Nieuw

Tent is niet dol op hondjes: Drie man nodig om moslima, die knie van 54 jarige breekt, van de vrouw eraf te trekken

Een 54-jarige vrouw werd in Wenen onderuit getrapt door een Somalische moslima aangezien ze de eigenaar van de hond was die te dicht bij de moslima in de buurt kwam. Het slachtoffer, Ingrid T,  heeft nu een gecompliceerde knie breuk en krijgt implantaten. Zo maar een voorval, de hond is onrein volgens het grote agressie en haat boek der moslims en om die reden worden honden massaal vergiftigd in Europese islamitische woonwijken en kun je als eigenaar op een pak slaag of erger rekenen, tenminste wanneer je zwakker bent dan je aanvaller anders gaan ze uiteraard eerst versterking regelen.

De 54 jarige vrouw stond gezellig wat te kletsen met de buurtjes en zag in de verte een vrouw in verpakking lopen. Aangezien ze wist dat deze ‘mensen’ niet zo blij worden van hondjes liep ze erheen om haar jonge puppie terug te halen. De 18 jarige moslima vloog haar gelijk aan en trapte de 54 jarige vrouw dusdanig dat ze haar knie brak. Drie man waren er nodig om het Somalische stuk uitschot in het blije bezit van een uitkering en verblijfsvergunning van de oudere vrouw eraf te trekken. De vrouw is inmiddels twee maal geopereerd en krijgt hiervoor de rekening nog gepresenteerd aangezien bij de moslima uiteraard niets te halen valt.

De man, of eigenaar, van de moslima verklaarde dat ze nou eenmaal niet van honden houden. Dat is cultuur weet je! Op onderstaande foto is wel te zien dat de rondwandelende tent verzachtende omstandigheden kan voorleggen aangezien de honden van het 54 jarige slachtoffer ook wel echte monsters zijn.

1

Bron en foto via Kronen Zeitung

De moslima had uiteraard geen aansprakelijkheidsverzekering al weet ik niet of zo’n verzekering in dit geval had uitbetaald maar goed dat is weer iets anders.

De islam is duidelijk over honden en geeft aan dat honden in huis en contact met het speeksel van honden volledig taboe zijn. Kom je als onderkruipsel van Allah in contact met een hond dan moet je de rituele wassing herhalen. In Wenen lopen er officieel 60.000 honden rond en ook bij de honden zijn er nog illegale dus het aantal is nog een stuk hoger. Inderdaad een overeenkomst tussen onze trouwe viervoeters en de islamitische honden, bij beide barst het van de illegale. Conflicten zijn dan ook onvermijdelijk. Dit is niet alleen in Wenen zo maar in alle landen die momenteel bedolven worden onder een tsunami van moslims.

Manchester en Londen: Huisdieren niet welkom

In Manchester ontvingen de huishoudens een folder waarin ze werd opgedragen om honden van openbare plaatsen weg te houden uit respect voor moslims. Of in een park in Londen, waar op een affiches was te lezen: “Dit is de islamitische zone. Loop hier niet met uw hond! moslims houden niet van honden! “

1 1

1

En het kan nog gekker zoals ten tijde van de islamitische zelfmoord terreuraanslag in 2005 waarbij passagiers van de metro middels speurhonden werden gecontroleerd. Heel normaal natuurlijk maar moslims weigerde deze controles aangezien dit in strijd was met hun achterlijke ideologie. Mensenlevens zijn kennelijk minder belangrijk en de controles werden gestopt. Sniffer dogs offend Muslims

VS en Canada: islamitische bus- en taxichauffeurs weigeren hulp en geleidehonden

Geen honden in bus of taxi. Einde discussie, dus ook geen blindengeleidehonden aangezien die vredeloze pedofiel dit zijn volgers opdraagt. Aangezien in het Amerikaanse Minneapolis driekwart van de taxi chauffeurs Somaliërs zijn heb je dan als blinde een probleem, auto rijden gaat ook lastig dus hoe kom je dan nog ergens?. De Somaliërs stoppen nog eerder met werken dan  een hond in de auto of bus toe te laten. In de grote steden van Canada komen elke dag soortgelijke incidenten voor.

In Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zweden is vaak in steden met een grote islamitische aandeel gemeld massale vergiftiging van honden .

1

In Europa vergiftigen moslims onze honden ‘gewoon’

In de Spaanse stad Lerida begeleiden speciaal opgeleide burgerwachten hondenbezitters wanneer ze met hun trouwe viervoeter gaan wandelen aangezien de politie niet wenst in te grijpen tegen moslims die massaal proberen om de dieren te vergiftigen.

Ook in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zweden worden honden door moslims vergiftigd en in Nederland?

Ach zo maar een kleine bloemlezing.

Drie honden vergiftigd in Helmerhoek in Enschede

Labrador vergiftigd in Lieshout, politie waarschuwt hondenbezitters

Twee katten en hond dood na vergiftiging in Deventer

Hond vergiftigd met rattengif

Vergiftigde honden Zoetermeer binnen één uur dood

Honden Eindhoven dood door vergiftiging

Nee uiteraard staat er niet bij dat dit door moslims is gebeurd en dit hoeft ook niet zo te zijn dit zijn enkel wat berichten. Wanneer dit overigens wel door moslims zou zijn gebeurd denk je toch niet echt dat dit erbij zou hebben gestaan?

Met groet Bolo

Bron: Wochen Blick

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

14 Comments on Tent is niet dol op hondjes: Drie man nodig om moslima, die knie van 54 jarige breekt, van de vrouw eraf te trekken

 1. Tijl Uylenspiegel // augustus 28, 2017 om 11:06 //

  Geen idee of deze vrouw een paar potige familieleden, vrienden of kennissen heeft maar anders ligt hier toch een schone taak voor bijvoorbeeld de plaatselijke motorclub, er moeten toch mensen te vinden zijn die graag en kosteloos deze Somaliërs met een stel rake klappen de weg terug naar Somalië willen wijzen. Zelfs als ze niet teruggaan dan moet een stevig pak slaag ze toch aan het verstand brengen dat dit gedrag niet getolereerd wordt. Ik zou zeggen; slaan tot ze het lekker gaat vinden.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // augustus 28, 2017 om 11:26 //

  In Nederland zit in elke zichzelf respecterende gemeente wel een of meerdere clubs die waak en verdedigingshonden opleiden, het lijkt mij wel een goed plan om dagelijks een wandeling te maken met een stuk of twintig afgerichte Duitse herders, Rottweilers of Dobermann pinchers, een beetje organisator kan ze om toerbeurt een wandeling toewijzen. Eens kijken of die voddenbalen het dan ook aandurven. De eigenaren van de honden hebben er ook baat bij, die kunnen hun honden scherper maken in het pakwerk.
  “Ja edelachtbare deze mevrouw viel mijn hond aan maar toen mijn hond zich verdedigde liet hij niet een twee drie los ondanks dat ik uit alle macht probeerde mijn hond weg te halen bleef deze mevrouw maar krijsen, vandaar de zware verwondingen, dat doet hij anders nooit hoor……”

  Liked by 1 persoon

 3. Ongelofelijk. Ik zou ze echt de tyfus slaan. De eerste rake klappen zijn bepalend. Nog voor zo’n mongool er aan denkt om z’n bek te openen,

  Like

 4. Ik krijg steeds meer een hekel aan dat soort mensen, als ik het zou zien gaat de beuk erin, met alle plezier.

  Like

 5. Lily Demuynck Demuynck // augustus 28, 2017 om 13:53 //

  Die stomme en racistische moslims weten blijkbaar niet dan in het islamitische Turkije honden heel gewoon zijn en moslimbaasjes hebben. En die stomme, idiote en debiele machthebbers in die westerse landen weten dat blijkbaar ook niet. In België heb ik nog niet over vergiftiging of hevige agressie gehoord. Maar wij hebben dan ook het Vlaams Belang en de NVA. En rechts is aan de macht bij ons, behalve in Brussel. En wij hebben redelijk wat Turken. Meestal zijn die redelijk goed geïntegreerd. Groet, Lily.

  Like

 6. Hopelijk worden er net zoveel moslims vergiftigd. Als het Westland wat spullen apart legt voor al die illegale groentezaakjes, die zich aan geen enkele wet hoeven te houden, die je overal ziet, moet dat makkelijk kunnen.

  Like

 7. Ik ben een echte Ras Nederlander en zal me nooit en te nimmer aanpassen aan de nieuwkomers … zij zullen zich voor 100 procent moeten aanpassen … het wordt tijd voor een nieuwe politieke partijen die ook zijn ballen durft te laten zien … en niet al die watjes die er nu zitten stop de vluchtelingenstroom en RED Nederland RED Nederland RED Nederland … en o ja ik ben geen racist maar wil leven in een vrij Nederland zonder Sharia en een vol gebouwde Nederland met Moskeeën. En die zich niet wil aanpassen in mijn land wand Nederland is mijn land en niet dat van jullie die moet oprotten. Als ik in een ander land ga wonen moet ik mij ook aanpassen en hoeven zij zich niet aan mij aan te passen …….. Ik ben voor een nieuwe politieke partij die niet bang is om deze problemen ook echt aanpakken en die zich niet in een hoek laat zetten. En ik zeg minder minder minder. Kom op de heer Wilders roep Nederland op tot een totale staking Waarom luisteren ze niet naar het volk PVV is de tweede grote partij dus niet zo moeilijk doen … of moeten we eerst de straat op met wat bommen en dan Al akbar roepen voor ze eens een keer naar het volk luisteren ????? zijn ze echt zo bang voor de PVV

  Like

 8. motherfuckers….de eerste de beste die aan mijn hond durft te komen sloop ik persoonlijk…no mercy!

  Like

 9. Nee, moslims houden niet van honden.
  Moslims houden van niks, ze hebben niet eens een eigen menig.
  The Koran says, Een zeer slechte versie van Neil uit de youngones.
  In de koran staat vast niks over auto’s, wat de reden daarvan is, dat weet de hele wereld nu.
  Helaas is men niet zo consequent dat men geen auto rijdt.
  Honden zijn onhygiënisch?!
  Ik durf er heel veel geld op te zetten dat mijn hond schoner is dan de gemiddelde moslim.
  Pitbulls zijn gevaarlijke beesten.
  Ik heb onder twee Pitbulls gewoond en onder moslims.
  Ik heb ze beide vertrouwd, die twee Pitbulls hebben me nooit kwaad gedaan!
  De moslims hebben mijn vertrouwen misbruikt, wat ze nooit kwalijk is genomen!
  Toen zaten de landverraders al op belangrijke posten als bij de politie.
  Agressieve Pitbulls, worden agressief gemaakt door gestoorde mensen die ze laten vechten.
  Nu ik dit schrijf, besef ik dat men hetzelfde doet in de moslim wereld, maar dan met mensen.
  Honden!
  Een verkeerde beweging naar mijn hond, en het zal zijn laatste zijn.
  Ik ben ervan overtuigd dat ik weer zo’n homo tent binnen kom, waar ze allemaal mekaar besnuffelen, als honden doen.
  Mijn hond is intelligenter, hij kent meer commando’s dan alleen “ga af” wat ze alleen in die homo koepels schijnen te kennen.
  Op de honden cursus moest men met de hond om andere honden lopen, waarbij de honden niet hevig mocht reageren.
  Zou zo’n imam vieze plaatjes van kinderen hebben, leert daar de roedel los te gaan op kinderen.

  Like

 10. Een waak en verdedigingshond opleiden gaat niet zomaar.

  Voordat een hond tot zo’n opleiding wordt toegelaten is er een ballotage en moet de hond meerdere obedience diploma’s te hebben behaald voordat ie uberhaupt in aanmerking komt..

  De hond moet uitermate goed onder appel staan.
  Het commando ‘LOS’ betekent binnen de kwart seconde loslaten.
  Bovendien moet een dergelijke hond over de juiste genen beschikken voor dit werk,
  KAN ie het qua aanleg
  En DOET ie het ook vanuit aangeleerd gedrag.

  Honden die deze eigenschappen, hebben over het algemeen sterke karakters , maar moeten altijd worden getraind .

  Like

 11. Feniks,
  Rottweilers zijn uiterst trouw aan hun baas en hebben een goed instinct wat betreft niet te vertrouwen personen. Persoonlijk zie ik liever de hond reageren op “afmaken”

  Like

 12. Skeeter,
  Een Rottweiler is zeer zeker een hond die er staat.
  Ik heb de aanschaf ooit overwogen, uiteindelijk werd het een herder. Ben nu aan de derde begonnen uit werklijnen.
  Werk of showlijnen maakt een wereld van verschil.
  Tis nu nog nog een jonge hond van 17 maanden maar de pakjesbezorgers deinzen inmiddels achteruit en ipv overhandigen leggen ze de pakjes voor mij op de grond (ze maken nog net geen buiging😄) en maken dat ze wegkomen.
  Herder, Rottweiler en zo zijn er nog meer hondenrassen te noemen die mits ze goed gefokt en getraind worden voldoen.
  Afmaken zou ik er persoonlijk niet intrainen, dan ben je gelijk je hond kwijt maar iemand die te dicht bij komt ondanks een waarschuwing (hond aan de lijn) Tja die zoekt het bewust op.

  Like

 13. Ik heb een Rottweiler en een Mechelse Herder die in opleiding is voor politiehond, dus laat zo`n tent het maar proberen dan, ze komt niet eens in de buurt bij me, ook omdat mijn honden een tering hekel aan allochtonen hebben.
  En ik heb al ruim 30 jaar honden en die hebben allemaal een rot hekel aan allochtonen gehad.
  Die gasten hebben schijnbaar een lucht om zich heen hangen waar honden niet zo goed tegen kunnen!
  En je kan je hond ook leren om niets te vreten buiten, kunnen ze ook niet vergiftigd worden!

  Liked by 1 persoon

 14. templars2017 // september 30, 2017 om 20:14 //

  Ik ga nooit op stap zonder één van mijn twee Duitse herders ,die zijn opgeleid om baasje te beschermen , ze zullen je niets doen zolang je de toestemming hebt van mij om dichterbij te komen ,doe je dat op eigen initiatief dan staat gelijk aan bedreigend gedrag en zal mijn beestje je verwittigen om niet verder te komen ,doe je dat wel ……..
  Eten aanvaarden van iemand die ze niet kennen doen ze niet…
  Het is niet zo dat ik ze heb opgeleid om racistisch te zijn maar ze hebben allebei een bloedhekel aan die lui ,vraag me niet waarom maar het is zo .
  Het geeft wel een heel veilig gevoel als je zo een dier die enkel naar jou luistert bij je hebt lopen.
  Zij zijn veel alerter dan wij en baasje is voor hen god de vader …daar komt niemand aan !

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Viennese Woman Assaulted by Somali — For Owning Dogs – Zeepertje.com – Facts Fun & News on ISLAM, "The religion of peace"

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s