Nieuw

Waffenarsenal für den Heiligen Krieg in Europa, Illegaler Waffenhandel: Islamisten können in Europa jederzeit eine Armee aufstellen

Nach dem Anschlag in Barcelona war immer wieder von islamistischen Terrorzellen die Rede. Wie groß ist eigentlich die Gefahr, dass sich eine größere Zahl von Dschihadisten und Terroristen in Europa schwer bewaffnen könnte? Einen Eindruck vermittelt das geheime Waffenarsenal von illegalen Waffenhändlern, das Europol dieses Jahr in Spanien sichergestellt hatte.

Gerelateerde afbeeldingImmer wieder werden uns Zahlen von möglichen “Gefährdern” genannt. Auch ist von islamistischen Netzwerken die Rede. Nach dem Terrorangriff von Barcelona war von “islamistischen Terrorzellen” berichtet worden.

In welchen Dimensionen muss man sich das vorstellen? Könnten radikale Islamisten und Dschihadisten in Europa eine kleine Armee aufstellen? Haben sie überhaupt genug Waffen? Woher könnten sie ihre Waffen beziehen?

Um sich einen Eindruck von der potentiellen Bewaffnung zu verschaffen, genügt ein Blick auf das Waffenarsenal…

weiterlesen>>
freiewelt
Also published on Zeepertje.com

Related; TOOLS OF JIHAD Shocking police pictures reveal 10,000-weapon arsenal including howitzers, machine guns and grenades intended for the hands of terrorists in Europe

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Waffenarsenal für den Heiligen Krieg in Europa, Illegaler Waffenhandel: Islamisten können in Europa jederzeit eine Armee aufstellen

 1. Ik denk niet dat dit het enige arsenaal is, het bekende topje van de ijsberg, er nog veel meer verborgen. Misschien eens gaan kijken in de kelders van bepaalde gebedshuizen?

  Liked by 1 persoon

 2. Hoeveel Moskeen zijn er waar nooit een controle is geweest en zal komen, waar wapens liggen opgeslagen voor het “grote moment” ?
  Reken er maar op dat die er zijn en reken er op dat de “aardige” gematigde moslim mee zal moorden.
  Heeft u al iets van een wapen in huis?

  Liked by 1 persoon

 3. Zou me niks verbazen dat de meeste haathutten wapens verbergen. Gewoon willekeurige inval doen, wedden dat het raak is.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: