Nieuw

Islamitische hond weigert te gaan staan voor de rechter

Want ja, per slot van rekening zijn de ongelovigen de honden die je geen blik waardig moet gunnen, zij zijn ongedierte, het laagste der schepselen. Daar sta je dus niet voor op.

De 30-jarige Ricardo McFarlane werd in de beklaagdenbank door rechter Martin Beddoe bestraft in de rechtbank van Southwark Crown Court. De bekeerde moslim heeft zich niet gehouden aan het eerder opgelegde verbod tot haatprediking.

‘Als meneer McFarlane deze rechter niet met respect behandelt, dan moet ik hem anders behandelen dan het vrijlaten op borgtocht,’ zei de rechter.

Roy Headlam, verdedigend, antwoordde: “Vanwege zijn religieuze overtuigingen gelooft hij dat er maar één persoon is waarvoor hij moet buigen.”

Maar rechter Beddoe antwoordde: “Dit is een seculiere rechtbank die verwacht met respect te worden behandeld. Het is niet strijdig met religieuze principes waarvan ik me bewust ben.”

McFarlane, uit Walthamstow, Oost-Londen, ontkent de voorwaarden van een eerdere uitspraak te verbreken door het verkondigen van de Sharia-wet in Oxford Street en twee andere Londense locaties in maart en april vorig jaar.

“Hij staat ineens zeer vriendelijk voor me op, omdat ik op het punt sta te vertrekken,” zei de rechter, omdat hij de zaak naar 11 september verdaagt.

Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Islamitische hond weigert te gaan staan voor de rechter

 1. Deporteren naar de zandbak met die woestijnrat.

  Helaas hebben de Engelsen daar de ballen niet voor.

  Oh guddy shame on you Great Brittain.

  Liked by 2 people

 2. Hij verdaagt de zaak naar 11 september ?

  WTF.

  Liked by 1 persoon

 3. HET STERFT VAN ”BINNENBROEKSE RUKKERS” IN HET EENS ZO INTELLEGENTE EUROPA.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: