Nieuwsticker

EU-Innenkommissar: China muss bei der Schleuserbekämpfung helfen

Im Kampf gegen Menschenschmuggel auf dem Mittelmeer hat der zuständige EU-Innenkommissar Dimitris Avramopoulos mehr Einsatz von China gefordert.

Er sagte der “Welt”, dass es nicht nur darum gehe, die Schmugglernetzwerke zu bekämpfen, sondern auch das Problem ihrer Lieferketten anzugehen: “Dies ist nicht nur eine europäische Angelegenheit, dazu brauchen wir vielmehr alle Partner an Bord. China kann die Europäische Union dabei unterstützen, Menschenschmuggel im Mittelmeer besser zu bekämpfen, wenn man bedenkt, dass eine gewisse Zahl von Schlauchbooten, die von den Schleusern benutzt werden, von Unternehmen hergestellt werden, die in China aktiv sind.”

Der Innenkommissar betonte, dass die zuständigen EU-Behörden daran arbeiteten, ein “besseres Bild über die Handelsströme dieser Schlauchboote” zu erhalten. Nach Informationen der “Welt” werden von den Schleusern benutzte Schlauchboote oftmals nicht nur in China produziert, sondern dort auch auf Online-Plattformen wie Alibaba als “hoch-qualitative Flüchtlingsboote” angeboten

weiterlesen>>
contra-magazin
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 7.207 andere volgers

About Zeepertje (922 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on EU-Innenkommissar: China muss bei der Schleuserbekämpfung helfen

  1. Ik zie het probleem. We hebben toegelaten dat wereldvreemde fopstudiestudenten die normaal dag en nacht in de kroeg liggen te leuteren over de Hoeties en de Toeties om indruk te maken op GroenLinks wijven nu op hoge posten in onze besturen zijn neergezet omdat de mensen die echt dingen weten gillend zijn weggerend. Een heel groot gekkenhuis waar de grootste mafketels de sleutel van hebben en de dwangbuizen uitdelen, meer is ’t niet meer.

    En nu krijsen ze tegen de Chinezen dat die ook wel eens wat kunnen doen terwijl ze zelf de hele wereld hier naartoe lokken. Al heel lang zie ik om mij heen een deel van de aantrekkingskracht van Nederland in de vorm van alle mogelijke nieuwe onderdelen, aanpassingen, gouden gebitten, electrische rolscooters waar hele Afrikaanse volksstammen recht op hebben. Honderdduizenden lammen, kreupelen en blinden trekken ons land binnen om de zorgpotten leeg te trekken want zielig en nemen in ruil daarvoor de meest besmettelijke ziektes mee die ze overdragen terwijl ze in de bakken sperciebonen zittente grabbelen in de nieuwe rolscooter bij de Appie [bij de Aldi zie je er geen, is te voedselbankerig, te plebserig voor ze, denk ik].

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: