Nieuw

WAAROM ZWIJGT DE HEILIGE VAN DER LAAN OVER HET FATIMA ELATIK SCHANDAAL?

Door gastauteur Prof. dr. David Pinto

Fatima Elatik is ‘slachtoffer van haar eigen netwerk’. Dat is het beeld dat de Volkskrant wilde neerzetten zaterdag 26 augustus j.l. De naïeve interviewer trapte in haar praatjes vol met taqqui’a (islamitisch voorschrift om tegen niet-moslims te liegen). Waarom werd Elatik niets gevraagd over haar sympathie voor Hamas, Hezbollah en haar medewerking aan hun afschuwelijke antisemitische manifestaties?De dubbele agenda van Fatima, net als die van haar broeders en zusters de Ahmeds, Karimas, Aishas en Khadijas, heeft Elatik onverbloemd verwoord toen ze het had over de ‘witte werkelijkheid’ en de verandering die zij daarin wenst te realiseren: “Die verandering gaat er komen”, zei ze. Kennelijk is zij ervan overtuigd dat het aan de nog maar recentelijk toegetreden gemeenschappen tot dit land is voorbehouden hun toevluchtsoord (of dat van hun ouders, respectievelijk grootouders) maar eens grondig op de schop te nemen.

De Nieuwe Realist >>

Zie ook:

Waar heeft Fatima Elatik haar nieuwe functie aan te danken ?

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on WAAROM ZWIJGT DE HEILIGE VAN DER LAAN OVER HET FATIMA ELATIK SCHANDAAL?

  1. Een schandaal overleeft de beste man nog wel, maar een Elatick naar huis sturen zou zijn kop kosten.

    Like

  2. Hij zwijgt omdat hij als heilige martelaar onschendbaar geworden is.

    Like

  3. Niet alleen hij maar ook de moslims zijn heilig verklaart en dat vooral door het linkse eskader in den Haag.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: