Nieuw

Border police stop 56,000 attempts by migrants to get into Britain, That’s 153 incidents a day

Border police foiled 56,000 attempts by migrants to get into Britain via French ports in the last year alone – that’s 153 incidents every day.

postthumbnailThe figures show the sheer scale of the migrant crisis and emphasise how important it is that Britain takes back full control of its borders…

/But this should actually be a huge concern for Brits – while border guards may have foiled 56,000 attempts, how many were successful? ISIS are known to be infiltrating refugee groups, it’s conceivable that terrorists could be among those trying to sneak into the UK.

Thanks to EU open borders there is now a grave threat to Britain’s national security.

readall>>
westmonster
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on Border police stop 56,000 attempts by migrants to get into Britain, That’s 153 incidents a day

  1. even een nieuwe wet maken waar een emigrant de eerste 10 jaar geen recht heeft op een uitkering. Reken maar dat ze gelijk ophoepelen naar een ander land waar ze het wel krijgen.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: