Nieuw

Nederlandse transportbond heeft erg opvallend advies voor truckers: “Stop niet in België”

Het onveiligheidsgevoel bij Nederlandse vrachtwagenchauffeurs die door ons land naar het zuiden rijden, groeit. Met stip op één: illegale migranten die aan boord van de vrachtwagen klauteren, truckers beroven of hen fysiek aanvallen. De grootste transportbond van Nederland geeft haar leden dan ook een opvallend advies: “Stop niet in België.”

Een andere vrachtwagenchauffeur haalt het incident op de snelwegparking van Gentbrugge aan waar drie truckers begin augustus door Afrikaanse illegalen in elkaar werden geslagen. “Er moet iets gebeuren”, klinkt het. “Na Antwerpen wordt het echt vervelend om je vrachtwagen aan de kant te zetten”, getuigt hij.

HLN >>

Zie ook:

Migranten slaan vrachtwagenchauffeur knock-out en stelen zijn vrachtwagen in Calais

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7467 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Nederlandse transportbond heeft erg opvallend advies voor truckers: “Stop niet in België”

 1. Bewakers met de truckers mee.

  Een goed transportbedrijf zorgt goed voor zijn werknemers.

  Van mij mogen de bewakers gewapend zijn.

  Like

 2. Voor het geval het iemand ontgaat, de ellende komt deze kant op en wij zijn hier het eindstation. Het aantal aanvallen op toeristen afgelopen vakantieweken is enorm, maar er zit een totaal publicatieverbod op en de pers werkt mee. Vanaf het najaar zullen de problemen ook in Nederland langs de parkings van snelwegen gaan spelen, en metje gezin pech krijgen kan wel eens een hachelijke zaak worden. Reizen in onbezorgdheid zoals we het kennen is over, het is nu zaak gewapend te zijn en vooral niet meer te stoppen voor mensen langs de weg of op de weg maar het gas erop en doorrijden word het enige alternatief.

  Bescherming? Zul je zelf moeten regelen, de overheid zal het niet doen, kan het ook niet en wil het niet eens. Wie halen deze lui hierheen? Juist ja, onze overheid. Dus wie wil ons dood? Juist ja, onze overheid.

  Succes mensen, winter is here….

  Like

 3. Er over heen en er door heen

  Like

 4. @ duchesne

  Een ‘pang pang piece’ in het dashboard biedt hierbij een mogelijke oplossing.

  Kijken of die ellendelingen nog zo tof zijn.

  Inderdaad overheid gaat ons niet helpen.

  Was vorige week in Hoek van Holland, en zag een hoop van die kanslozen ‘vluchtelingen’.

  Gewoon tussen het strandpubliek.

  Die willen natuurlijk allemaal naar Engeland.

  Like

 5. @Danny….wat heb jij allemaal te verliezen en wat hebben hun te verliezen….voor hun is de gevangenis onderdak, eten en verzorging, en het uitbreiden van hun netwerk, voor jou is het een einde van je leven als mens en je word prooi in een wereld die niet de onze is. In de gevangenis is Islam de baas en niet de Nederlandse staat, die zijn slechts eigenaar van het geheel en bezitter van de muren.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // augustus 31, 2017 om 11:00 //

  En het zou allemaal zo makkelijk kunnen zijn, laat ze maar in zo’n vrachtwagen klimmen en haal ze dan vlak voor of desnoods op de boot eruit en stop ze in de gevangenis. Lopen op de snelweg is verboden, inbreken in een vrachtwagen is verboden, illegaal meereizen in een vrachtwagen is verboden. Maar in plaats van die verboden te handhaven laat men het maar gaan. Een gebod of een verbod heeft alleen zin als er wordt toegezien op handhaving, is de handhaving afwezig dan zijn die geboden en verboden zonder enige betekenis. Een mens is tegenwoordig bij aanhouding verplicht zich te legitimeren, dat kunnen/willen deze mensen niet, bij weigering ben je illegaal en zou je in detentie geplaatst moeten worden in afwachting van uitzetting. Werkt de betrokkene niet mee aan uitzetting? Nou laat hem maar zitten dan, dat is een kwestie van wie heeft de langste adem, hoe soberder de detentie hoe groter de kans dat er toch meegewerkt gaat worden.
  In vele landen gelden tegenwoordig snelheidslimieten op snelwegen, één moment van onoplettendheid en je hebt een bekeuring te pakken, hier lopen mensen op een snelweg en men kijkt niet op of om. Probeer het eens als autochtoon elders in het land, ga eens langs de A20 lopen bij Rotterdam, kijk eens hoever je komt, ik denk niet dat je veel verder dan 1000 meter komt alvorens de eerste politiewagen bij je is. En dat blijft echt niet bij een proces verbaal, ze houden je echt wel een poosje vast in een politiecel maak je maar geen illusies. Calais ? Probeer maar eens ergens een tent op te zetten buiten een camping en kijk hoelang het duurt eer je verwijderd wordt. Bij Calais werd een complete stad van krotten gebouwd en men deed jarenlang niets ! Hoezo meten met twee maten ?

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // augustus 31, 2017 om 11:02 //

  En waar zijn de vakbonden eigenlijk in dit hele verhaal ?

  Like

 8. @duchesne

  Dat is ook zo.

  Zien we in de gevangenis wie de man is. hahaha. :)))

  Mocht het onverhoopt anders lopen dan in ieder geval neem ik er zowiezo zoveel mee de dood in.

  Maakt dan toch niet meer uit.

  Laat ik het maar van de zonnige kant bekijken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: