Nieuw

Fossiel Giel is debiel – Stop met het beroemd maken van dit soort mongolen

Drugscontrole Jakarta.

Door: Arthur van Amerongen

De trouwe lezer mag mij afserveren als een dementerende, verzuurde, tot op het bot gefrustreerde ouwe lul maar zal schoorvoetend moeten toegeven dat ik in vergelijking met het gedrocht Giel Beelen een frisse, sympathieke en vooral sprankelende verschijning ben.

Ik vind het daarom dieptragisch dat ik mijn cursiefje moet verknoeien aan die vogelverschrikker die voor tonnen van het op sterven na dode 3FM naar het zo mogelijke nog dooiere Veronica verhuist, met al die ingeblikte muzakdiarree voor liften en luchthavens. En wat zegt de ordinaire schraper vergoeilijkend: “3FM is te veilig en te braaf, er veranderde steeds niets”. Links lullen, rechts vullen!

Lees verder:

http://www.hpdetijd.nl/2017-09-01/giel-beelen-arthur/

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Fossiel Giel is debiel – Stop met het beroemd maken van dit soort mongolen

 1. Die chiel Beelen is een zieke linkse hond een lowlife zonder weerga net als de rest van de zogenaamde goede doelen maffia .
  Ze gaan werkelijk over kinder lijken letterlijk en figuurlijk.
  Wil er nog iemand nagelak van tijn kopen er is nog wat over .
  De actie werd twee dagen geleden bekend gemaakt door Youp van ’t Hek en Wendy van Dijk. Maar het idee kwam van Tijn uit Hapert. Hij haalde in december tijdens 3FM Serious Request ruim 2,5 miljoen euro op met zijn nagellakactie. Nu is het een actie voor zijn eigen ziekte: ongeneeslijke hersenstamkanker.
  Zou Wendy al verhuisd zijn uit weesp naar een wat rianter optrekje ?
  Tjah de goede doelen maffia ze varen er wel bij en schromen niets .

  Like

 2. Het trieste is dat een ” plaatjes draaier “, want dat is hij en die zelf geen instrument beheerst, verheven wordt tot rockstar en tig-maal meer geld daarvoor krijgt dan de beste muzikanten die soms jaren, voor een honger loontje, ploeteren om hun instrument onder de knie te krijgen. Eigenlijk is het schandalig.

  Liked by 1 persoon

 3. Esperanza // september 1, 2017 om 23:26 //

  Hij is weer fijn.

  Like

 4. Esperanza // september 1, 2017 om 23:30 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: