Nieuw

Recordaantal mohammedanen plundert Nederland via uitkeringsjihad

Financiële jihad, dat is wat het is. En ze zijn van mening dat ze er recht op hebben, op het gratis geld van de kufar, jizya. Als de dhimmies, die we gemaakt zijn door onze overheden, onderhouden wij een mohammedaanse invasiemacht van tegen de 80 miljoen muzelmannen op het Europese continent.

Het is volledig in lijn met de sharia dat de kufar de moslim onderdanig van inkomen voorziet. Tegen de tijd dat de kufar niet meer kan betalen rest hem de dood of bekering tot de islam. Hieronder een stukje van een verslag uit 1815 door James Riley over hoe het de Joden verging in Marokko (die sprookjes die Marokkanen ons vertellen dat Joden het altijd zo goed hadden in Marokko zijn leugens):

During this period I visited the Jews’ town several times, but never without seeing more or less of these miserable wretches knocked down like bullocks by the gate-keepers, with their large canes, as they attempted to rush past them, when the gates were opened, to procure a little water or food for their hungry and thirsty families. On the fourth day, when the arrangements had been made by the priests and elders, they sent word to the governor, and the three first classes were ordered before him to pay their, apportionment. I knew of it, because I was informed by Mr. Willshire’s interpreter and broker, who was a Jew of considerable understanding, named Ben Nahory — he was on of the committee of arrangement to wait on the governor. I wished to see the. operation, and went near the house of the alcayd for that purpose. The Jews soon appeared by classes; as they approached, they put off their slippers, took their money in both their hands, and holding them alongside each other, as high as the breast, came slowly forward to the talb [talib, a scholar] or Mohammedan scrivener, appointed to receive it; he took it from them, hitting each one a smart bow with his fist on his bare forehead, by way of a receipt for his money, at which the Jews said, Nahma Sidi, (thank you, my lord,) and retired to give place to his companion.

Thus they proceeded through the three first classes without much difficulty, when the fourth class was forced up with big sticks: this class was very numerous, as well as miserable: they approached very unwillingly, and were asked, one by one, if they were ready to pay their gazier : when one said, yes, ne approached as the others had dune, paid his money, took a smiilar receipt, and then went about his business ; he that said, no, he could not, or was not ready, was seized instantly by the Moors, who throwing him flat on his face to the ground, gave him about fifty blows with a thick stick upon his back and posteriors, and conducted him away, I was told, into a dungeon, under a bomb proof battery , next the western city wall, facing the ocean : there were many served in this way— the Jews’ town was all this time strongly guarded and strictly watched. At the end of three days more, I was informed that those who were confined is the dungeon were brought forth, but I did not see them: the friends of some of these poor creatures had made up the money, and they were dismissed; whilst the others, after receiving more stripes, were remanded and put in irons. Before the next three days had expired, many of them changed their religion, were received by the Moors as brothers, and were taken to the mosque, and highly feasted, but were held responsible for the last tax notwithstanding.

Meer mensen in de bijstand

Het aantal bijstandsgerechtigden tot de AOW-leeftijd is tussen juni 2016 en juni 2017 met 12 duizend gestegen naar 472 duizend. Bij personen met een niet-westerse migratieachtergrond groeide het aantal bijstandsontvangers, terwijl mensen met een Nederlandse of westerse achtergrond minder vaak een bijstandsuitkering ontvingen.

Groei aantal personen met niet-westerse migratieachtergrond

Het aantal bijstandsgerechtigden met een niet-westerse achtergrond is gestegen. Tussen juni 2016 en juni 2017 nam hun aantal met 16 duizend toe naar ruim 239 duizend. De groei betreft voornamelijk asielzoekers, Syriërs en Eritreeërs, die een verblijfsvergunning hebben gekregen, waarna ze een beroep kunnen doen op bijstand. CBS >> (Onderstaande kaartje is daar ook interactief)

 

Stop de uitkeringsjihad en de remigratie zal vanzelf starten.

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Recordaantal mohammedanen plundert Nederland via uitkeringsjihad

 1. Kunnen we het Birmese leger en politie niet eens inviteren?.
  Of je het geld nou linksom of rechtsom kwijt bent, het eindresultaat is heilig.

  Liked by 1 persoon

 2. @ bert

  Goed plan kerel.

  breaking news:

  Het veraderlijke carre gaat de film ‘yassar klafur’ vertonen later wordt er meer bekend gemaakt.
  Zegt carre

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/29095481/__Jesse_op_groot_scherm_in_Carre__.html

  Like

 3. Wij hebben een halve eeuw gedaan over de opbouw van een welvaartstaat waar we veel belastinggeld en premies voor hebben opgehoest. Dat wordt sinds het laatste decennia in sneltreinvaart teniet gedaan. Er is straks geen geld meer om de burgers die 40 tot 50 jaar hebben gewerkt nog iets uit te betalen. Maar reken er op dat ik het ga halen en dan op mijn manier.

  Liked by 1 persoon

 4. @ stef

  Terecht dan moet het maar opgeist gaan worden.

  Ze hebben gvd de pensioenen ook al vernaggelt de hufters.

  Liked by 1 persoon

 5. Fubar,
  je hebt het volledig bij het rechte eind.

  Like

 6. Dat afbouwen van uitkering vind ik onzin, helemaal geen tijd geven en gelijk oprotten is het beste medicijn. 5 jaar is domweg te lang, je geeft ze daarmee alle tijd om nog weer eens een zooi aanslagen te plegen

  Liked by 1 persoon

 7. Like

1 Trackback / Pingback

 1. Diverse opvalende nieuwsfeiten juist in deze tijd. Verzameld door: Sam Jansen | Silvia's Boinnk!!!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: