Nieuw

Harde kern Club Brugge doet dat wat plaatselijke veldwachters zouden moeten doen, hanggroep tuig pist van angst in den broek en biedt slachtoffers excuses aan 

Wanneer de politie niet gaat optreden tegen het smerige laffe vaak van een bepaalde tint voorzien tuig wanneer ze veelal in groepsverband los gaan tegen eenlingen dan moeten wij zelf gaan optreden. Een vaak gehoorde opmerking en incidenteel gebeurt dit ook echt wel maar helaas nog lang niet altijd en overal. Een groep fans van Club Brugge heeft nu eens duidelijk gemaakt dat ze dit lafbekken geouwehoer in hun stad niet wenselijk vinden. De politie roept uiteraard dat geweld geen oplossing is tegen geweld.

Het leek een groep kloothommels echt geweldig om filmpjes te plaatsen op internet. Het gaat om twee groeperingen van lafbekken met de uitermate stoere namen Tigra’s en Hyena’s elke bestaande uit zo’n 15 kut blagen. De stoere activiteiten bestaan onder andere uit het met zijn allen in elkaar trappen van een veertien jarige jongen om dit te kunnen filmen zo ze een leuk filmpje op internet hadden. Nog stoerder vonden ze het om een meisje langdurig aan haar haren mee te trekken totdat het kind in huilen uitbarsten en voor de rest van haar leven met deze beelden geconfronteerd wordt op internet.

 1Jongen (14) in elkaar geslagen: “Ik snap het niet, wilden ze gewoon een filmpje maken?”

door Chris Snick, Dieter de Milde en Tim Lescrauwaet

BRUGGE –De politie van Brugge onderzoekt een filmpje waarop te zien is hoe een 14-jarige jongen vorige vrijdag geschopt en geslagen werd. De moeder diende een klacht in toen ze de beelden ontdekte in een Instagramgroep waar nog tientallen soortgelijke filmpjes circuleren. Het lijkt ­erop dat het de vechtjassen vooral om de knokpartij en het bijhorende filmpje ging. De groep wordt gevolgd door meer dan 5.000 mensen die de gevechten vaak aanmoedigen.

De vechtpartij in Brugge vond plaats aan het Concertgebouw. “Er kwam een groep jongeren op me af”, vertelt de jongen. “Zonder dat ze iets zegden, begonnen ze te slaan.” Op de beelden is te zien hoe een van hen de jongen neergooit, daarna schopt een andere hard tegen het slachtoffer zijn achterhoofd. Verder lezen via het Nieuwsblad

En nu gaat het niet over afkomst, over ideologie overtuiging nee nu gaat het over de verharding van de samenleving en de laksheid van het justitiële apparaat.  Waarom duurt het weet ik hoe lang alvorens de politie eens gaat opreden en lost de harde kern van de plaatselijke voetbalclub alle problemen in een middagje probleemloos op?

Na een beetje onderling overleg en de overtuiging dat het mishandelen van kinderen in hun stad niet gewenst is togen de voetbalfans van het plaatselijke Club maandagavond naar het station van Brugge. Hier gingen ze opzoek naar de ‘filmsterren’ om ze even uit te leggen dat hun gedrag niet werd getolereerd en geaccepteerd in Brugge in samenhang van een vriendelijk doch zeer dringend verzoek om hier dus ook maar mee te stoppen. Niet meer niet minder en zoals altijd kon de plaatselijke gendarmerie nu wel tijd vrijmaken om ervoor te zorgen dat het daadwerkelijk tuig, de hanggroep klootzakjes, niets zou overkomen. Het beschermen van de inwoners van Brugge die hun salaris moeten ophoesten besteden ze niet zo veel aandacht aan, hebben ze geen tijd voor of wensen ze niet voor bij het koffieapparaat weg te trekken maar zodra er melding is dat een groep voetbalsupporters hun werk gaat opknappen dan trekken ze gelijk ten strijden om het smerige laffe riooltuig te beschermen.

Enkele leden van de harde kern van Club Brugge trekken ten strijde tegen de jongeren die een 14-jarige jongen in elkaar sloegen en er een filmpje van online plaatsten. Volgens hen voeren twee bendes een schrikbewind. “En iemand moet dat stoppen.” De politie roept nu op tot kalmte. “Geweld los je niet op met geweld”, klinkt het.

Het Nieuwsblad

Bovenstaande fragment zegt eigenlijk al meer dan genoeg en ja de actie van de voetbalfans heeft geholpen. “Geweld los je niet op met geweld” Nee “geweld los je op met een goed gesprek en een kopje thee”, tenminste volgens de Europese bureaucraten die uiteraard van mening zijn dat het gedrag van de Club Brugge fans ontoelaatbaar is en de fans waarschijnlijk ook nog  wel een stadionverbod gaat opleveren.

1

En ja dan begrijp ik ook nog wel dat de politie hier natuurlijk geen tijd voor heeft en echt pas in actie kan komen wanneer een veertienjarig jongen door dit tuig zo lang geslagen wordt totdat hij er aan overlijd. Natuurlijk hebben ze pas tijd om in actie te komen wanneer een jong meisje aan der haren achter een auto wordt aangesleurd zodat ze juist op tijd kunnen arriveren om het levenloze lichaam van dit kind van het asfalt te schrapen en zich te verontschuldigen bij de daders aangezien de auto nu wel door de wasstraat heen zou moeten. Natuurlijk is het niet gek dat mensen het recht in eigen hand nemen met zo een zooitje bureaucratische lamzakken die eenvoudigweg te beroerd zijn om in actie te komen voor de inwoners van in dit geval Brugge maar dit kan in elke willekeurige stad te België, Nederland, Duitsland, Zweden en ga zo maar verder gebeuren. De politiek zowel plaatselijk als landelijk sluit de ogen voor de ellende die ons wordt aangedaan door smerig laf tuig en hiervan zijn wij de dupe indien we niet in staat zijn om ons eigen te beschermen.

Helaas heeft niet iedere stad of ieder dorp en heldhaftige motorclub of voetbalfans zo gelijk de fans van Club Brugge die ervoor zorgen dat de daders met angst schijt tussen de billen en de broek vol plas wegrennen en zich zelfs verontschuldigen voor hun gedrag. Er is nog hoop…………..

Niet dat het verder ook maar iets uitmaakt maar Club heeft er vanaf vandaag in elk geval één fan bij.

met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on Harde kern Club Brugge doet dat wat plaatselijke veldwachters zouden moeten doen, hanggroep tuig pist van angst in den broek en biedt slachtoffers excuses aan 

 1. Hypocriete politie en justitie.

  Maar waar politie en justitie steken laten vallen, zal eigenrichting steeds meer gaan plaatsvinden.

  Like

 2. “Met geweld los je niets op”

  …..in sommige gevallen los je enkel met geweld iets op, bijvoorbeeld wanneer rede en logica niet aanwezig zijn. Praten werkt dan ook alleen als twee partijen redelijk zijn en redelijkheid willen gebruiken om tot oplossingennte komen.
  In het geval van andere culturen is het verschil tussen een Vietnamees of een Arabier dusdanig groot dat een enkele oplossing niet voor beide partijen werkt. Waar een gesprek bij de ene partij perfect resultaat geeft en wederzijds begrip is bij de andere partij enkel een nekschot afdoende. Soms zijn woorden overbodig, soms zijn ze gewoon nutteloos. Zolang dit niet word erkend word er niets opgelost, en zeker niet door politie die bij de eerste aanval het uniform uittrekt of de patrouillewagen 180 graden laat draaien en opgaat in de menigte, ergens ver weg….

  De straat is niet langer van de regering, het is een gedeelde supermarkt waar nu meerdere partijen kiezen wat ze willen hebben , en inzake concurentie qua macht op straat is de politie enkel nog in staat zichzelf te laten gelden door de eigen macht elders tijdelijk weg te halen. 10.000 man agenten in Hamburg met de G8 top betekend dat ergens buiten Hamburg 9000 agenten worden weggehaald en dus de ordehandhaving daar minimaal of gewoon afwezig is.

  Ondertussen in Duisburg Marxlow, in Berlijn in verschillende wijken neneignelijk in vele steden in Duitsland bepaald de sharia de regels en niet de Duitse wet, de Duitse wet die zelfs door Duitse rechters met de voeten word getreden om politieke doelstellingen te realiseren. Misschien had Europa beter af geweest met Adolf en zijn derde rijk want dan was je in elk geval ofwel voor, ofwel tegen. Nu is Europa met de EU een chaos die zichzelf vernietigd in het streven naar, tsja, naar wat eigenlijk? Open grenzen worden omgezet in tolwegen en tolsteden, allemaal met aparte regels en tarieven. Ieder land heeft zijn eigen regels omtrent vestiging en uitzonderingen over verboden. Nu mag een gemotoriseerde grasmachine maar 82 decibel hebben maar de gazonhouders in Engeland (feest sinds Brexit) en Oostenrijk moeten hun schuinlopende gazon nu enkel in neergaande richting maaien want het EU gecertificeerde apparaat heeft niet genoeg kracht meer om naar boven te maaien. De Nederlander en de Deen hoeven enkel maar iets mee te duwen, of hun vrouw doet dat…
  En dan de eensgezingheid….tijdens de Joegoslavie oorlog stonden de politici met de bek vol tanden te wachten op de bus die nooit kwam, maar van een duidelijke positie kwam niks tevoorschijn. Terwijl Franse straaljagers Servische stellingen bombardeerde vochten in Afrika Servische soldaten onder Franse leiding….en werkten Nato soldaten met tijdelijk ontslag als instructeurs bij het UCK en aanverwanten…ook tijdens de VN vredesmacht stationering….Op een of andere manier is de EU een organisatie die landen kapot maakt door oorlogen uit te lokken of te promoten, meestal met een dikke tas met contracten voor allerhande zaken die even getekend moeten worden voordat de “overwinning” is behaald.
  De totale rekening makende heeft de EU meer kapotgemaakt in en buiten Europa dan goed gemaakt of verbeterd en dit is bezig sinds een jaar of dertig….

  We gaan nu tijden tegemoed waarbij politie enkel nog macht laat gelden over autochtonen omdat dat nog veilig kan, en waar allochtonen macht latenngeldenn als de politie elders is. Opsporing, vervolging en straf zijn feitelijk onmogelijk als daders zich binnen allochtone enclaves bevinden, en deze worden heel snel steeds groter.

  Voor het najaar voorspel ik dan ook willekeurige slachtoffers met blank uiterlijk die vanuit auto’s worden gestoken, neergeschoten of neergeslagen, aangereden groepjes schoolkinderen en in auto’s gesleurde blanke verdwijnende kindjes en lamgeslagen ouderen. De politie zal een proces verbaal opmaken en blijven volhouden dat geweld niets oplost, maar met een beetje willekeurig geweld kan een hoop ellende worden opgelost. We zien nu reeds een geweldsexplosie tegen burgers bij overheden om de eigen macht te benadrukken maar eigenlijk zien we onvermogen en luiheid in de laatste fase, voor het huilen en verstoppen begint. Ondertussen word de burger door politie en zoals ook blijkt uit tv gesprekken door het leger gewoon verraden.

  Oplossingen passen helaas voor ons autochtone burgers niet in de plannen van omvolking door onze “leiders”, net als een weerbare bevolking. Feitelijk is het gedwonen ontwapenen van de bevolking of een ras de manier om dat volk of ras tot de ondergang te dwingen. De EU loopt hier dan ook een estafette wedstrijd met verbod en beperking op verbod en beperking. We hebben hier te maken met goudeerlijke en totaal open lange termijn genocide welke word verkocht als solidariteit en hulpvaardigheid naar door henzelf gecreeerde hulp behoevenden.

  Hoe frappant is het dat dezelfde politici die bombardementen op Irak en Syria, inmenging en moordpartijen in Afghanistan steunden en aanstuurden hun eigen slachtoffers nu hierheen halen. Hoe frappant dat de lieden die grootaandeelhouders zijn in de firma’s die Afrika plunderen ennde bevolking innzwaar vervuilde omgevingen laten “leven” de zwemvesten en rubber bootjes financieren en ferrydienst NGO’s financieel injecteren of zelfs opzetten…..

  Als ik tot een van die volkeren hoorden zou ik hier de boel totaal ontregelen, beroven en leegplukken, en afmaken waar ik maar kon. En dan is het woord geloof nog niet gevallen…..

  Het enige doel van massa immigratie is het veroorzaken van oorlog cq velw kleine oorlogjes binnen Europa, zodat in de toekomst een nieuwe economische opleving kan worden gekanaliseerd en de bijbehorende geldstromen kunnen worden afgetaptdoor de “elite” tot het maximaal haalbare. En ondertussen is het probleem van vergrijzing en sociaal verworven en duurbetaalde rechten weg, net als alle pensioenen en verdere afgedwongen rechten en bijhorende wetgeving.

  Ik denk, maar het is slechts een mening, ik denk dat wij hier in het “vrije” en “democratische” westen eens goed bij onszelf te rade moeten gaan wat nu eigenlijk een fijn en goed leven inhoud, en war welvaart nu eigenlijk precies is. Is welvaart opje oude dag in je eigen zeik en stront liggen en pas over ene week onder de douche mogen die de week ervoor nog zo heet stond dat Mientje van kamer 293 met zware brandwonden is weggevoerd en dat we straks koffie drinken ter hare ere…is welvaart dat je niet op een parking kun stoppen met je gezin zonder het risico te lopen door een horde immigranten te worden aangevallen….is welvaart worden bespuugd door je ingen gasten omdat je onzedelijk, onrein en minderwaardig bent en altijd zal blijven, selfs als je hun geloof aanneemt. Is welvaart informaite verzwijgen omdat het een andere gedachtengang kan veroorzaken en dat daardoor een aantal zetels bij een andere partij kan komen.

  Uiteindelijk heeft iedereen maar een leven, kun je ziek of gehandicapped worden, is er een hoop aan rampspoed dat je kan overkomen maar er is ook zoveel moois…..en toch moet alles geregeld en beperkt of liefst verboden worden, gewoon omdat het voor een aantal lieden brood op de plank is, veel brood. Leven is genieten, creeeren, filosoferen, dromen, doen. Vooral veel doen!

  De eigen geest is de beste rechter, en als je jezelf respecteerd is het de beste rechter. En dat gezegd hebbende, veroordeel ik iedereen tot het leven van een lang gezond en gelukkig leven met voldoening in de kleine dingen en het genieten van creaties, zowel de eigen als die van anderen. Dus neem je eigen leven in de hand, neem je eigen beslissingen inzake wat jij belangrijk vind en laat wetten en regels van anderen voor wat ze zijn, andermans gebrek en onvermogen, andermans afgunsten angsten.

  Duchesne, wasn’t born to follow….

  Liked by 1 persoon

 3. Zonder geweld hadden we hier nog steeds Duits gepraat en waren we een wingewest geweest.

  Liked by 1 persoon

 4. ….even iets verder doordenkende…..als agenten en overheid vinden dat geweld niets oplost, dan hoeft de politie ook geen wapens meer te hebben en zijn gewapende lijfwachten voor ministers en aanverwant gespuis ook niet meer nodig. Het hele principe van politie is dat er lieden zijn die geweld gebruiken en daarvoor betaald worden. In essentie is politie een knokploeg van de heersers, met als doel de burger als individu het zwijgen op te leggen als bij deze burger symptomen van zelfstandigheid en vrijheidsdrang zichtbaar worden….

  …geweld lost niets op volgens de meneer van de politie, maar het is de hoeksteen, nee, de fundering van hun bestaan.

  @@@@ wist u trouwens dat in 1920 in Groningen een decreet door de machthebbers was uitgevaardigd waarbij iedere communist die men kon vinden ter plekke mocht worden gedood door de burgers…..hoezo vrijheid, grondwet en beschaving….@@@@

  Liked by 2 people

 5. Ja de overheid heeft het geweldsmonopolie.

  Allemaal goed maar dan geldt dit geweld dan ook voor alle groepen die de openbare orde verstoren.

  Dat betekent natuurlijk niet dat de overheid ‘ allochtonengroepen’ en antifa’s anders behandelt voor de zelfde delicten dan andere groepen. Dan is er sprake van een immorele houding van de overheid

  Zo’n immorele houding staat haaks op de principes van de democratische rechtsstaat.

  Dat zou dood vd democratie betekenen.
  Nederland begint al aardig deze kant op te gaan.

  Like

 6. templars2017 // augustus 30, 2017 om 21:53 //

  Normaal komen die gasten alleen in het nieuws als ze rellen hebben met fans van een rivaliserende club .
  Het is altijd een negatief beeld dat er wordt van opgehangen , ik ga hun gedrag wat hun sport aangaat niet goedspreken verre van.
  Maar als ze iets doen dat goed is moet dat ook kunnen gezegd worden.
  Vooreerst ze hebben zelf uitgevlooid wie de daders waren ,sneller dan de lokale politie , en dan hebben ze die voddekoppen duidelijk gemaakt op hun manier dat ze dergelijk gedrag niet dulden.
  Ze hebben het werk van de politie overgenomen en uitgevoerd zoals het zou moeten gebeurd zijn.
  Ik moet toegeven dat die sport mij geen zier interesseert maar dergelijke daden zijn altijd te respecteren .
  Die lieden zijn opgekomen voor hun eigen volk ,er kan geen sprake zijn van racisme want die voddekoppen doen net hetzelfde , als er één gaat schreeuwen staat er binnen de kortste keren 50 man rond , dus terugbetalen met eigen munt bestaat dus nog.
  Ik denk dat dergelijke gebeurtenissen nog gaan voorvallen in de toekomst ,de mensen ,meer dan men denkt , zijn al die toestanden beu en net dat ondergrondse ontevredenheidsgevoel samen met een enorme onvrede kan altijd de vlam in de pan doen vliegen.
  In al de landen waar problemen met die criminelen zijn is de onvrede tegen de regering en de overheden heel groot.
  Wat die luilakken in hun strakke pakken niet beseffen is dat als het volk op straat komt het voor hen heel gevaarlijk kan worden ,volkswoede is een heel onstuitbare vorm van protest , hoe meer een volk onder de knoet wordt gehouden om anderen de voordelen te geven die voor eigen volk niet zijn weggelegd hoe ontvlambaarder de situatie kan worden.
  Aangezien de elite geen oren heeft naar de verzuchtingen van de gewone man en lustig klotevolk importeert dat niets waard is, is het duidelijk dat ze op een ramkoers gaat komen met net diegene die ze gebruiken om hun status te onderhouden.
  Als het sociaal weefsel van een samenleving scheurt onder druk van de overheid dan heb je oorlog .
  Voorlopig zijn het nog altijd maar geïsoleerde incidenten zonder een continuïteit op korte termijn .
  Maar het incident van hierboven toont aan dat de grenswaarden bijna zijn bereikt.
  Het vol begint zich te roeren ,nu de eerste maandag 4 sept. is het offerfeest ,wat de spanningen weer zal opdrijven .

  Like

 7. Ach handhavers en beschermers des samenleving. Vroeger ja toen er nog veldwachters waren. Nu zijn ze te tolerant en zeggen het moet kunnen. En als je dan aan geeft dat je maar zelf het heft in eigen hand gaat nemen is het van hoe denk je dat te gaan doen joh. Dan worden ze ineens wakker want het is makkelijker om gewone burgers aan te pakken dan overlastgevers en criminelen. Veel te gevaarlijk joh.

  Like

 8. Erik Vandenberghe // augustus 31, 2017 om 11:06 //

  Voor alle duidelijkheid. Deze groep hangjongeren treiteren Brugge al veel langer. Deze groep bestaat uit Syriërs. Tsjetsjenen en Irakezen. Zij rammen graag autochtonen in elkaar omdat die volgens hen een gemakkelijke prooi zijn. Veel bruggelingen zijn die gasten zat. Gelukkig komen nu de hooligans in actie.

  Liked by 1 persoon

 9. tim pietersen // juli 2, 2019 om 13:31 //

  de verrader politie beschermt dit tuig , orders van de (((coloniale))) bezettings regering die deze coloniale import terroristen naar europa heeft gebracht

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s