereen met het zwaard op de strot hetzelfde te laten denken. Daarmee hoort de islam bij alle veroverende rijken van de geschiedenis zoals de romeinen, de grieken, de perzen, de nazi’s, de babyloniers, de mongolen, etc, etc, etc. De islam is een oorlogs ideologie. Dat is krenking! En dat mensen met geweld en terreur zwijgen moeten erover. Terreur van binnenuit het westen. Niet vanuit de islam. Dat is landverraad. En landverraad daar stond eens de doodstraf op. Tijd dat die er weer komt!

  Liked by 1 persoon

 4. Chapeau Christiaan!!!

  Liked by 1 persoon

 5. Like

 6. Wat voel ik mij dan dagelijks ‘gekrenkt’!! Ik ben vegetarier en de meesten eten…vlees 😈
  IEDER ZIJN VRIJHEID vind ik toch👍

  Like

 7. Ook Ome Joost tweet het stukje:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: