Nieuw

Poolse man zwaar mishandeld, zijn vriendin verkracht en de vier daders, ach zeg maar niets doet de mainstream media ook niet

De laatste dag op vakantie in het Italiaanse Rimini nog even lekker genieten van de zonsopgang en dan weer richting huis. Dat moet de gedachtegang van dit Pools echtpaar zijn geweest alvorens ze te pakken werden genomen door vier tot nu toe ‘onbekende’ daders. Geen beschrijving en niet nadrukkelijk vermeld dat het om Italianen, blanken dus, ging. Wat moet je hier nog verder over zeggen eigenlijk?

Voor dit Poolse echtpaar begint de nachtmerrie en hun persoonlijke drama op het moment dat een groep van vier mannen hen tegemoet komt lopen. Ze sloegen de 26-jarige man tegen de grond om vervolgens zijn vriendin meerdere malen te verkracht.

De politie is op zoek naar de daders van dit geweld en kennelijk hoeft niemand de politie te helpen aangezien er geen persoonsbeschrijving bekend gemaakt wordt.

In het kort het drama weergegeven zoals ook middels onderstaande Duitstalige video van Focus , tevens de bron in deze, te bekijken is.

 

In de Italiaanse badplaats Rimini is  een jong stel uit Polen slachtoffer geworden van een agressieve laffe aanval. Vroeg op de zondagmorgen werden ze door vier mannen aangevallen terwijl ze  de laatste dag van hun vakantie op het strand wilde doorbrengen.

De daders sloegen de 26-jarige man tot bloedens toe bijna bewusteloos en verkrachtte één voor één zijn vriendin voor zijn ogen. Toen de daders klaar waren met hun gruwelijk geweld beroofde ze het Poolse paar nog even snel van hun bezittingen en sindsdien zijn de vier daders spoorloos verdwenen.

Voorbijgangers vonden het gewonde en versufte Poolse paar bij het strand en waarschuwde de politie. Onderzoekers beschreven de aanval als “grof en beestachtig.”
Nu evalueren van de videobeelden van het strandgedeelte waar een en ander plaats vond is de politie nu nog opzoek naar getuigen, best knap zonder persoonsbeschrijving lijkt mij. De politie vermoedde dat de mannen ook nog verantwoordelijk zijn voor een ander geweldsdelict. Naar verluidt werd een Peruaanse transseksuelen tijdens het wegvluchten van de vier daders nog op een pak slaag getrakteerd en vervolgens gewond achtergelaten.

1

Het meest droevige is het natuurlijk dat er nog steeds mensen zijn die denken dat wij hier intrappen. Dat wij zonder omschrijving niet kunnen zien wie de daders in deze zijn en dat juist het weglaten van een relevante dader omschrijving er toe bij draagt dat juist elke moslim, elke licht getinte verschijning en zeer zeker wanneer deze in groepsverband aan het opereren is gelijk in het verdachtenhoekje geplaatst wordt.  Hoe lang gaat het nog duren totdat zelfs een onschuldige moslim of licht getint persoon bij voorbaat al in elkaar getrapt wordt door de plaatselijke knokploeg enkel en alleen om te voorkomen dat deze iets verkeerds gaat doen? Is dit een vreemde gedachtegang? Stranden willen gasten beschermen dus huren knokploegen in om een en ander in de hand te kunnen houden. Elke onterecht mishandelde moslim of licht getinte daar is dan de mainstream media mede schuldig aan evenals de politiek correct opererende politie korpsen. De waarheid komt uiteindelijk toch wel boven tafel dus waarom niet starten met eerlijkheid en openheid?

Wij geloven de nieuwsberichten toch niet meer en berichtgeving zonder daderomschrijving terwijl men opzoek is naar de dader zijn natuurlijk gewoon lachwekkend,

met groet Bolo 

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2160 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Poolse man zwaar mishandeld, zijn vriendin verkracht en de vier daders, ach zeg maar niets doet de mainstream media ook niet

 1. templars2017 // augustus 28, 2017 om 20:14 //

  Cultuur verrijking heet dat tegenwoordig , of de slachtoffers er ooit nog iets van zullen horen is een andere zaak……bij ons in ieder geval niet ,het zou te schofferend kunnen zijn ,in Italië misschien wel ,ze zijn die voddekoppen ondertussen grondig beu.
  Dat komt ervan als er allerlei schorremorrie toegelaten wordt op je grondgebied ,trouwens als ze opgepakt worden zullen ze waarschijnlijk “heimwee” aanvoeren als verzachtende omstandigheid , de zon en dat zand ,dat zand dat ze nu niet meer hebben….
  Wel dat ze oprotten naar hun zandbak ,kunnen ze kamelen gaan verkrachten …….oeps mijn foutje dat is daar normaal om dieren te neuken ,

  Like

 2. Like

 3. Een verstandige Pool gaat eerst even naar de Oekraine voor hulpmiddelen voor een onbekommerde vakantie in Zuid-Europa.

  Like

 4. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: