Nieuw

Meisjes gestenigd tijdens voetbaltraining

Het nieuw spannende Zweden – Het damesteam van Spånga is afgelopen woensdag tijden een voetbaltraining op een voetbalveld van Spånga IP onderhevig geweest aan een steniging. Volgens de coach van het team is één van de voetbalspeelsters hard geraakt door een steen, schrijft Mitti.

Tijdens een voetbaltraining van het meisjesteam van Spånga begon een groep jongens van 13-14 jaar met stenen te gooien op de meisjes.

Door meerdere aanvallen werd de coach gedwongen de training af te breken.

“Eén van onze speelsters werd hard geraakt door een steen aan haar voet,” zegt coach Mikael Wallman tegen de krant Mitti.

Het damesteam omvat meisjes van 16 tot 26 jaar.

“Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt… Ik hou van voetbal, helaas bederft dit vreselijk het voetbalspel voor ons”, schrijft een van de speelsters op haar Facebook.

De aanslag is bij de politie aangemeld.

Helaas is dit niet de eerste keer dat de club wordt blootgesteld aan een gevaarlijke agressie. Verleden jaar is tijdens een voetbaltraining een 12-jarige jongen met een mes neergestoken.

Na deze aanslag heeft de club actie ondernomen, wat onder andere betekent dat er voortaan ouders bij de trainingen aanwezig zijn, en oudere broers en zussen de meisjes met de fiets naar de training brengen en ophalen.

De politie benadrukt dat dit soort gebeurtenissen altijd moeten worden aangemeld.

Volgens de politie zijn roofovervallen en andere misdaden gebruikelijk in de buurt van het sportgebied van Spånga IP.

Bron:

http://www.friatider.se/barn-stenade-flickor-som-spelade-fotboll-tr-ffades-h-rt-av-sten

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on Meisjes gestenigd tijdens voetbaltraining

 1. De Zweden zweten niet alleen in de sauna.

  Liked by 1 persoon

 2. ieznogoedh // augustus 26, 2017 om 09:43 //

  Heeft niets, maar dan ook helemaal niets met islam te maken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Liked by 1 persoon

 3. Dochters van politiek correcte ouders zitten waarschijnlijk niet op voetbal, of hun ouders geven hun eigen dochters de schuld wegens uitlokking.
  Mag mij benieuwen of er misschien 1 procent van de politiek correcte ouders het ongewoon vinden dat hum dochter met stenen bekogeld wordt, en of misschien een procent van die ene procent toch wakker begint te worden.

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // augustus 27, 2017 om 01:20 //

  Wie had het ooit gedacht dat één van de meest open en verdraagzame landen zulk een puinstaat zou worden , gestraft door te braaf (laks) links beleid .
  Vanaf het moment dat de voddekoppen een bepaald percentage in aanwezigheid hebben gaan ze van de minderheidspositie (met ons geen last),over de slachtofferrol (het is altijd onze schuld) positie naar de bezettingspositie (het is hier allemaal van ons).
  Zweden is blijkbaar de derde fase al binnengetreden.
  Bij ons heb ik gisteren een getuigenis gehoord van een inwoner van Antwerpen, de bejaarde man leefde met zijn vrouw al gans zijn leven op linkeroever , toen hij een tijd geleden een openbaarpark wilde betreden met zijn nog zeer jonge kleinzoon werd hem de weg verspert door een bende voddekoppen zij eisten van hem 5 euro om binnen te mogen !!!!
  De man weigerde en ging klacht neerleggen bij de politie waar hij het antwoord kreeg er niets te kunnen aan doen zonder bewijs.
  De man moest dus bewijs leveren dat hij moest betalen aan die criminelen ……maar vaststellingen komen doen of escorteren om de feiten zelf vast te stellen was blijkbaar niet aan de orde.
  De man in kwestie is kort daarna bij ons aan zee komen wonen omdat het in Antwerpen niet meer veilig genoeg was.
  Dit is een radicaal voorbeeld hoe het er aan toegaat , zo ontstaan no go zones ,zo nemen ze de boel over en niemand die er iets mag aan doen ,het is niet willen ,het is niet mogen .
  Doe je het toch dan kun je zelf vervolgt worden wegen onverdraagzaamheid racisme of iets dergelijks , en de politie …….die blijf lekker binnen …..dat is het veiligste.

  Like

 5. meisjes plagen kusjes vragen

  Like

 6. Volgens de politie zijn roofovervallen en andere misdaden gebruikelijk in de buurt van het sportgebied van Spånga IP.
  Vergeet je het ffe niet te melden bij de politie want zoals je kunt lezen in de eerste regel die lossen het probleem wel even op ……….. success he !

  Like

 7. Je kunt dat tuig òòk oppakken….o ja zonder toestemming van de burgemeester kan dat niet,DUS NIET!!

  Like

 8. Goedzo, gelukkig, je kan niet vroeg genoeg beginnen! Voor je het weet wordt er een vrouwonvriendelijk zogenaamde feministische doctrine ingestampt. Nu leren de meisjes tenminste op jonge leeftijd wie de vijand is zodat zij later als zij op bestuurlijke plekken zitten de maatschappij kunnen reinigen van dit vuilnis.
  Op naar een Europa waar geen moslim zich veilig voelt!

  Like

 9. Wel allemaal hun rechterarm gestrekt omhoog die blonde meiskes 😬

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: