Nieuw

Moslims redden milieu – Rotterdam wordt autovrij

De populaire uitgaansstraten De Meent en de Witte de Withstraat gaan zo ingericht worden dat er niet met een voertuig op het trottoir of terrassen kan worden ingereden.

Een eerste inventarisatie is gemaakt op basis van de symboolfunctie van een locatie, de mensenmenigte die zich daar verzamelt en de mogelijkheid tot inrijden van de locatie, zegt de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, die wel als uitgangspunt heeft om Rotterdam een aantrekkelijke en toegankelijke stad te laten blijven.

Telegraaf >>

Commentaar Jesse Klaver: ‘Dit is winst voor het mejeu, we hebben 25.000 extra mohammedanen per jaar nodig om de rest van Nederland ook autovrij te maken.’

Commentaar Mark Rutte: ‘Wat een gaaf land.’

Commentaar Judith Sargentini: ‘Zoals altijd loopt het Europees parlement weer voorop.’

Ik zeg niks.

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Moslims redden milieu – Rotterdam wordt autovrij

  1. Ze hebben os niet voor niks met die Hollywoodpropaganda afgericht. Nu zien we alles als in een film. Het is niet echt, het is een script denken we telkens en genieten verder. En het klopt ook nog. Allemaal gescript, alleen de slachtoffers zijn echt als het onschuldige burgers zijn en geen crisisacteurs.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: