Nieuw

Turkije wacht op een uitlokkingsexcuus…

… om Noord-Syrië te bezetten

De dooi tussen Iran en Turkije kwam niet toevallig. Op 15 augustus trok de Iraanse stafchef Maj. Gen. Mohammad Bagheri naar Ankara voor besprekingen met Turkse hoge legerofficieren en politici, daarbij inbegrepen de Verheven Leider zelf. Opvallend: Iran zond een militair, geen politicus.

Geostrategische toenadering: ten koste van wie?

Beide landen hebben een Koerdische minderheid binnen hun grondgebied. Wetende dat de Iraakse Koerden een referendum over onafhankelijkheid voorbereiden in september, is het gevaar van een strovuur over de Turkse en Iraanse grens niet denkbeeldig.(Koerdische onafhankelijkheid: een recept voor chaos?)

Golfbrekers >>

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: