Nieuw

De populariteit van de nieuwe Franse president zinkt als een baksteen

De Franse presidentsverkiezingen zijn slechts enkele maanden geleden gehouden en eindigde in de overwinning van de sociaal-liberaal Emmanuel Macron. Maar de wittebroodsweken hebben echter niet lang geduurd, Macron’s populariteit onder de Franse kiezers is sinds de verkiezingen als een baksteen gezonken.

Na de verkiezingsoverwinning in mei werd Emmanuel Macron op het schild gehesen en genoot grote steun onder de mensen in Frankrijk. Een geheel van 57 procent gaf toen zijn goedkeuring aan Macron als president. Volgens de laatste opiniepeiling van augustus geeft slechts 37 procent van de Fransen een goedkeuring aan Macron.

Een van de redenen hiervoor is dat Macron als vijandig wordt beschouwd tegen de arbeiders in Frankrijk, omdat hij nieuwe wetten wil invoeren die het gemakkelijker maken voor bedrijven om hun werknemers te ontslaan.

Lees meer:

http://www.businessinsider.com/emmanuel-macron-poll-approval-rating-trump-2017-8?r=US&IR=T&IR=T

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4954 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on De populariteit van de nieuwe Franse president zinkt als een baksteen

  1. De Fransen komen er achter dat “hun” president een narcist is zoals zelden eerder gezien. Hadden ze kunnen weten, want welke gezonde vent gaat nu met een half lijk aan de rol?

    Like

  2. Nou mijn ex zijn geliefde was ook 11 jaar ouder,die jubelde en hij wou bejubeld worden,zal Macron ook vast leuk vinden,kijk maar naar die Timmermans,ook zo’n narcist,die wil ook bejubeld worden maar dat wilde Adolf Hitler ook,dezelfde soort mens.De ex is al 11 dood en zijn oud gebakkie heeft hem toch nog ruim 4 jaar overleefd als hoogbejaarde.

    Like

  3. Dit had zelfs de grootste sukkel kunnen zien aan komen. Ik voorspelde gelijk al dat dit zou gebeuren en die stakingsgolf komt er ook aan. Want kom niet aan hun recht. Ik zou willen dat wij Nederlanders zo waren maar nee wij pikken alles. In het kiezen van machthebbers zijn de Fransen dommer maar voor wat betreft recht halen slimmer dan wij Hollanders.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: