Nieuw

Klant reageert geschokt: “Lidl haalt kruisbeelden uit Griekse landschappen op verpakkingen”

FOTO: SHUTTERSTOCK, LIDL

Het is een schande”, reageert een verbolgen klant van Lidl, nadat hij ontdekte dat de warenhuisketen alle kruisbeelden in de Griekse landschappen op haar verpakkingen simpelweg heeft verwijderd. Lidl zelf is zich van geen kwaad bewust.

Antoine doet zijn verhaal bij RTL Info. “Het is een schande dat Lidl voor foto’s op haar Griekse producten de kruisbeelden uit de landschappen wist, nochtans een deel van het landschap en de cultuur”, klinkt het. Hij voegt er ook foto’s bij van de verpakking van moussaka, waarop duidelijk enkele kruisjes ontbreken.

Lidl gebruikt voor haar Grieks geïnspireerde producten foto’s van idyllische landschappen. Zo staat er op de verpakking van moussaka een plaatje van het eiland Santorini, met haar herkenbare wit-blauwe gebouwen. De foto’s hieronder tonen duidelijk het verschil tussen de originele foto en de ‘opgekuiste’ variant.

Lees verder:

http://m.gva.be/cnt/dmf20170831_03044740/klant-reageert-geschokt-lidl-haalt-kruisbeelden-uit-griekse-landschappen-op-verpakkingen

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Klant reageert geschokt: “Lidl haalt kruisbeelden uit Griekse landschappen op verpakkingen”

 1. Tjah lidl islam hoeren lekkere dhimmie houding aan de kassa’s zitten ook alleen maar kopvodden dus shop ik daar niet meer .

  Like

 2. Alphons Mantel // augustus 31, 2017 om 19:14 //

  dit heeft gelukkig niks met de islamisering te maken, zegt de PvdA, de politie, de wethouder en Rutte

  Like

 3. Like

 4. templars2017 // augustus 31, 2017 om 20:30 //

  Het is goed dat er nog mensen zijn die op details letten ,merendeel gaat er aan voorbij , het is niet dat het de media gaat halen maar “mond aan mond reclame” werkt ook heel goed .
  Niettemin is het een teken aan de wand dat het proces van aanpassen voor de voddekoppen gewoon door gaat.
  Ik ging zo wie zo niet veel naar deze keten en bij deze zal dit nu volledig stoppen.
  Het is aan de details te zien wat er speelt, dit is een eerste melding en er zullen er nog volgen , binnen hier en dan zullen we geconfronteerd worden op een slinkse manier dat we maar beter meedoen met die zandvlooien.
  Er zijn bij ons zelfs al slagers die halal vlees kunnen leveren , het verraad zit zelfs al op het kleinhandelaren niveau.
  Het is een schande dat er niet meer samenhorigheid bestaat in onze samenleving ,het zijn altijd dezelfde die het gewicht van protest dragen en dan uiteraard scheef bekeken worden.
  Sommige van onze eigen landgenoten plooien liever voor die bezetters als ze er maar aan verdienen , in mijn ogen zijn dat collaborateurs .
  Wat moet er eigenlijk gebeuren voor er collectief zal worden opgestaan tegen die bezetters?
  Ze vergeten één ding ,eerst is het op vraag van( om die sukkelaars op hun gemak te stellen) later wordt het verplicht (wij hebben het nu voor het zeggen) en krijgen ze de status van dhimmi .
  Het is allemaal en kwestie van misleiding , hun methode is heel simpel eerst zijn ze in de minderheid dan is het klagen en vragen en smeken .
  Eén van de aangevoerde redenen is “hoe willen jullie dat ze hier integreren als ze geel voeling meer hebben met hun roots?”
  Dus altijd wordt er een schuldgevoel ingebakken als ze iets willen bereiken ,iets waaraan bijna altijd gevolg wordt gegeven.
  Op die manier dringen ze binnen in alle weefselslagen van de samenleving , het is gemakkelijk om de schuld op voorhand bij iemand anders te leggen dan moet je er zelf geen dragen!
  Alles draait om misleiding ,laat er geen twijfel over bestaan volgens hun boek en daaraan gekoppeld hun ideologie is de islam in oorlog met de ongelovigen, één van de eerste teksten in dat kloteboek is “oorlog is misleiding” .
  Dit betekend dat wij in oorlog zijn met de islam maar we zijn zo misleid dat we het niet weten ……nog niet.
  Dat is het meesterlijke aan hun manier , zij komen in staat van oorlog maar ze geven géén oorlogsverklaring aan het land of volk dat ze willen veroveren die zit verborgen in hun doen en laten en in hun ideologie ,eens sterk genoeg aanwezig nemen ze alles in één keer over en is de vijand verslagen!!
  Dat is dé misleiding bij uitstek !!!
  Het is enkel bij de slag van Wenen dat hun eigen manier van denken tegen hen gebruikt werd door de Polen ,wat hen een enorme nederlaag heeft gekost, nu weet je ook waarom Polen geen moslims wenst op te nemen.

  Liked by 1 persoon

 5. Duitse grondigheid. Hypocriete eikels zijn het. Het sloop er langzaam in maar nu is men met een rotvaart bezig om onze landen te annexeren. Sommige collega’s laten ook sinds kort hun baard staan en dan heb ik het niet over hipsters.

  Like

 6. @ templars 2017zegt;
  “Het is een schande dat er niet meer samenhorigheid bestaat in onze samenleving ,het zijn altijd dezelfde die het gewicht van protest dragen en dan uiteraard scheef bekeken worden.
  Sommige van onze eigen landgenoten plooien liever voor die bezetters als ze er maar aan verdienen , in mijn ogen zijn dat collaborateurs .”

  Roerend mee eens, “het protest” word ook nog eens opzettelijk vermeden op allerlei niveau’s.
  Lijkt wel of je als enigste tegen de dove en blinde massa loopt te schreeuwen.

  Like

 7. Het antword van ldle is binnen let op komt ie .
  Geachte heer Slot,

  Het Eridanous assortiment wordt al jaren met veel succes in vele Europese landen verkocht tijdens de Griekse week. Deze specifieke verpakkingen worden dan ook door een internationaal team ontworpen en geupdate. We hebben op geen enkele wijze aanstootgevende bedoelingen gehad en betreuren deze kwestie. We zullen zorgdragen dat toekomstige verpakkingen weloverwogen en met en grote zorg worden geproduceerd.
  Met vriendelijke groet,
  Uw Lidl Team
  Lidl Nederland GmbH
  contact@lidl.nl
  http://www.lidl.nl

  Mijn antwoord 🙂
  Nou lijkt mij persoonlijk een goed idee om cultureel erfgoed waarvan het Christelijk geloof onderdeel uitmaakt neit te fotoshoppen om zo een knieval te maken voor de dwingelandjes van islam .
  We leven altijd nog in een europa gesticht op Christelijk judeasische normen en waarden .
  Stond gisteren bij de kassa zeg er een mevrouw achter mij tegen de kassiere goh er staan nog een hoop griekse producten bijna alles staat er nog .
  Ik zeg ja dat krijg je als je Christelijke symbolen van cultureel erfgoed af gaat fotoshoppen dan wordt je geboycot .
  Mischien iets om door te even aan het internationaal team Eridanous .
  https://www.geenstijl.nl/4199211/lidl_begint_oorlog_tegen_onze/
  Prettige dag nog .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: