Nieuw

Het moslimvrij recreëren is ook in Nederland mogelijk en het hoeft niet eens duur te zijn

Een moslimvrij stukje strand of een moslimvrije picknick plek waar je lekker rustig zonder kopvodden en baardapen je broodjes kunt opeten is voor iedereen die gewoon eerlijk is en de waarheid durft te vertellen ongeacht zijn of haar politieke voorkeur een droombeeld. Geen kleine moslim snotaapjes die de hele zaak verstieren tijdens je dagje uit. Je dochters die zonder te worden lastiggevallen of te worden aangerand kunnen zwemmen moet toch een Walhalla zijn voor de normaal denkende Nederlander.

In ons door de islam zwaar geteisterde buurland, Duitsland, heeft men hiervoor een oplossing bedacht die zelfs door cultuur fascistische groeperingen als Groen Links als positief moet worden gezien. Er wordt namelijk geen enkele schade aan het landschap aangebracht en ook de islamietjes worden niet beschadigt middels deze oplossing.

Je hoeft niet bang te zijn dat je zoontje wordt mishandelt of dat je dochter ongewenst zwanger thuis komt van een middagje recreatief bezig zijn. Kuddes alles om zich heen vernietigende jeugdige aanhangers van de vredeloze pedofiel zullen middels deze oplossing ook als sneeuw voor de zon verdwijnen. Op ongepaste tijden in elkaar zakkende soepjurken die met de reet de lucht in vliegen om richting die nep profeet te brullen zijn verleden tijd en je loopt ook niet meer zonder erg tussen de benen van een zwaar behaarde moslima door aangezien je dacht je eigen tent binnen te wandelen.

Ja de wereld wordt er een stuk mooier van middels een even simpele als doeltreffende oplossing.

Meer weten? Bekijk onderstaande video gemaakt door John Sutinger

Ik denk dat de varkensprijs wel omhoog zou gaan nu wij allemaal een eigen knuffelvarkentje willen aanschaffen om mee te nemen wanneer we gaan recreëren in een schone agressie, geweld en veilige moslimvrije omgeving. Ach je moet er ook wel wat voor over hebben denk ik dan maar bij me eigen.

Denk zelf erover om een drietal varkentjes te kopen kunnen ze leuk met elkaar spelen wanneer er geen moslims in de buurt zijn waar ze op kunnen jagen.

Heb een nog groter plan echter moet ik dan eerst me eigen stukje strand aanschaffen om hier dan varkens op rond te laten wandelen zodat ik de strandstoelen veilig kan verhuren zodat ook de mensen die zelf geen varken hebben toch moslimvrij kunnen recreëren. Bedoel maar zo een eigen varken is voor niet iedereen praktisch gezien mogelijk en zo kan ik er nog wat aan gaan verdienen ook.

met groet Bolo 

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2161 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

19 Comments on Het moslimvrij recreëren is ook in Nederland mogelijk en het hoeft niet eens duur te zijn

 1. Republikein // augustus 26, 2017 om 10:36 //

  Strak plan, kan ik pinnen?

  Liked by 1 persoon

 2. vaste bezoekers Fenixx gratis toegang en koffie toe……….

  Like

 3. Republikein // augustus 26, 2017 om 10:45 //

  Lekker man, en als het parkeren ook gratis is neem ik een tray of 2 mee.

  Like

 4. Republikein // augustus 26, 2017 om 10:59 //

  Extra, ik neem mijn eigen slaapplaats mee hoor, geen zorgen want met bier op gaat de oto op slot.

  Like

 5. Republikein // augustus 26, 2017 om 11:08 //

  Over de auto nog ff dit, heeft niks met het topic temaken, maar wilde het kwijt, een vreemde situatie.
  Zojuist een verkeersboete ontvangen van 56 euri omdat 7 km overschrijding max snelheid.
  Verstuurd op 28-8-2017!
  Vreemde zaken.

  Like

 6. Hahaha, ik bak dan wel de appeltaart..haha..

  Like

 7. Best een goed idee! Een zwijn is echter wel een redelijk gevaarlijk dier, maar wel te domesticeren van jongs af aan.

  Like

 8. In de Keltische religie was het varken een heilig dier, de boodschapper tussen de mensen en de Goden. Volgens de overlevering leefden er Goden in Eiken en de eikels van die boom werden door de varkens gegeten, de varkens werden dan weer door de mensen gegeten en zo kwam de boodschap van de Goden bij de mens.

  Misschien, als religie zo belangrijk is moeten wij terug naar de religie van onze voorvaderen en voormoeders, want nu is er constant oorlog om een welles nietus tussen allemaal Arabische sekten over wie wat en waarom….Christendom is ook niet Europees maar gewoon Arabisch met aanpassingen naar gelang wiens belang voorop stond. Bij de Kelten waren de vrouwen de eigenaar van grond en boerderij, bij de christenen werd de vrouw net als bij de moslims een soort huisdier voor de fok. Mannen bij de Kelten hadden hun wapens, hun paard als se dat hadden met eventueel kar , hun Toque van goud om de nek en gereedschap, zowel voor het maken van dingen als het voortplanten.

  Een man die meer bezit dan het geen hij kan dragen is een man die vrijheid heeft ingeruild voor zekerheid. De vraag is wat het meeste vreugde brengt in het leven….

  Ik groet u, alle goden van onzere voorouders gedenkden, heil Lug !

  Liked by 3 people

 9. Republikein // augustus 26, 2017 om 12:22 //

  Goddelijk betoog, en ook dat God geen last op de schouder van een mens legt die het niet dragen kan.
  Maar gelukkig is de kwaliteit van het bier enorm vooruit gegaan.
  Rivers of Pitt.

  Like

 10. @Republikein even controleren heb er vorige week een ontvangen wegens 181 waar 120 mocht bij Utrecht. kosten rond de 200 euro moest gelijk betaald worden was een aanmaling. navraag gedaan wij RDW en nummer bekeuring stond niet in het systeem! Was daar wel geweest op betreffende weg op die dag dus oplichters en niet eens van de staat zelf

  Like

 11. Republikein // augustus 26, 2017 om 12:36 //

  Nigeriaanse scam?
  Die van mij is echt, want was daar op teugweg van bezoek aan moedertje van 96 in bontkraagjesstad nummero uno.
  Ik draag het verlies gelaten en doet mijn dorst toenemen, dat dan weer wel.

  Like

 12. ach als datum niet klopt hoef je niet te betalen

  Like

 13. Behalve op een boerderij mag je nergens varkens houden dus het alternatief is een grote hond [ Mechelse herder, bouvier, rottweiler of desnoods een pitbull] want van honden moeten moslims ook niks hebben want die zijn ook onrein.
  De hond goed laten africhten op bruin en zwart tuig.

  Like

 14. Lisa, de meeste honden hoef je het niet te leren, die hebben gelijk door wat niet te vertrouwen is.

  Like

 15. Helemaal geen gek idee. En een rent-a-pig opzet zou best eens een goede investering kunnen zijn. En varkens zijn van een vergelijkbare intelligentie met honden, zijn best te trainen, dus waarom niet? Hoewel varkens misschien iets minder snel zijn in het tonen van afkeer van moslims. Veel honden hebben dat wel, die merken ook direct dat moslims hen haten.
  Aan de andere kant wel geinig, ik ken iemand met een duitse herder als medische geleidehond (waarschuwt in haar geval voor toevallen en draagt medicijnen), zij is nooit lastiggevallen, en in de bus of trein zie je ze angstvallig naar de andere kant vertrekken, of soms zelfs weigeren in te stappen, dus misschien moeten meer mensen eens gaan kijken of er geen mogelijkheid is om een soort geleidehond te trainen, bv als ‘psychische steun’ of ‘emotionele steun’.

  Like

 16. @ lisa. Varkens houden mag niet overal, maar dat geldt ook voor het fokken van honden.
  Voor zover ik weet is het hebben van een klein ras varken als huisdier (bv hangbuikzwijntjes) niet verboden

  Like

 17. Ik ben na diep soul searching en reflectie er uit en heb mijn barmhartigheid laten spreken .
  Ze zijn echt niet allemaal slecht en hoeven ook niet allemaal terug beweegredenen mijn diep Christelijke geloof in barmhartigheid en vergevingsgezindheid staan toch aan de basis van mijn geloof .
  Dus ze hoeven niet allemaal terug .

  Like

 18. Republikein // augustus 26, 2017 om 22:23 //

  God, waarom heb ik van die kleine handen.

  Liked by 1 persoon

 19. Natuurlijk een agressieve moslim die een varken slaat. Gelukkig raakt de onreine moslim het varken niet aan. Ze moeten toch weten dat zij lager op de ladder staan 😉
  Sowieso zijn varkens beschaafder en ontwikkelder dan moslims.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: