Nieuw

“The kids corner”, a cartoon special for our youngsters to teach them about the “Religion of peace”

Teach your kids about the true islamic agenda, getting to the point of dar-al-islam by means of war on all infidels.

Clear view and explanation on topics like “JIHAD“, the holy religious islamic war, obligatory for every muslim. Numerous verses from the quran come along for better understanding.

Have fun…

  • The Innocence of Islamic Jihad – Full Movie

Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on “The kids corner”, a cartoon special for our youngsters to teach them about the “Religion of peace”

  1. Vroegere kinderspel van Koiboi en Dindiaantje is nu vervangen. Je ziet overal om je heen al kleine blonde krullekopjes Kutkaffertje en Mommedaantje spelen waarbij ze buurmeisjes met een te kort rokje limonade in het gezicht gooien, de hele dag door halsafsnijdende handgebaren oefenen en hun moeder die geen hoofddoek wil dragen een vieze witte hoer noemen. We zijn best al een stuk gevorderd, zo als westerse samenleving met dat participatiegedoe en rascismegejank.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: