Nieuw

Gecapituleerd voor de Islam – Christelijke Utrechtse school sluit vrijdag vanwege Offerfeest

Steeds meer Utrechtse leerlingen krijgen vrijdag vrij vanwege het Offerfeest. Het is voor het eerst Utrechtse scholen hun leerlingen en leraren op grote schaal een vrije dag geven voor een islamitisch feest. Andere jaren kregen leerlingen al vrij als ze er om vroegen, maar nu krijgen ook de leraren vrij.

Veel scholen geven op voorhand hun leerlingen al vrij en weer andere scholen geven vrij als ze er om vragen en hun ouders toestemming geven. Op veel scholen hebben de leraren een studiedag. Voor het eerst is het Gregorius College in Utrecht de gehele dag gesloten.

‘Islamitische leraren vroegen ook vrij’

“Lesgeven heeft niet zoveel zin als een groot deel van de leerlingen er niet is. Leraren hadden vorig jaar een studiedag”, zegt rector Nynke Gerritsma van het Gregorius tegen het AD. “We merkten dat ook veel van onze islamitische leraren op die dag een vrije dag vroegen. Dat mag, maar op een studiedag is het juist belangrijk dat iedereen er is om gezamenlijk het beleid uit te zetten. Dit jaar is daarom de hele school maar dicht.”

WNL >>

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7428 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Gecapituleerd voor de Islam – Christelijke Utrechtse school sluit vrijdag vanwege Offerfeest

 1. Wat vinden die blanken ouders van die schoolkinderen daar van, dat de school van hun kids zwicht voor de islam?

  Moet bij wet verboden worden dat er voor islamitische feestdagen vrij gegeven word.

  Het is een regelrechte schande voor onze op normen en waarden gebaseerde cultuur en rechtssysteem.

  En maar die kont omhoog voor die woestijn ideologie.

  Baaah om te kotsen….

  Like

 2. Volgens christelijke rector Nynke heeft “les geven geen zin als een groot deel van de leerlingen niet aanwezig is”……duidelijk.
  Flikker de school maar helemaal dicht, want een GROOT deel van de leerlingen, de door de islam gevormde jonge mislim met gekrompen hersen inhoud leert sowieso niets.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // augustus 30, 2017 om 10:36 //

  Wat een walgelijke foto. Niet iedereen zal dat weten maar door mijn paardensportverleden weet ik het wel, bloed dat langere tijd ligt gaat onvoorstelbaar stinken, echt zo’n lucht waar je van gaat kokhalzen. Het is niet voor niks dat slachthuizen van onder tot boven betegeld zijn en dat er vele afvoerputjes en wateraansluitingen zijn, dat is niet omdat men vindt dat het prettiger oogt maar omdat de lucht op den duur niet te harden is.

  Like

 4. Zie hier het onderwijs achteruit gaan. 1 dag minder les op 200 lesdagen is een half procent achteruit gang. Allemaal dankzij de islam.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: