Nieuw

De doodsteek voor Europa –  Asielkampen in Noord-Afrika waar migranten asiel in Europa kunnen krijgen

Om het pendelen over de Middellandse Zee tegen te gaan ontmoeten op maandag Europese en Afrikaanse topleiders elkaar in Parijs, waar de Europese leiders er voor willen zorgen dat er asielkampen in Noord-Afrika komen waaruit de migranten asiel kunnen krijgen in Europa.

In Parijs participeren de Franse president Macron, de Duitse bondskanselier Merkel, de premiers van Spanje en Italië, de presidenten van Tsjaad en Niger, de premier van Libië , en de Europese Commissie afgevaardigde Federica Mogherini.

De hoop is dat er veilige zones in Tsjaad en Niger worden gecreëerd om eerst de identiteit van de asielzoekers te controleren. Men wil met een nauwere samenwerking met de oorsprong- en doorreislanden van migranten ook een halt roepen aan de lucratieve markt van mensensmokkelaars.

Bovendien zal Italië meer hulp krijgen om de grote toestroom van migranten te hanteren, en de focus wordt ook op een vergrote financiële bijstand gericht voor de betreffende landen, zodat deze zich kunnen ontwikkelen.

Sinds de Italiaanse autoriteiten begonnen zijn met de boten die behoren tot de zogenaamde niet-gouvernementele organisaties of NGO’s te stoppen –  verdacht van collaboratie met de smokkelaars, is het aantal migranten die de Middellandse Zee zijn overgestoken drastisch gedaald.

Bron:

http://avpixlat.info/2017/08/28/forhoppning-om-nordafrikanska-asyllager-dar-migranter-kan-soka-asyl-i-europa/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on De doodsteek voor Europa –  Asielkampen in Noord-Afrika waar migranten asiel in Europa kunnen krijgen

 1. Sinds de Italiaanse autoriteiten begonnen zijn met de boten die behoren tot de zogenaamde niet-gouvernementele organisaties of NGO’s te stoppen – verdacht van collaboratie met de smokkelaars, is het aantal migranten die de Middellandse Zee zijn overgestoken drastisch gedaald.

  Ze hebben al weer een nieuwe route:

  Liked by 1 persoon

 2. Europa niet kost wat kost naar de verdommenis. Als je alleen al leest dat Merkel heen spijt heeft van haar wandaden vraag ik mij af wat steekt hier achter. Heel de Europese bevolking móet weigeren nog nog 1 euro belasting te betalen als deze waanzin niet direct stopt. PS.dit is mijn mening.

  Like

 3. Het Coudenhove-Kalergie Pan Europa plan gaat gewoon door, Merkel heeft het heft vast in de hand, en zij doet net alsof haar neus bloedt. Merkel en Juncker maken de dienst uit in de EU, alleen een Nexit , Frexit en nog een paar exit’s kan Europa redden van de genocide op de nationale volkeren.

  Like

 4. Like

 5. Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  Het moet niet gekker worden !

  Like

 6. Like

 7. Voor mij is er maar 1 oplossing, terug naar de zandbak met de moslims.

  Zonder oprotpremie uiteraard.

  Kunnen de policor gelijk mee, kijken of ze de islam dan nog zo gaan knuffelen.

  Vieze dhimmi’s!

  Like

 8. templars2017 // augustus 30, 2017 om 00:58 //

  Het was te denken dat de elite een back-up plan had.
  aangezien ze mede door de acties van de C-star hun immorele daden niet goed meer kunnen uitvoeren doordat er een grotere bekendheid aan gegeven is geworden zijn ze verplicht hun back-up uit te rollen , hiervan was niets bekend .
  Maar als ze dus op zo een korte termijn gaan samenzitten met Afrikaanse staatshoofden dan kan het niet anders of het was een back-up .
  Nu ineens gaan ze raadplegend overleg gaan hebben over iets wat al maanden aan de gang is.
  Het zal er echter niet op beteren voor Europa , het Kalgeri plan zal en moet uitgevoerd worden!
  Als ze nu die voddekoppen in kampen gaan steken is het niet om ze terug te sturen ,het is om ze te “identificiëren” eens dat er is gebeurt gaan ze een inreis ticket hebben en kunnen ze dus Europa binnen zonder hun vel te riskeren , en de ngo in een kwaad daglicht te stellen voor wat ze zijn watertaxi’s.
  Dus het smokkelverhaal wordt de wind uit de zeilen genomen en er wordt een officieel kantje aangebreid.
  Dit had niemand zien komen en benadrukt nog maar eens de geslepenheid van de elite ,
  merkel en macron zullen braaf doen wat hun meesters hun hebben opgedragen.
  de zaken zien er somber uit voor diegene die weerstand willen bieden aan de massa import ,want nu zullen ze verdomme semi legaal tot legaal Europa binnen stromen.
  Wat hadden de Fransen verwacht macron is een bankier die voor de rotschilds heeft gewerkt!
  met name dezelfde klootzakken die hier de boel willen naar hun hand zetten en ons willen vervangen omdat we te gevaarlijk zijn ,wij zijn namelijk kritisch in ons denken …als we wakker zijn.
  Ook de Afrikaanse staatshoofden zullen geen neen zeggen ,die corrupte schurken zullen er wel bij varen bij de deals die Europa hen gaat aanbieden en terzelfdertijd zullen ze een hele hoop vuiligheid kunnen aan Europa geven in het kader van cultuur verrijking.
  Dit is een scenario dat geen happy end zal hebben .
  Bereid u en diegene die u lief zijn voor op de dingen die komen gaan……..

  https://duitslandinstituut.nl/artikel/22519/Merkel-bij-topoverleg-in-Parijs-over-vluchtelingencrisis

  Like

 9. Eurabie in volle gang, dankzij die vieze, veraddelijke EUnazi’s.

  Word tijd voor een volkstribunaal voor deze veradders, zeg maar een Nurnberg 2.0.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: