Nieuw

Canadese regering is omgekeerd als een blad van een boom – sluit het land voor illegale immigranten

Door: Björn Norström – Vertaling: “rommel”

Direct nadat Donald Trump bekend had gemaakt dat hij van plan is om illegale immigranten te zullen uitwijzen opende Canada zijn grenzen voor illegale immigranten uit de V.S., wat onmiddellijk grote problemen veroorzaakte voor Canada. Maar nu lijkt het dat er een complete omwenteling is in het immigratiebeleid. Onder meer heeft de politie opdracht gekregen zijn razzia’s te intensiveren op werkplekken en huishoudens waar illegale immigranten werken en wonen. Het doel is om ze te deporteren.

Het lijkt erop dat de Canadese premier Justin Trudeau zijn mening over illegale immigratie heeft veranderd. Van voorheen de illegale immigranten in de Verenigde Staten aan te moedigen naar Canada te komen, heeft de Canadese grenspolitie nu opdracht gekregen om zijn aantal razzia’s op werkplekken en huishoudens intens te verhogen, met de bedoeling het arresteren en deporteren van illegale immigranten die zich in het land te bevinden.

Dominic McNeely, woordvoerder van de Canadese grenspolitie, wijst erop dat iemand die zonder werkvergunning in Canada werkt nu groot risico loopt om opgepakt en gedeporteerd te worden. Tegelijkertijd riskeert de werkgever een boete van 32 000 euro.

Trudeau is bekritiseerd
Een immigratiecommissie heeft openlijk Justin Trudeau bekritiseerd voor zijn verkeerde signalen naar de illegale immigranten in de V.S. door hen aan te sporen naar Canada te komen. Trudeau heeft daarom onlangs zijn belofte van de open grenzen van Canada voor illegale immigranten uit de V.S. ingetrokken. In plaats daarvan wijst hij er nu op dat ze het risico lopen om naar hun thuisland te worden gedeporteerd of terug naar de V.S. worden gestuurd als ze in Canada aankomen.

Met Justin Trudeau in de spits sluit Canada dus nu alle deuren voor illegale immigranten, slechts enkele maanden nadat hij verklaard had dat hij ze geopend had, wat door de stijgende razzia’s en Trudeaus nieuwe retoriek en signaalpolitiek bevestigd wordt. Na zeven maanden en 11 000 illegalen uit de V.S. rijker realiseert de regering van Trudeau dat het open grenzen beleid niet werkt.

De Canadese premier heeft nu een soortgelijk immigratiepolitiek omarmd als Trump in de V.S., maar in tegenstelling tot Trump krijgt Trudeau geen kritiek op zijn strenge immigratiebeleid.

Bron:

https://samnytt.se/kanadas-regering-kovander-stanger-landet-for-illegala-invandrare/

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4938 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Canadese regering is omgekeerd als een blad van een boom – sluit het land voor illegale immigranten

 1. Maar binnenkort smijt Justin -sharia- Trudeau wel persoonlijk de eerste homo van een hoog gebouw.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // september 2, 2017 om 02:43 //

  Ach beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

  Liked by 1 persoon

 3. wat een draaikont, eerst steeds zeggen dat hij illegalen binnen laat, en als het meneer te veel en te moeilijk wordt dan zijn toezegging intrekken, het gaat wel om mensen Trudeau die je niet zo kan behandelen eerst binnen halen en dan ze eruit zetten
  ik ben niet voor het binnen halen maar dit kan je niet maken, je land is groot genoeg, wij zitten hier met 17 miljoen in een klein K.. land

  Like

 4. jackvanderveen // september 2, 2017 om 14:42 //

  Het leek er toch echt op dat Trudeau 2 linker hersenhelften had. Misschien toch ergens een donor rechter hersenhelft gevonden.

  Liked by 1 persoon

 5. Deze halve zool is niet te vertrouwen en helpt Canada naar de gallemiezen… net als die snotneus in Frankrijk,en de klojo in Nederland.

  Like

 6. Allemaal ”usefull idiots” voor het Kalegie plan.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Diverse opvalende nieuwsfeiten juist in deze tijd. Verzameld door: Sam Jansen | Silvia's Boinnk!!!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: