Nieuw

PvdA-raadslid: ‘PvdA in huidige vorm ten dode opgeschreven’

Het nieuwbakken Amsterdamse PvdA-raadslid Toon Geenen veegt de vloer aan met zijn eigen partij. Hij schrijft dat de PvdA in de huidige vorm ten dode is opgeschreven en bespeurt ‘struisvogelgedrag’ en ‘apathie’ bij de sociaaldemocraten.

Geenen is sinds juni raadslid in de hoofdstad, maar al sinds 2006 actief lid voor de PvdA. Nu twijfelt hij openlijk of het “zinvol is mijn tijd te steken in de PvdA”, zo schrijft hij. “Dat is voor iemand als ik, al jaren zeer actief voor de PvdA, een rotgevoel”, aldus Geenen op zijn Facebookpagina.

Telegraaf >>

 

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on PvdA-raadslid: ‘PvdA in huidige vorm ten dode opgeschreven’

 1. Ik ruik landverraders en heul gedrag bij partij van de achterlijken.

  Like

 2. https://www.jihadwatch.org/2017/08/robert-spencer-in-pj-media-sebastian-gorka-and-another-broken-trump-promise

  Netjes hoor na trappen hoor mister Gorka.

  Tuurlijk ligt allemaal Trump. hahahaha

  Like

 3. Bits of Freedom ziet Ministerie van Waarheid niet zitten

  Journalistenvakbond ook niet

  “Het is altijd een goed idee als er meer wordt samengewerkt op het gebied van veiligheid, ook in het digitale domein. Maar we zitten niet te wachten op een ministerie van Waarheid dat ons gaat vertellen dat twee plus twee vijf is, zoals in het boek 1984 van George Orwell.” Dat zegt Bits of Freedom (BoF). De stichting, die zich inzet voor digitale burgerrechten, reageert op een voorstel van brigade-generaal Wilfred Rietdijk. Die wil media en overheid nauwer laten samenwerken in de strijd tegen verspreiding van nepnieuws.

  Update 14.58 – Journalistenvakbond ziet ook niets in voorstel
  Algemeen secretaris Thomas Bruning van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) ziet niets in een nauwe samenwerking tussen media en overheid in de strijd tegen nepnieuws. “Laten we niet vergeten dat desinformatie ook van diezelfde overheid kan komen. Het is absoluut belangrijk nepnieuws tegen te gaan en juist daarom is de onafhankelijkheid van de journalistiek essentieel. De overheid is er om die onafhankelijkheid te faciliteren.”

  In een interview dinsdag in de Volkskrant pleit Rietdijk voor het sluiten van een pact tussen overheid en de belangrijkste media om bijvoorbeeld actief te zeggen of iets geverifieerd is of niet, en dat de media dat erbij plaatsen. “Iedereen heeft een telefoon, iedereen is benaderbaar. De mogelijkheid tot beïnvloeding is groot. Landen als China, Rusland, Iran VS en Israël lopen in deze ontwikkelingen voorop”, aldus de generaal. Rietdijk is de strategisch adviseur Nationale Veiligheid en Cyber van het ministerie van Defensie

  Bron: tpo.nl

  .

  http://nieuws.tpo.nl/2017/08/29/brigadegeneraal-wil-ministerie-informatie-want-nepnieuws-rusland/

  Tuurlijk herr Rietdijk, goede manier om onschuldige burgers/journalisten af te tappen, maar daar trappen wij niet in.

  Die Brigadegeneraal Wilfred Rietdijk , wil vast en zeker het communisme in ere herstellen.
  De commi gek.

  Like

 4. @danny // augustus 29, 2017 om 22:30 //

  Ghe, net mee bezig, wordt kort stukje.

  Like

 5. Onder het linkje naar TPO dat je geeft, zie ik trouwens je gecopy-paste tekst niet terug. waar heb je die wel vandaan ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: