Nieuw

72% allochtonen: Nederlanders moeten beter hun best doen om te integreren in Nederland

EenVandaag vanaf 17:00

Daar kunnen we alleen maar dit op zeggen:

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7428 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on 72% allochtonen: Nederlanders moeten beter hun best doen om te integreren in Nederland

 1. templars2017 // augustus 28, 2017 om 02:00 //

  Wat een bende egocentrische narcistische despoten, dat komt naar onze landen omdat hun zandbakken niet goed genoeg zijn en dat gaat hier dan een beetje (veel) zeggen dat wij de verdwaalde zieltjes zijn en HUN weg moeten volgen.
  Ik heb geen probleem met religie wat het ook is maar als ze mij gaan verplichten om hun rommeltje te geloven omdat hun sprookjesboek het zo voorschrijft dan ben je met mij nog niet klaar.
  Dus de mensen in onze landen moeten integreren naar hun wensen ….no f***ing way, als wij naar één van die landen gingen op verlof moesten wij ook hun regels volgen ,nu komt dat klotevolk naar hier en moeten we weer aan hun wetten gaan hangen ,luister 8 dagen verlof is één , de rest van je leven is iets heel anders.
  Het zijn geen arme migranten meer dit stinkt naar een bezettingsmacht uren in de wind letterlijk en figuurlijk.
  Het ergste is dat onze pappenheimers rustig verder slapen…….

  Liked by 1 persoon

 2. Hoe leuk is het niet om in plaats van aan het werk te gaan in eigen land eerst een avontuurlijke en geheel betaalde reis te maken waarbij je mee mag doen aan leuke verkrachtingen en je met je maten dubbel ligt als die inboorlingen bij elke schreeuw van jou een boom in vluchten van angst en je sidderend en kruiperig hun hele hebben en houden inclusief hun vrouwen en kinderen aanbieden. Soort van survival in de Ardennen maar dan in een draagstoel met bonussen

  Liked by 1 persoon

 3. Wat doen die allochtonen hier in Nederland als het ze niet bevalt en zo hekel hebben aan ons Nederlanders.

  Ik en vele met mij kunnen deze allochtonen missen als kiespijn.

  De allochtonen zeuren en zijn te belazerd om te assimileren.

  Goed ze krijgen alle gelegenheid om hun cultuur te behouden dankzij de policor.

  Like

 4. Ruud.Beijer // augustus 28, 2017 om 09:45 //

  Helaas is Nederland verloren voor onze kinderen. De Nederlanders hebben het met plezier weg gegeven aan de islamknuffelaars. Uw kinderen hun toekomst is zwart van kleur. Hopelijk heeft u als islamknuffelaar daar in de toekomst heel veel last van.U hebt tenslotte uw land en kinderen verraden.

  Liked by 2 people

 5. Je komt hier binnen en je past je gewoon aan, houdt gewoon je bek en accepteert de tweede plaats. Je zult nooit een autochtoon worden. Accepteer je dit niet dan moet je oprotten en terug naar de zooi waar je vandaan komt. Ga daar maar protesteren. Probeer dat eens in Saoedi-Arabie en kijk daarna dan of je hoofd nog op je romp blijft zitten. Draai de zaken dus niet om. Deze invasie is opgedrongen en dat betekent dus niet dat we ermee instemmen.

  Like

 6. 1percent929 // augustus 28, 2017 om 17:07 //

  De hekel die ik heb aan allochtonen wordt als maar groter met dit soort wensen.

  Like

 7. Von Puffelen // augustus 28, 2017 om 19:03 //

  Fucking islam komt uit de Babylonische/Vaticaanse koker, niets nieuws onder het oude gedeelde zonnesymbool.

  Like

 8. Niks verrassends aan. Maar wat mij iedere keer weer woest maakt is dat zo n 80% van onze politiek daar nog in meegaat ook.
  Hoog tijd om de zaken eens om te draaien:
  1 – islam bestempelen als een ideologie die haat, discriminatie en gewld voorstaat en aldus verbieden.
  2- grenzen dicht voor alle moslims die hier willen komen.
  3-alle moskeeen een aanzegging doen dat ze binnen 12 maanden worden gesloten en gesloopt.
  4-moslims de kans geven openlijk islam af te zweren en een loyaliteitsverklaring te laten ondertekenen. Weigeraars alle burgerrechten ontnemen en actief laten remigreren. Staat koopt de woning tegen marktwaarde+5% en geeft per huishouden €5000,- voor verhuiskosten naar een willekeurig islamitisch land. Diegenen die wel tekenen kunnen blijven, maar zijn gewaarschuwd: meedoen aan islamitische feesten of rituelen, alsnog ergens een ondergrondse moskee bezoeken etc betekent een directe verbeurdverklaring van ALLE bezittingen, verlies van burgerschap en paspoort, waarna men zonder pardon in een willekeurig islamitisch land wordt gedropt.
  5- zwaar investeren en samenwerken met Japan voor ontwikkelen waterstofmotor zodat we geen olie meer nodig hebben.
  6- herziening van het onderwijs waar het werkelijke gezicht van islam voortaan moet worden onderwezen
  7- iedere illegaal hier verblijvende moslim vingerafdrukken en irisscan registreren, daarna een tatouage op t voorhoofd zetten: ongewenst. Zodat ze ook met andere papieren nooit meer binnengelaten worden.

  En t zal allemaal best tegen de rechten van de mens zijn. Jammer dan, dat is het eindeloos brengen van terreur, verkrachtingen, intimidatie, diefstal etc ook. Aanpassen of opzouten.

  Liked by 1 persoon

 9. @ johan p

  Geheel met u eens.

  Terug naar de zandbak met moslims!

  Rutte en linkse consorten voor het tribunaal!

  Like

 10. Het is toch echt niet te geloven hier in ons land. Aanpassen WIJ ???? Zullen we het eens omdraaien en laten ze zich aanpassen aan de regels van het land waar ze momenteel woonachtig zijn en opgevangen worden. Rutte doe er eens wat mee en blijf niet alleen maar toekijken !!!!

  Like

 11. De enige en meest adequate oplossing;
  deze 72% allochtonen met gepaste dwang te kennen geven Nederland binnen 48 uur te verlaten. Lukt dit niet worden zij -daarna- ‘een handje’ geholpen. Met daarbij de vermelding dat; de ‘schade’ hierbij opgelopen geheel voor eigen risico is!

  En op de vraag of dit ‘politiek correct’ is (?) dan mag ik absoluut hopen van niet, daar de gruwel ‘politieke correctheid’ genaamd één van de zoniet dé grootste oorzaak is van de hedendaagse ellende in NL.

  Nederland weer leefbaar maken is niet een kwestie van kunnen maar van willen.
  Maar dat wisten we al !

  Like

 12. Zo lang jullie meerderheid niet stemt of op links blijft stemmen zullen jullie ten onder gaan onder de islam.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: