Nieuw

“Met geweld los je niets op”

… in sommige gevallen los je enkel met geweld iets op, bijvoorbeeld wanneer rede en logica niet aanwezig zijn. Praten werkt dan ook alleen als twee partijen redelijk zijn en redelijkheid willen gebruiken om tot oplossingen te komen.

Door Duchesne

In het geval van andere culturen is het verschil tussen een Vietnamees of een Arabier dusdanig groot dat een enkele oplossing niet voor beide partijen werkt. Waar een gesprek bij de ene partij perfect resultaat geeft, en wederzijds begrip, is bij de andere partij enkel een nekschot afdoende. Soms zijn woorden overbodig, soms zijn ze gewoon nutteloos. Zolang dit niet wordt erkend wordt er niets opgelost, en zeker niet door politie die bij de eerste aanval het uniform uittrekt of de patrouillewagen 180 graden laat draaien en opgaat in de menigte, ergens ver weg….

De straat is niet langer van de regering, het is een gedeelde supermarkt waar nu meerdere partijen kiezen wat ze willen hebben, en inzake concurrentie qua macht op straat is de politie enkel nog in staat zichzelf te laten gelden door de eigen macht elders tijdelijk weg te halen. 10.000 man agenten in Hamburg met de G8 top betekent dat ergens buiten Hamburg 9000 agenten worden weggehaald en dus de ordehandhaving daar minimaal of gewoon afwezig is.

Ondertussen in Duisburg Marxlow, in Berlijn, in verschillende wijken en eigenlijk in vele steden in Duitsland bepaald de sharia de regels en niet de Duitse wet, de Duitse wet die zelfs door Duitse rechters met de voeten word getreden om politieke doelstellingen te realiseren. Misschien had Europa beter af geweest met Adolf en zijn derde rijk want dan was je in elk geval ofwel voor, ofwel tegen. Nu is Europa met de EU een chaos die zichzelf vernietigt in het streven naar, tsja, naar wat eigenlijk? Open grenzen worden omgezet in tolwegen en tol steden, allemaal met aparte regels en tarieven. Ieder land heeft zijn eigen regels omtrent vestiging en uitzonderingen over verboden. Nu mag een gemotoriseerde grasmachine maar 82 decibel hebben maar de gazonhouders in Engeland (feest sinds Brexit) en Oostenrijk moeten hun schuinlopende gazon nu enkel in neergaande richting maaien want het EU gecertificeerde apparaat heeft niet genoeg kracht meer om naar boven te maaien. De Nederlander en de Deen hoeven enkel maar iets mee te duwen, of hun vrouw doet dat…

.
En dan de eensgezindheid… tijdens de Joegoslavië oorlog stonden de politici met de bek vol tanden te wachten op de bus die nooit kwam, maar van een duidelijke positie kwam niks tevoorschijn. Terwijl Franse straaljagers Servische stellingen bombardeerde vochten in Afrika Servische soldaten onder Franse leiding… en werkten NATO  soldaten met tijdelijk ontslag als instructeurs bij het UCK en aanverwanten… ook tijdens de VN vredesmacht stationering… Op een of andere manier is de EU een organisatie die landen kapot maakt door oorlogen uit te lokken of te promoten, meestal met een dikke tas met contracten voor allerhande zaken die even getekend moeten worden voordat de “overwinning” is behaald.

.
De totale rekening makende heeft de EU meer kapotgemaakt in en buiten Europa dan goed gemaakt of verbeterd en dit is bezig sinds een jaar of dertig…

We gaan nu tijden tegemoed waarbij politie enkel nog macht laat gelden over autochtonen omdat dat nog veilig kan, en waar allochtonen macht laten gelden als de politie elders is. Opsporing, vervolging en straf zijn feitelijk onmogelijk als daders zich binnen allochtone enclaves bevinden, en deze worden heel snel steeds groter.

Voor het najaar voorspel ik dan ook willekeurige slachtoffers met blank uiterlijk die vanuit auto’s worden gestoken, neergeschoten of neergeslagen, aangereden groepjes schoolkinderen en in auto’s gesleurde blanke verdwijnende kindjes en lamgeslagen ouderen. De politie zal een proces verbaal opmaken en blijven volhouden dat geweld niets oplost, maar met een beetje gericht geweld kan een hoop ellende worden opgelost. We zien nu reeds een geweldsexplosie tegen burgers bij overheden om de eigen macht te benadrukken maar eigenlijk zien we onvermogen en luiheid in de laatste fase, voor het huilen en verstoppen begint. Ondertussen wordt de burger door politie en zoals ook blijkt uit tv gesprekken door het leger gewoon verraden.

Oplossingen passen helaas voor ons autochtone burgers niet in de plannen van omvolking door onze “leiders”, net als een weerbare bevolking. Feitelijk is het gedwongen ontwapenen van de bevolking of een ras de manier om dat volk of ras tot de ondergang te dwingen. De EU loopt hier dan ook een estafette wedstrijd met verbod en beperking op verbod en beperking. We hebben hier te maken met goudeerlijke en totaal open lange termijn genocide welke wordt verkocht als solidariteit en hulpvaardigheid naar door henzelf gecreëerde hulp behoevende.

Hoe frappant is het dat dezelfde politici die bombardementen op Irak en Syria, inmenging en moordpartijen in Afghanistan steunden en aanstuurden hun eigen slachtoffers nu hierheen halen. Hoe frappant dat de lieden die grootaandeelhouders zijn in de firma’s die Afrika plunderen en de bevolking in zwaar vervuilde omgevingen laten “leven” de zwemvesten en rubber bootjes financieren en ferry dienst NGO’s financieel injecteren of zelfs opzetten…..

Als ik tot een van die volkeren hoorden zou ik hier de boel totaal ontregelen, beroven en leegplukken, en afmaken waar ik maar kon. En dan is het woord geloof nog niet gevallen…

Het enige doel van massa immigratie is het veroorzaken van oorlog cq vele kleine oorlogjes binnen Europa, zodat in de toekomst een nieuwe economische opleving kan worden gekanaliseerd en de bijbehorende geldstromen kunnen worden afgetapt door de “elite” tot het maximaal haalbare. En ondertussen is het probleem van vergrijzing en sociaal verworven en duurbetaalde rechten weg, net als alle pensioenen en verdere afgedwongen rechten en bijhorende wetgeving.

Ik denk, maar het is slechts een mening, ik denk dat wij hier in het “vrije” en “democratische” westen eens goed bij onszelf te rade moeten gaan wat nu eigenlijk een fijn en goed leven inhoudt, en wat welvaart nu eigenlijk precies is. Is welvaart op je oude dag in je eigen zeik en stront liggen en pas over ene week onder de douche mogen die de week ervoor nog zo heet stond dat Mientje van kamer 293 met zware brandwonden is weggevoerd en dat we straks koffie drinken ter hare ere… is welvaart dat je niet op een parking kun stoppen met je gezin zonder het risico te lopen door een horde immigranten te worden aangevallen… is welvaart worden bespuugd door je eigen gasten omdat je onzedelijk, onrein en minderwaardig bent en altijd zal blijven, zelfs als je hun geloof aanneemt. Is welvaart informatie verzwijgen omdat het een andere gedachtegang kan veroorzaken en dat daardoor een aantal zetels bij een andere partij kan komen.

Uiteindelijk heeft iedereen maar een leven, kun je ziek of gehandicapt worden, is er een hoop aan rampspoed dat je kan overkomen maar er is ook zoveel moois… en toch moet alles geregeld en beperkt of liefst verboden worden, gewoon omdat het voor een aantal lieden brood op de plank is, veel brood. Leven is genieten, creëren, filosoferen, dromen, doen. Vooral veel doen!

De eigen geest is de beste rechter, en als je jezelf respecteert is het de beste rechter. En dat gezegd hebbende, veroordeel ik iedereen tot het leven van een lang gezond en gelukkig leven met voldoening in de kleine dingen en het genieten van creaties, zowel de eigen als die van anderen. Dus neem je eigen leven in de hand, neem je eigen beslissingen inzake wat jij belangrijk vindt en laat wetten en regels van anderen voor wat ze zijn, andermans gebrek en onvermogen, andermans afgunst en angsten.

Duchesne, wasn’t born to follow….

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2152 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on “Met geweld los je niets op”

  1. Amen en dank je.

    Like

  2. Waar kan je wapens kopen?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: