Nieuw

Merkel zou de grenzen nu opnieuw openzetten

Merkel heeft geen spijt van toelaten honderduizenden vluchtelingen: ‘Wir schaffen das’

Angela Merkel heeft geen spijt van haar beslissing om in 2015 de grenzen open te zetten voor vluchtelingen. Dat zegt Merkel in een interview met de Duitse krant Welt am Sonntag.

In het interview zegt Merkel dat ze, met de kennis van nu, dezelfde beslissing zou nemen als toen. Merkel sprak in 2015 de legendarische woorden ‘Wir schaffen das’. WNL >>

Dus ook na Keulen en Berlijn.

Merkel pleit er weer voor om de ‘vluchtelingen’ over heel Europa te verdelen, omdat er nog steeds delen van Europa zijn waar nog geen aanslagen plaatsvinden door haar jihadlegers.

Volgens WNL uit Merkel in het interview ook kritiek op vluchtelingen die vakantie vieren in hun land van herkomst, omdat dat het draagvlak voor de verdere etnocide van het Europese volk ondergraaft.

 

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7434 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Merkel zou de grenzen nu opnieuw openzetten

 1. Dat hele vluchtelingengebeuren is een grote nep. Als ik op de luchthaven Arlanda van Stockholm ben staan er massaal rijen vol met Somaliërs en andere “vluchtelingen” voor de incheckbalies richting hun thuisland.

  Like

 2. Alphons Mantel // augustus 27, 2017 om 19:40 //

  Merkel leert dus niets van haar fouten, met bijbehorende welvaartschade

  Like

 3. Merkel hoort voor een tribunaal. Punkt aus.

  Like

 4. Inderdaad Danny.
  Gaat op enig moment ook plaatsvinden.
  waar ook dat land verradend monster zich bevindt.

  Like

 5. templars2017 // augustus 28, 2017 om 02:10 //

  Merkel maakt geen fouten ,nee is niet mogelijk ze voert het vooropgestelde plan heel minutieus uit .
  Als de uitvoering correct is hoe kan je dan fouten maken?
  Omdat de bevolking waar je geen rekening mee houd in de stront wordt geduwd door je verrekte uitvoering frau Merkel.
  Maar dat zal die tuttebel worst wezen ,Nederland ,België ,Zweden ,Frankrijk , Rome e.v.a. steden en landen worden te grabbel gegooid aan de vernietigingszucht van de elite met Merkel voorop .
  Maar wee uw gebeente frau Merkel ,de dag van het oordeel komt en dat zal niet in uw voordeel spreken…… dachten ze tijdens de Franse revolutie ook ,ze hadden er alle moeite mee hun hoofd er bij te houden nadat de volkswoede los was gebarsten.

  Like

 6. Duitsers zijn het ook zat, en bij de politie zitten er ook hopen doe compleet klaar zijn met de shit. Deze mensen worden snel neo nazi’s genoemd om zo een negatieve stempel te drukken en daarmee afstand van uit de burgers te creeren worden nu opgespoord en vervolgd, simpelweg omdst ze niet willen liggen en blaffen. Lees en vraag u af of dit neo nazi’s zijn of burgers met verstand en enige eigenwaarde. Voor mij zijn het mensen zoals u en ik, niks neo maar mensen die klaar zijn met het verraad door de politiek. Het zijn politieke gevangenen….

  https://www.rt.com/news/401200-germany-police-raid-assassination-leftists/

  Like

 7. Het is erger, er is al een “zuivering” aan de gangn binnenne epolitie en het leger, ruim 600 blanke Duitsers staan op een opsporingslijst voor wat men neo nazi’s noemt en zijn voortvluchtig binnen eigen land…….als dat geen politieke heksenjacht meer is, niks neo nazi maar anti Merkel. Het stigmatiseren van oppositie als nazi’s is nog effectief maar leunt zwasr op een aangepraat collectief complex. We zijn als Europa het twaalf uur punt gepasseerd…

  Like

 8. sorry voor de schrijffouten, ik heb ff een minder moment.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: