Nieuw

Overbevolkt ? Welnee joh !

Dat ging de afgelopen dagen steeds vaker door mijn hoofd. De NS ziet ondanks een fijnmazig railnetwerk geen kans om de werkende Nederlander enigszins comfortabel te vervoeren. Als haringen in een ton worden mensen naar hun werkplek vervoerd en de terugreis is niet beter.

Gelijktijdig is de krapte op de woningmarkt dermate alarmerend dat mensen zonder met de ogen te knipperen meer dan de vraagprijs bieden op een huis. Makelaars maken de gekte nog groter door mensen te laten bieden zonder daarbij de overige biedingen openbaar te maken. Is dat eigenlijk niet crimineel ? Een huurhuis dan ? Nou als je het niet erg vind om meer dan acht jaar op een wachtlijst te staan…

En de overheid ? Die kijkt glimlachend toe ! Rotzooi maar aan mensen wij halen ondertussen nog meer mensen binnen want anders zou de bevolking weleens kunnen krimpen en dat schijnen we niet te moeten willen met z’n allen…. ?!

In de vijftiger jaren leerden kinderen op de Lagere School dat Nederland het dichtst bevolkte land ter wereld was met 11 miljoen inwoners. Hoe zou dat nu dan zijn met 17 miljoen ? Het land is bij mijn weten niet gegroeid en daar waar het wel gegroeid is worden ‘nieuwe’ natuurgebieden gecreëerd. En die gebieden zijn binnen de kortste keren overbevolkt… Zouden die Oostvaardersplassen misschien gewoon een experiment zijn om te zien wat er gebeurd bij extreme overbevolking ?

Tijl heeft een ontzettende hekel aan complottheorieën maar in dit geval lijkt het nog niet zo onwaarschijnlijk. Ik bedoel het leeuwendeel van onze politici is academisch gevormd die moeten toch in staat geacht worden dat ze net iets verder kijken dan hun neus lang is. Die zien toch ook dat de intensieve dierhouderij handen en voeten nodig heeft om te voorkomen dat hun dieren elkaar niet ernstig beschadigen of zelfs doden ?

poultry-farm-1544654_640Zet honderden kippen in een te klein hok en binnen ja en nee pikken ze elkaar de ogen uit. Oh, dan branden we de snavel wel een stuk weg. Biggen die elkaar aanvreten ? piglet-1639587_640  Oh dan trekken we de tanden er toch uit. Kadavers van uitgehongerde grote grazers in de Oostvaardersplassen laat men liggen, is dat domheid of onderdeel van een experiment om te kijken welke ziektes daardoor de kans krijgen ? Een veehouder die een dood schaap of koe iets te lang laat liggen krijgt een boete waar een paard de hik van krijgt want dat is een bedreiging van de volksgezondheid, maar wijs een stukje land aan als “nieuwe natuur” en dan mag het ineens.

Alleen experimenteren met dieren ? Welnee, onze tomaten groeien in meerdere etages boven elkaar op steenwol, goed ze smaken nergens meer naar maar een kniesoor die daar op let.

De gigantische woonkazernes zoals destijds in de Bijlmer of Zoetermeer werden gebouwd voldeden niet, de criminaliteit was niet langer ‘beheersbaar’. Net zoiets als die kippen dus… Nee dan maar Vinex-wijken gebouwd, heel Nederland één grote steenwoestijn. En nóg wenst men niet in te zien dat het experiment mislukt is, door ongebreidelde import van mensen met een totaal andere culturele achtergrond maak je een onleefbare samenleving.

Nederland loopt vast en dat is niet per ongeluk. Gisteren was ik even op pad in de stad waar ik geboren en getogen ben en heb met verbazing zitten kijken naar de idioterie van zogenaamd stedenbouwkundigen, alle brede toegangswegen van weleer worden teruggebracht tot tweebaanswegen. Ja dan is het niet gek dat er door die flessenhalzen files ontstaan, je kunt desnoods achtbaan snelwegen aanleggen als je die vervolgens de stad instuurt over 1 baan dan loopt het vast, gek is dat ! Oh u denkt dat je in de daluren gewoon lekker door kunt rijden ? Mis ! Dan leggen we gewoon chicanes en rotondes aan of we zetten verkeerslichten neer die 75 % van de tijd op rood staan. En als dat niet helpt dan maken we te weinig parkeerplaatsen op de plek van bestemming.

Steeds vaker spookt het door mijn hoofd dat de beruchte dr. Mengele maar een zielige amateur was in vergelijking met wat er vandaag de dag gebeurt. Een land als Duitsland dat in 1 jaar tijd een miljoen mensen binnenlaat dat mag je toch geen beleid noemen ? Italië dan ? Of Griekenland ? En nu dat verstopt is Spanje aan de beurt.

migrant influx neutral

Kom maar binnen jongens, plek zat !

Ja we leven in interessante tijden… of komende generaties daar ook zo over zullen denken ? Tijl waagt het dat te betwijfelen. Gesteld dat er nog zoiets als een beschaving overblijft zullen wij vervloekt worden om wat wij hebben laten gebeuren.

En terecht !

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

8 Comments on Overbevolkt ? Welnee joh !

 1. Vandaag gooide het Centraal Bureau voor Stemmingmakerij een miljoenmiljard cijfertjes over immigratie over de grens schutting. 2016 was in alle opzichten een recordjaar: meeste immigratie, meeste emigratie & hoogste migratiesaldo evah.

  Syriërs (netto +18.722), Polen (+13.032) en Indiërs (+3.763) zorgen voor het grootste deel van het migratiesaldo. Veel meer cijferpornofetisjismeweetjes na de breek. Zelf neuzen DAARRR. Reacties van politieke partijen op de uitgebreide analyse van deze cijfers in de MSM alvast hieronder.
  https://www.geenstijl.nl/5138317/altijd-weer-die-klote-indiers/

  Like

 2. Niet het probleem van de klimaatsverandering zou momenteel een prioriteit moeten zijn maar de overbevolking van Nederland en aanpalende gebieden.

  Die klimaatsverandering zet toch wel door, al zouden we bij wijze van spreken wat betreft onze levensstijl nu direct terugkeren naar de duistere middeleeuwen. Het ophogen van onze dijken is wel een prioriteit maar dan wel uitgestrekt over een wat langere termijn.

  Op de korte termijn moet de groei van onze bevolking op zijn minst gestabiliseerd worden. Want nog meer vluchtelingen opnemen, inclusief de onvermijdelijke gezinshereniging is ook een aanslag op ons leefklimaat en het milieu, om over de Islamisering maar te zwijgen.

  De Randstad wordt bij ongewijzigd beleid één grote miljoenenstad waar op een gegeven moment iedereen met monddoekjes over straat loopt gelijk in steden als b.v. Tokio.
  Daar horen we Jesse Klaver nooit over met zijn pleidooien voor het opvangen van nog meer asielzoekers. Over aantallen mag dan nooit gesproken worden; want we praten immers over mensen in hoge nood.

  Over gettovorming mag ook niet gesproken worden, laat staan over moslimenclaves.

  Dat dit laatste fenomeen wel eens een onderdeel zou kunnen zijn van een verborgen agenda is misschien wel een zekere vorm van populisme maar we mogen dit niet bij voorbaat geheel uitsluiten gezien de achtergrond van deze politicus die het bijzonder goed doet bij de Linkse activisten die ijverig samenwerken met de mensensmokkelaars,

  En het deels gecreëerde probleem van de vergrijzing lossen we wel BINNEN de EU op en zeker niet met de ongelimiteerde migratie van nog meer moslims en Afrikanen die uiteindelijk niet in te passen zijn in het arbeidsproces.

  We zitten hier echt niet te wachten op nog meer radicale moslims, nog meer criminaliteit, verloedering, verpaupering en probleemwijken waar de politie niet meer durft te komen.

  Regeren is niet alleen passende maatregelen nemen op de korte termijn, maar ook voor de langere termijn en daarbij is een structurele overbevolking een perfecte voedingsbodem voor grootschalige rellen, radicalisering en uiteindelijk een burgeroorlog waarbij de verweekte autochtone bevolking zeker het onderspit zal gaan delven.

  In het landsbelang: gooi die grenzen dicht en laat die asielzoekers met een verblijfsstatus die nu thuis zitten te broeden beginnen met het ophogen van onze dijken, al of niet handmatig, dat laten wij over aan de bevoegde autoriteiten.

  Liked by 3 people

 3. ….over officieele immigratie en bevolkingsgroei cijfers…..het is maar wat je wel en niet telt….hoe tel je illegalen, hoe tel je kinderen die illegaal in dit land zitten, hoe tel je de asieleisers die een statushouder zijn geworden en hun gezin dat mag komen vij de statistieken op…..of laat je die uit de cijfers tot ze volgens de regels alle papieren hebben en tel je ze gewoon niet mee als immigrant maar stop je ze in het totaal waarmee je het volgende jaar je statistiek start?

  Hoe tel je moslims en hoe tel je allochtonen? tel je moslims door allochtonen die geen extra NL paspoort hebben naar land van herkomst een godsdienst toe te bedelen?

  Tel je allochtonen door enkel te kijken wie er maar een niet Nederlands paspoort heeft?
  Tel je moslims door bij moskeen alles wat binnengast met een stempel op de kont te markeren?
  Wanner ben je allochtoon, wanner ben je moslim? Wie heeft daar eigenlijk het laatste woord over? Is iemand die aan LARP doet wel eennmens of enenlevende fantasie? Wat maakt iemand Nederlander? Het paspoort? Je schoenmaat of je uitspraak van het woord Schefeningen?

  Ik lees regelmatig in buitenlands nieuws dat een Nedelranders en verkrachting heeft gepleegd, een moord heeft begaan of iets anders heeft gedaan en ik schaam me dan plaatsvervangend een beetje en vraag me af hoeveel goodwill er door dit soort berichten bij anderen word verspeeld…..en vervolgens heten mijn landgenoten dan Redouan of El Hochima of iets wat ik niet kan uitspreken…

  ….wat is een racist? iemand die mensen benoemd naar hun afkomst cq. ras of oorsprong of naar hun paspoort of naar hun godsdienst? Wat is eigenlijk een ras? Ik las ergens dat een rechter zei dat Marrokanen een ras zijn, en dus is het benoemen aan de hand van iemands paspoort daarmee rasicme geworden….Mag ik vuile stink moslim zeggen zonder racisit te zijn of krijg ik dan een andere stempel? Is eennrascit doe gediscrimineerd word omwille vannzijn of haar huiskleur of het gebrek eraan dader of slachtoffer? Kun en mag je zo iemand wel vervolgen? Is een rasicst wel een mens of is het juist om het rasicteren* een mens? Allemaal vragen, weinig antwoorden.

  Wat is eigenlijk een mens , hoe defineer je wie wel en wie niet als mens moet worden gezien? Mijn hond is lief, trouw, zindelijk en vloekt en drinkt nooit en dankbaar voor wat hij krijgt aan eten, zijn blijdschap toont hij dan ook met het uitsteken van zijn penis(je) als hij voedsel krijgt.
  In het geval van asieleisers is mijn ervaring dat ze niet echt lief zijn, niet trouw of betrouwbaar, ik zou er geen een met kinderen alleen laten,( mijn hond wel maar dat had tijd nodig ), asieleisers vloeken en drinken constant, vooral die moslim zeggen te zijn.
  Dankbaar voor wat ze krijgen zonder ooit een poot te hebben uitgestoken zijn ze niet, ze stelen om hun karige inkomen wat aan te vullen en als dank voor huis, eten en miele halen ze hun geslachtsdeel tevoorschijn en vallen vrouwen en kinderen lastig als die alleen zijn. Misschien is het elders anders, maar sinds Afrika naar mij is geemigreerd leer ik steeds meer cultureel goud kennen….Mijn hond zou voor zulk gedrag worden afgemaakt.

  Defineer mij wat een mens is, want pas als die definitie duidelijk is kan ik mijzelf zien in de wereld waarin ik leef en net als met dat Nederlandse paspoort en de misdragingen door “landgenoten” met onuitspreekbare namen zal ik dan pas kunnen zeggen en beoordelen wat een mens eigenlijk is.

  Als mens zijn word gedefineerd aan gedrag en capaciteit om tot iets te komen dan is het goed mis met de mensheid, mijn hond heeft meer apaciteiten dan de gemiddelde kwat kauwende nieuwe buurtbewoner, hoewel mijn hond nog geen bierflesjes kan openmaken of met stokken kan zwaaien.
  Mijn hond faalt wel een beetje in het mens zijn want hij kan ook nog geen bejaarde met geweld beroven zoals mijn moslim buren dat kunnen, maar goed, die zijn ingeburgerd en ze hebben in elk geval de man niet doodgemarteld zoals mijn buren op het vorige pleintje waar ik eerst woonde dat deden, en hem darna of tijdens ook nog in brand staken, maar dat waren dan ook Afghanen en geen gewone moslims. Eigenlijk vallen die Afrikanen in de buurt best wel mee, behalve een vermoedelijke verkrachting en wat diefstalletjes en kleine geweldsdelicten is hun nog niets ten laste gelegd, en volgens de politie zijn ze best aardig, ik zie altijd de wijkagent zijn hand opsteken terwijl hij naar de grond kijkt en dan weer weggaan als er iets met hun is. Maar goed, ze wonen er nu een maand of 8 en je moet mensen leren kennen zeggen ze….

  *rasicteren….het benoemen van iemand met rasicistische woorden, bedacht door Duchesne Vandalen, of was het de vandaal Duchesne, just now….

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // augustus 30, 2017 om 17:49 //

  Misschien wel leuk om een vrij onbekend weetje erbij te vertellen. De oprichter van de Centrum Partij was dr. mr. Henri Brookman docent geschiedenis der natuurwetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, zijn drijfveer was dat Nederland uit milieutechnisch oogpunt aan het maximum qua bevolking zat. Vanuit die vaststelling was hij tegen de import van “gastarbeiders” waar toen al van duidelijk was dat ze nooit meer weg zouden gaan. De goede man had meerdere academische titels op zijn naam staan en werd later ook nog meester in de rechten. Een intellectueel pur sang dus die wist waar hij het over had. En hij was “groener” dan de totale optelsom van GroenLinks 😀

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // augustus 30, 2017 om 18:02 //

  Duchesne je mag héél veel zeggen als je het vooraf laat gaan door “ik vind” of “naar mijn mening”.
  Je mag bijvoorbeeld dus tegen iemand zeggen; “Ik vind u een vuile stinkende moslim” want daarmee geef je aan dat dit een mening is. Daarmee zeg je ook niet dat je álle moslims vuil en stinkend vindt maar deze toevallig wel. En dan valt het dus onder vrije meningsuiting. Je verwijt daarmee iemand een gebrekkige persoonlijke hygiëne te hebben en dat mag.

  Like

 6. …mag ik ook denken en mijn gedachten uitspreken, dat is denk ik hetzelfde….of zou het verboden zijn ondertussen..

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // augustus 30, 2017 om 22:47 //

  Ja voor zover ik weet mag dat nog Duchesne het wordt alleen wel steeds belangrijker hoe een mens zijn gedachten formuleert, het komt er in het kort op neer dat je iemand een muilpeer mag geven mits je tegelijk sorry zegt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: