Nieuw

Zelfportret Jesse Klaver gecancelled

Godzijdank, BNN/Vara zag in dat ze hun hand overspeeld hadden en dachten de schade te kunnen beperken door het wangedrocht maar niet uit te zenden. Bij mijn weten een unicum in de Nederlandse radio en tv historie.

Nou is het natuurlijk onzin te denken dat dit de Linkse propaganda voorgoed doet verbleken. Je zou haast denken in tegendeel. Zondags kijk ik na Studio Sport altijd naar het NOS journaal, een mens weet dat het Links geïnspireerd is dus dan kun je toch niet voor verrassingen te staan, toch…. ?

Mis ! Het Journaal begon gewoon met een minutenlang durende docu over “de opwarming van de aarde” en de “gruwelijke gevolgen” daarvan in Noord-Canada.

HALLO Hilversum, de reden dat mensen naar het Journaal kijken is omdat ze de laatste ontwikkelingen in de wereld willen zien. Tenminste, als ik een docu wil zien dan stem ik op een docu af en als ik het nieuws wil zien….. zou ik beter moeten weten dan naar het NOS journaal te kijken, die zijn gewoon écht helemaal de weg kwijt !

news-2501786_640

Men heeft het dus consequent over de opwarming van de aarde, klimaatverschuiving dat komt in hun vocabulaire niet voor. Men probeert uit alle macht de mythe in stand te houden dat we daar door menselijk ingrijpen verandering in zouden kunnen brengen. Het is allemaal onze schuld dat het klimaat verschuift en als wij nou maar eens ons best gingen doen om de CO2 uitstoot tot een absoluut laagtepunt te brengen dan komt het allemaal weer goed.

Het ‘nieuwste’ in de klimaathype is methaan. Weer zoiets waar je geen flikker aan kunt veranderen, het veen in drooggelegde gebieden krimpt in en daar komt methaan bij vrij. Oplossing; dan moet je het grondwaterpeil omhoog brengen. Einde drooglegging dus. Nee dat zeggen ze natuurlijk niet maar daar komt het wel op neer. Weet je waar ook methaan bij vrij komt ? Bij scheten van koeien en varkens (en van mensen !…)

air-160492_640

Zo benieuwd wat daar de oplossing voor wordt !?! Kurken misschien ? Ik kijk nergens meer van op.

Maar nu dus ook in  Alaska, door het ontdooien van de permafrost komt er gigantisch veel methaan vrij, poe poe, wat moeten we daar nou weer aan doen ?

Tijl heeft het zó helemaal gehad met al die onheilsprofeten die met problemen komen waar we geen flikker tegen kunnen uitrichten. Kom dan met plannen om de gevolgen van een klimaatverschuiving zo goed mogelijk op te vangen. Dat zet (letterlijk en figuurlijk) zoden aan de dijk. Tijl wordt er gestoord van dat overstromingen in Bangladesh aan de “opwarming” zou liggen. Rot toch op, dat gebeurt elk jaar ! Jaar in jaar uit, en elke keer worden er weer inzamelingen gehouden om die mensen voedsel te verstrekken. Stuur er dan verdomme eens een paar waterbouwkundigen naartoe ! Vertel die mensen eens dat je die overstromingen in banen kunt leiden ! Doe ze voor mijn part voor hoe ze het moeten doen. Maar hou eens op te vertellen dat als wij nou maar ons hele land volplempen met vogelgehaktmolens we de natuur tegen kunnen houden. Tsunami’s, orkanen, we kunnen er niks tegen doen, we kunnen ze niet tegenhouden. Wat we wel kunnen doen is op plaatsen waar die regelmatig voorkomen voorzorgsmaatregelen treffen. Laat bouwkundigen zich er eens hun hoofd over breken hoe we dat kunnen doen, dát heeft zin.

st-peter-ording-1897303_640key-west-86025_640

En weet u wat ook zin heeft? De werkelijk grote onderliggende problemen benoemen, de explosieve bevolkingsgroei op aarde, met name in onderontwikkelde gebieden neukt men zich een slag in de rondte en is het hebben van veel kinderen hun vorm van oudedagvoorziening. Dat is het niet en zou het ook niet moeten zijn.

Tijl z’n oplossing voor de klimaathype ? Geboortebeperking op grote schaal. En dan met name in gebieden waar men grote aantallen kinderen de wereld inschopt.

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

13 Comments on Zelfportret Jesse Klaver gecancelled

 1. Alleen de afhankelijke beroepsgelovigen van de klimaatclubs ‘geloven’ er in. Als om wat voor reden dan ook de zeespiegel maar blijft stijgen ga je geen CO2-certificaten aan Afrika schenken die deze dan weer aan de gulle gevers terugverkopen maar ga je verhuizen naar een hoger gelegen gebied.

  Like

 2. Tijl, even een leuk extra weetje: de totale hoeveelheid insecten op decwereld produceert meer methaan dan de totale hoeveelheid mensen.
  Maar ik ben het met je eens dat een gedwongen beperking van het aantal geboortes in ontwikkelingslanden de eerste prioriteit zou moeten zijn.
  En relatief simpel te realiseren ook door ontwikkelingshulp anders op te zetten: geen geld meer naar landen waar de bevolking toeneemt, meer geld naar landen waar een duidelijk, doorzichtig en werkend beleid wordt gevoerd op dat gebied.

  Like

 3. In de plaats hier van krijgt de Nederlands burger een docu over Pol Pot voor geschoteld, gemaakt door de communistische partij van Cambodja.

  Like

 4. Lord of Hosts // augustus 28, 2017 om 16:42 //

  Jesse Klaver, de nieuwe knuffelmarokkaan. Wie kijkt daar nog van op. Om een politiek kopstuk te worden hoef je helemaal geen werkende grijze cellen te hebben, maar je hoeft alleen maar linkse ideologie, zonder enige onderbouwing, van de daken te kraaien want dat is goed voor de portemonnee en de persoonlijke maatschappelijke vooruitgang. Daar zorgt de rijkelijk gesubsidieerde media wel voor, dat dan weer wel…

  Oorlog tegen terrorisme, oorlog tegen kanker, oorlog tegen honger, oorlog tegen drugs, oorlog tegen klimaatverandering, oorlog tegen contant geld, oorlog tegen rechts (realistisch) denken, en ga zo maar door. Dit kost de belastingbetalers over de hele wereld triljoenen. Uitgezonderd de oorlog tegen rechts zijn resultaten nagenoeg onzichtbaar, en dus wordt er gepropageerd dat er nog meer geld nodig is. Maar gaat er bij niemand na al die jaren onderhand geen belletje rinkelen? Heeft dan werkelijk niemand in de gaten naar welk doel er gestreefd wordt, waar al dat geld naar toe gaat en in wiens voordeel al dat geld is waar wij met ons allen aan moeten meebetalen, of we willen of niet, en waarom?
  De ware geopolitieke agenda van al die ‘liefdadigheid’ moet werkelijk sinister en ondoorzichtig zijn en zo worden gehouden anders zou de wereld onderhand een perfecte wereld geworden zijn.
  Als we als overheid en als volk dwaas genoeg zijn om nog steeds biljoenen weg te geven zonder een enkel resultaat te zien dan leven we in een wonderlijke wereld, waar de werkelijke macht zichzelf in leven kan houden, gebruikmakend van de politiek en de media, middels het bewerken en verdraaien van de werkelijkheid.

  Als Willem-Alexander en Maxima in het openbaar een overtuigend rechts riedeltje gaan fluiten, dan zijn we nog ditzelfde jaar een republiek….

  Like

 5. Hahaha, het door Wijnand uitgedachte plannetje is ontploft in de babyface van Jesse.

  Like

 6. Nou kijk ik eigenlijk nooit naar het journaal op nederland 1, maar vandaag WEER een halve docu over het ontdooien van de permafrost.
  Nieuws is er zeker niet?

  Like

 7. Esperanza // augustus 28, 2017 om 22:21 //

  ‘Martin the movie’ en de islamisering van de hotdog.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // augustus 28, 2017 om 23:10 //

  Ja inderdaad Johan P ik heb het ook gezien, misschien dat ze er een soort feuilleton van willen maken. Het is ook wel de ‘normale’ manier van doen natuurlijk bij propaganda, elke dag moet het erin gehamerd worden net zo lang tot mensen er écht van overtuigd zijn dat het zo is. Er zijn tientallen kraters volgens hun, wel typisch dat ze dan telkens dezelfde kraters laten zien. Ik bedoel je reist duizenden kilometers naar zo’n gebied, dan kan het toch niet zo’n hele grote moeite zijn om buiten het gebied dat telkens getoond wordt ook eens naar een ander ‘getroffen’ gebied te gaan. Tenzij die ‘getroffen gebieden’ toch minder groot in aantal zijn dan je wilt doen geloven…. Zo zoetjes aan vertrouw ik niemand meer.

  Like

 9. Dacht dat iemand, jij Tijl?, het laatst ook over Leni Riefenstahl had ivm. Klaver. Widtvoet heeft er zelfs een boekie van zo te zien en moest er kennelijk ook aan denken:

  Like

 10. @Tijl,
  Nee, vertrouwen heb ik ook niet meer. En ja er komt extra co2 vrij. Niemand die precies weet wat de gevolgen zijn, maar niemand van het establishment benoemt het effect van versnelde plantengroei, waardoor die permafrost gebieden wel eens versneld in een soort co2 sink zouden kunnen veranderen ipv een toename te veroorzaken. Dat is op zeker 2 plekken in de oceaan ook gebeurd.
  Overigens hoor je niemand meer over het idee dat de opwarming zo slecht zou zijn voor de ijsberen, want die blijken er juist van te profiteren doordat er meer prooidieren zijn, waardoor hun populatie juist is toegenomen.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // augustus 29, 2017 om 08:45 //

  Het vertrouwen bij mij was reeds lang geleden verdwenen mede doordat we belazerd worden waar we bijstaan, wat ik tot nu toe gelezen had wilde men proberen met alle maatregelen de opwarming met 0,5 % te verminderen, bij de NOS werd dat gisteren ineens verviervoudigd !!
  4 % Volgens de nieuwslezer !!

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel // augustus 29, 2017 om 08:58 //

  Ja Fubar dat klopt, dat was in het artikel maandag de dag van de propaganda.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: