Nieuw

80-jarige pakt zijn bijl en verjaagt inbrekers uit zijn huis

© Pixabay

Het nieuwe spannende Zweden – Een 80-jarige man in Skillingaryd heeft in de nacht van afgelopen dinsdag twee inbrekers verjaagd. Hij bedreigde hen met een bijl, rapporteert Värnamo Nyheter.

Het was net iets voor 04:00 uur op dinsdagochtend dat twee inbrekers zich in het huis van de oude man begaven op het platteland in Skillingaryd in Småland.

De dieven waren op de begane grond toen de man, die 80 jaar is, hen ontdekte.

Maar hij liet zich geen angst aanjagen. In plaats daarvan pakte hij een bijl – en verjoeg de inbrekers.

– De 80-jarige was verblind door een zaklamp toen hij de dieven confronteerde. Daarna vluchtte ze uit het huis, zegt politiechef Torbjörn Lindqvist tegen Värnamo Nyheter.

De politie had verschillende patrouilles ter plekke en heeft onder meer op de plaats van het delict verschillende inbraaksporen van de inbrekers veilig gesteld.

Eerder die avond is er een andere inbraak gebeurd in het meer centrale deel van Skillingaryd. Volgens de politie kan er een verband bestaan tussen de gebeurtenissen.

http://www.friatider.se/80-ring-tog-fram-yxa-och-skr-mde-iv-g-inbrottstjuvarna

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4938 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on 80-jarige pakt zijn bijl en verjaagt inbrekers uit zijn huis

 1. En raad eens wie er ook een bijl onder zijn bed heeft liggen?

  Liked by 2 people

 2. :))))

  Like

 3. Het is niet te hopen voor deze moedige Zweed dat bij nader onderzoek deze inbrekers asielzoekers blijken te zijn, om maar te zwijgen dat hier om moslims zou gaan.

  Het gebruik van buitenproportioneel geweld tegen ‘kwetsbare etnische minderheden’ is immers bij de wet verboden: mensenrechten, discriminatie, racisme zijn hier de toverwoorden om de dader te beschermen tegen de uitwassen van het populisme.
  En dit allemaal geregeld door de bureaucraten in Brussel en Straatsburg.

  Daar kan hij dus nog flink last mee krijgen, een fikse schadevergoeding voor de daders vanwege een traumatische ervaring opgelopen tijdens wat ‘verkenningen’ in een vijandige omgeving behoort in een land als Zweden tot de mogelijkheden.

  Het dreigen met een bijl kan effectief zijn, maar een goed gericht knieschot kan het sujet ook uitschakelen, maar dan moeten er wel enige aanpassingen worden verricht op het gebied van de bij de wet toegestane richtlijnen betreffende de Zelfverdediging.

  In ons land beslissen rechters van D66-signatuur over dit soort zaken.

  Het is maar dat u het weet.

  Like

 4. Ook ik heb bijltje bij de hand, en als onverlaten met hun tengels aan de hangsloten van mijn verandepoortjes gaan rommellen zijn ze enige daarvan kwijt.Màg van onze burgemeester.WÈL FF opletten of ze schietijzers meezeulen….dan weet ik het òòk niet verder.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: