Nieuw

Criminele bendes ronselden meisjes voor prostitutie bij school in Den Bosch

Door: Petra van Middendorp

DEN BOSCH – Criminele bendes ronselden in Den Bosch scholieren voor drugshandel en prostitutie. Dat laat burgemeester Rombouts woensdag weten in antwoord op raadsvragen. Twee minderjarige meisjes uit Den Bosch zijn vermoedelijk slachtoffer geworden van loverboypraktijken. De meisjes werden gezien bij dure auto’s vlakbij het schoolplein. Later zijn ze uit diezelfde auto gehaald, in Utrecht.

Raadslid Lisette van der Swaluw stelde naar aanleiding van een artikel in de Volkskrant vragen aan burgemeester Rombouts over criminele bendes die bij middelbare scholen leerlingen ronselen. Bij de politie zijn nu in totaal drie gevallen uit Den Bosch bekend. Wanneer die gevallen zich hebben afgespeeld, is uit de antwoorden niet op te maken.

Lees verder:

http://www.omroepbrabant.nl/?news/2688251103/Criminele+bendes+ronselden+meisjes+voor+prostitutie+bij+school+in+Den+Bosch.aspx

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4977 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: