Nieuw

AfD: ‘Nieuwe Duitsers? Wij maken ze liever zelf’

Neuken voor het Vaderland. Ik heb er al eens eerder toe opgeroepen.

Want dat is beter dan immigratie van lui die ons haten en ons moeten onderwerpen van hun ideologie of het importeren van zwakzinnigen uit Afrika die gemiddeld een IQ hebben dat de helft is van dat van ons. Beiden leidt tot de ondergang van onze beschaving.

Als het al een probleem is dat wij te weinig kinderen krijgen – ik ben daar niet van overtuigd, overbevolking is de grootste bedreiging voor deze Aarde – dan zou de eerste reflex moeten zijn dat we ons zelf wat meer reproduceren en daar vallen allerlei maatregelen voor te bedenken.

In tegenstelling daarmee, heeft men de laatste decennia het juist gestimuleerd om niet veel kinderen te nemen. De Pil in het ziekenfonds, condooms verkrijgbaar op elke straathoek en allerlei campagnes om vrouwen toch maar vooral 40 uur per week aan het werk te zetten, zodat ze niet meer moeder kunnen spelen.

Het kán simpelweg niet gunstig zijn voor je economie, Pechtold durft zelfs het woord kenniseconomie met regelmaat in de mond te nemen, om hele en halve debielen te laten immigreren:

We hebben geen barbaren nodig om onze bejaarden te beroven en te vermoorden om de vergrijzing op te lossen. We hebben geen barbaren nodig om gratis onze zorg leeg te ontzorgen zodat er straks geen extra handen aan het bed meer nodig zijn. We hebben geen barbaren nodig om de lonen te drukken, want ze werken niet. We hebben geen barbaren nodig om ons multiculturele diversiteit bij te brengen, want ze brengen een dwingende monocultuur die op onze ondergang uit is.

We hebben geen barbaren nodig. En die al binnen de grenzen zijn moeten we zo spoedig mogelijk repatriëren.

Als we kinderen nodig hebben kunnen we dat prima zelf. Schaf de jihadbroedmachinepremies af en verhoog de fokpremies voor autochtonen. Geef vrouwen vrij en praat ze niet aan dat ze een maatschappelijke carrière moeten ten koste van de voortplanting en dat ze dan tegen hun veertigste er achter komen dat ze iets biologisch vergeten zijn te doen. Voordat we de invasie moesten bekostigen konden paren prima van één inkomen rondkomen (en zo hoort het ook te zijn), tegenwoordig nauwelijks nog van twee en is het ‘nemen’ van kinderen te duur geworden, terwijl we de gesluierde jihadbroedmachines -die nooit zullen werken- per uitgeworpen jihadi een premie geven.

De extreemrechtse partij Alternative für Deutschland huurt hetzelfde reclamebureau in dat Trump hielp bij zijn campagne. Dat is eraan te zien.

De extreemlinkse Collaborateurs van De Standaard vinden het extreemrechts als je jezelf wilt voortplanten in plaats van je land over te geven aan de jihadisten.

De anti-Europese en anti-migratiepartij Alternative für Deutschland (AfD) zit al een tijdje in het slop en tegen Angela Merkel kan ze in de peilingen al zeker niet op. Daarom zet de partij nu alles op alles. Der Spiegel omschrijft haar campagne als ‘waarschijnlijk de meest drastische en agressieve postercampagne die de Duitsers ooit gezien hebben’.

De slogans zijn kort, bondig en … boertig. Een afbeelding met een zwangere blanke vrouw krijgt de slogan ‘Nieuwe Duitsers? Wij maken ze liever zelf’. De slagzin ‘Boerka’s? Wij hebben liever bikini’s’ prijkt op de welgevormde derrières van twee jonge meisjes. Op sociale media duiken beelden op van bloedsporen op de straten, waarmee AfD inspeelt op de terreuraanslagen. ‘Het spoor van de kanselier in Europa’, zo claimt de partij.

Daar is geen woord onwaar aan, maar volgens de policormedia is dat dus extreemrechts. Want zwangere blanke vrouwen is kennelijk hun schrikbeeld en bikini’s ‘not done’. De schrijfster van het stukkie, Giselle Nath, ziet er niet heel eng uit dus vrouwelijke jaloezie (nooit onderschatten) zal het niet zijn, ze komt wel van de universiteit van Gent (Ghent maakt ze daarvan op der Linkdn). Universiteiten zijn heden ten dage puur gif. In mijn tijd ook al, maar dat is omdat ik een kul-studie deed, antropologie (vnml bijvakken en de ergste niet maar heb ik al eens uitgelegd, doe mij maar een disco). Tegenwoordig hebben universiteiten 33 verschillende soorten genderstudies en moet je eerst door een diversiteitsofficier gekeurd worden of je überhaupt het terrein op mag.

De grootste groep nieuwe door NGO-s de Middellandse Zee overgezette jihadi’s zijn Bangladeshi. Die bestonden het om in 1971 3 miljoen mensen om zeep te helpen binnen een jaar, Hindoes voornamelijk, want ongelovig gajes. Om 400.000 vrouwen te verkrachten hadden ze slechts een vierde van die tijd nodig, drie maanden.

Jesse Klaver, Gert-Jan Segers (meer ruimte voor islam), Sybrand Buma, Alexander Pechtold en Mark Rutte zien er een aanwinst in om die mensen ( ? ) hier naar toe te halen.

Laat die Banga-banga-Deshi eerst maar eens Bangladesh nog eens 100 jaar elke 20 jaar het bevolkingsaantal verdubbelen terwijl het land met elke moesson weer onder water staat. Dan kijken wij wel toe. Een dijk kopen bij ons mag ook wat mij betreft (maar nie gratis nie), al verkoop ik liever hekken (voor om islamitische landen). Ze hier naar toe halen is waanzin.

Afrika, waar zo meteen 4 miljard geestelijk zwakzinnigen met een gemiddeld IQ van 70 leven wordt een hel als ze niet ophouden te fokken. Is dat mijn probleem? Afrika past niet in Europa zonder Europa te vernietigen. Wordt Afrika er beter van als we Europa in een nog veel dichter bevolkt Afrika veranderen?

Om maar niet de allicht ‘extreem-rechtse’ vraag te stellen of wij er zelf eigenlijk beter van worden, want hoe ‘fout’ is het wel niet om te vragen of je zelf ergens beter van wordt?

Mag niet, U moet namelijk stuk !

Onder de Duitse afdelingen van de internetreuzen (Google en Facebook) was er de laatste tijd verzet tegen de online campagnetactieken van AfD. Want veel van haar boodschappen komen neer op hatespeech en dat is een juridisch probleem. Justitieminister Heiko Maas riep eerder al op tot beter toezicht en strengere boetes.

Tijd dat we de definitie van hatespeech aanpassen. Oproepen tot vernietigen van het eigen volk door ongebreidelde immigratie. Dát is pas hatespeech. Tijd dat we de zaken omdraaien. De extremistische haatkrant De Standaard verspreidt ‘hatespeech’. Punt. Ik heb de twitter van AfD uitgeplozen, maar van die hele reclamecampagne is helemaal niks te vinden. Onze Belgische buurtjes zouden toch geen FakeNews he … Nee toch ?

 

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on AfD: ‘Nieuwe Duitsers? Wij maken ze liever zelf’

 1. “Keigoed artikel , daar is âlles mee gezegd , ” comentaar is hier overbodig !!

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // september 1, 2017 om 11:27 //

  Misschien moet er eens gekeken worden naar de Kinderbijslag, de meest idiote subsidie is als enige onaangetast gebleven terwijl alle andere socialistische verworvenheden zijn verlaagd of aangepast is dat aan de Kinderbijslag voorbij gegaan. Ooit is die ingesteld om te voorkomen dat kleine kinderen ondervoed zouden raken. Je kunt zeggen wat je wilt maar die tijd ligt inmiddels behoorlijk ver achter ons. Nog zoiets absurd; subsidie voor kinderopvang. Waarom moeten mensen die al dan niet bewust geen kinderen hebben meebetalen aan de opvang van andermans kinderen. Het leeuwendeel van die subsidies gaan naar niet-Nederlanders en worden niet gebruikt waar ze ooit voor ingesteld zijn.

  Like

 3. Kinderbijslag na het 2e kind afschaffen.

  Like

 4. alle subsidies afschaffen, dus ook kinderbijslag. Wij zijn capabel genoeg om zelf te bepalen waar we ons zuurverdiende geld aan willen uitgeven. De Roverheid moet veel kleiner.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // september 1, 2017 om 11:58 //

  Nee hoor Bert; kinderbijslag afschaffen ! Het krijgen van kinderen is tegenwoordig een keus. Het is tevens de enige verzekering waar geen premie voor verschuldigd is. Zo mogelijk nóg absurder is het dat mensen kinderbijslag ontvangen voor kinderen die niet in Nederland wonen. Een Turk of Marokkaan die beweert in het land van afkomst nog een stel kinderen te hebben krijgt daar hier een toeslag voor, mogelijkheid tot controle is er niet of nauwelijks. Als het krijgen van kinderen veranderd is in het nemen van kinderen is dat een bewuste keus dan moet men ook de verantwoordelijkheid die daaraan gekoppeld is nemen.

  Like

 6. Een lening voor autochtone inwoners voor het verwekken van kinderen. Een lening bij vier kinderen hoef je niet terug te betalen. Bij drie betaal je 25% terug enz. Abkindern heet dat. Ingesteld door Bismarck en weer opgepakt door Nazi Duitsland. Ik ben voor.

  Like

 7. Wachteres // september 2, 2017 om 13:44 //

  Ik herinner me nog dat we in de 70-er jaren dag in dag uit voor deTV en op de radio opgeroepen werden om vooral niet meer dan twee kinderen te nemen. Deed je dat wel, dan was je a-sociaal bezig.

  Een aantal jaren later kregen we te horen dat er instroom moest komen, omdat we te weinig kinderen hadden. De pensioenen zounden niet meer kunnen worden opgebracht.

  Blijkbaar werden de oproepen om niet meer dan twee kinderen te krijgen, bewust gedaan, om de instroom van moslims voor te bereiden.

  Liked by 1 persoon

 8. Die bijdrages van Fubar alleen al maken dit blog tot iets onmisbaars. Daar zouden die dwarrelaars bij -het voorheen overigens best te pruimen- GeenStijl toch eens serieus naar moeten kijken

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: