Nieuw

Zweeds hooggerechtshof stopt de uitzetting van sadistische verkrachter: “Hij voelt zich niet goed”

De Afghaanse man heeft samen met een ander vluchtelingenkind een meisje onderworpen aan een bijna twee uur langdurige groepsverkrachting bij de E22 snelweg – midden in de winter. Hij werd door de rechtbank veroordeeld tot deportatie, maar nu heeft het hooggerechtshof besloten dat de verkrachter in Zweden mag blijven, op grond van het feit “dat hij zich psychisch niet goed voelt”.

De twee zogenaamde vluchtelingenkinderen, die samen in een jeugdopvang woonden, lokten in januari van dit jaar een verstandelijk gehandicapt meisje mee naar een heuvel tussen de E22 en de Rapsweg in Arlöv .

Daarna verkrachtten de twee Afghanen om de beurt het meisje vaginaal, oraal en anaal, gedurende tenminste anderhalf uur.

“Als je iemand anders kust of neukt vermoord ik je”, schreeuwde het oudste vluchtelingenkind tegen het jonge slachtoffer tijdens de verkrachting, aldus het arrest.

Toen het meisje thuis kwam vertelde ze huilend tegen haar moeder dat ze verkracht was. Sindsdien voelt het meisje zich erbarmelijk. Ze durft niet meer alleen naar buiten te gaan, is bang geworden voor jongens, en heeft nachtmerries, volgen het arrest.

Een van de vluchtelingenkinderen beweert dat hij jonger is dan 15 jaar, en ontloopt daarom geheel een rechtsvervolging. Toen het andere vluchtelingenkind, dat beweert 18 jaar te zijn, in mei werd aangeklaagd, constateerde de officier van justitie dat het zich hier handelt om een bijzondere meedogenloze misdaad, “aangezien de wreedheden voor minstens anderhalf uur buiten in de winter plaatsvonden”.

In juni werd de oudste Afghaan door het gerechtshof in Malmö voor brute verkrachting tot tien maanden gesloten jeugdzorg veroordeeld. Volgens de uitspraak zou hij ook worden gedeporteerd, en het voor tien jaar verboden zijn om naar Zweden terug te keren.

Maar de uitspraak werd in hoger beroep vernietigd, en de 18-jarige wordt niet uitgewezen.

Volgens het hooggerechtshof moet men rekening houden met het feit dat de brute verkrachter “een jong persoon is die onlangs 18 jaar is geworden, nooit eerder juridisch is gestraft, en dat hij zich psychies niet goed voelt –  evenals dat de veiligheidssituatie in Afghanistan gevaarlijk is”.

“Gezien deze omstandigheden sluit het hooggerechtshof zich aan bij de afwijkende mening van het hoger beroep. De vordering tot uitzetting moet derhalve worden afgewezen,” schrijft het hooggerechtshof.

De raad van het hooggerechtshof bestond uit de juristen Bob Nilsson Hjorth en Ulrika Ohlsson, en de hooggerechtshof rechters Arne Nilsson en Göran V Johansson. De rechters waren verenigd in hun beoordeling.

Bron:

http://www.friatider.se/hovr-tten-stoppar-sadistisk-v-ldt-ktsmans-utvisning-han-m-r-d-ligt

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4938 Articles)
Altijd in oppositie.

8 Comments on Zweeds hooggerechtshof stopt de uitzetting van sadistische verkrachter: “Hij voelt zich niet goed”

 1. Ik zeg kogel voor daders.
  vieze ratten zijn het.
  Dood met hen is voor iedereen beter lijkt mij.
  Niks te verzachtende omstandigheden, maar gewoon deathpenalty voor die woestijnratten.

  Like

 2. De wereld op zijn kop,de waanzinnigheid van de rechterlijke macht,in Nederland word je doodziek belasterd en de goot ingetrapt door aannemende rechters ,de arrogantie van de rechterlijke macht,die het beter weet dan het Pieter Baan en een pedofiel weer zijn gang kan gaan,zodat een onschuldig 11 jarig meisje vele malen wordt verkracht en gewurgd.Ben een boek aan het lezen:Das Ende der Gerechtigkeit,waar een rechter alarm slaat,150000 bevelen tot gevangenisstraf werden niet voltrokken,wat leven we toch veilig in Europa,echt een verrijking,al is het in Nederland minstens net zo smerig,daar begint het al bij de politie,waar het merendeel van de aangiftes in de prullenbak verdwijnen.

  Like

 3. Als je googelt in welk beroep de meeste psychopaten voorkomen,staat advocaat op de tweede plaats en bij een andere site wordt ook de jurist genoemd.

  Like

 4. trebor2110 // augustus 30, 2017 om 09:10 //

  Veroordeeld door de rechtbank en daarna nog in hoger beroep gaan ook , wie heeft hem wijs gemaakt dat je ook nog in hoger beroep kan ???
  Misschien kan hij nog naar het gerechtshof voor de mensenrechten in Brussel dan kan hij ook nog een schade vergoeding krijgen .

  Like

 5. Ik vind dit gewoon niet meer te bevatten.

  Like

 6. Alle kutlims zijn gestoord, zo krijg je nooit een veroordeling.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: