Nieuw

Woede om docu ’Jesse’ – ’Belastinggeld aangewend voor politieke propaganda’

Politici zijn verontwaardigd over een Jesse Klaver-documentaire die volgende maand op de publieke omroep wordt uitgezonden. Het gaat om een film van bijna een uur, die in de normale programmering wordt uitgezonden, buiten de zendtijd voor politieke partijen. Het steekt politici in Den Haag dat omroep Bnn-Vara belastinggeld uitgeeft aan wat zij beschouwen als politieke propaganda.

Telegraaf >>

PVV-Kamerlid Martin Bosma is laaiend. „Dit is allemaal pr-materiaal van GroenLinks dat nu wordt uitgezonden”, foetert hij. „En als ik dan kijk hoe wij altijd door de NPO door de stront worden gehaald, dan vind ik de balans erg zoek.”

In de film Jesse volgt Joey Boink fractievoorzitter Jesse Klaver tijdens de afgelopen verkiezingscampagne. Maar Boink stond tijdens de campagne ook op de loonlijst als ’beeldvoerder’ van GroenLinks. In die rol draaide hij pro-GroenLinks-filmpjes en registreerde de hippe meetups van Jesse.

Telegraaf >>

De leden van de PVV-fractie wensen nog het volgende op te merken. De
publieke media-instellingen en de NPO dienen de burger objectief,
neutraal en onpartijdig te informeren. In de praktijk is de publieke omroep
echter allesbehalve pluriform en geeft in de programmering een te
eenzijdig beeld van de werkelijkheid die veelal partijpolitiek is gekleurd en
daarmee dus geen afspiegeling van de samenleving is. Daar is publiek
geld, waarmee de publieke omroep wordt gefinancierd, dan ook niet voor
bedoeld. ⬇️

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Woede om docu ’Jesse’ – ’Belastinggeld aangewend voor politieke propaganda’

 1. “Het steekt politici in Den Haag dat omroep Bnn-Vara belastinggeld uitgeeft aan wat zij beschouwen als politieke propaganda.”

  Lol

  De VARA bedrijft continue politieke propaganda voor alles wat links naast het midden staat. Ook van ons belastinggeld. En dan nu gaan zeiken. Het steekt de rest van die linkse politici dat ze zelf niet in het zonnetje worden gezet.

  Liked by 1 persoon

 2. Een inteeltproject Jesse Klaver. Beter nog geformulerrd als: het inteeltproduct.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // augustus 25, 2017 om 22:58 //

  Bij toeval zapte ik daarstraks langs Nieuwzuur en bleef even hangen omdat het over de Syriëgangers ging, je bek valt open, men heeft nog niet eens het begin van een idee wat te doen met de terugkeerders. “Ja ze moeten voor de rechter verschijnen” Hoeveel zijn er al veroordeeld van de 50 ? “Nou toch wel enkele” Ja en aan hoeveel moeten we dan denken? “Nou 1 of 2”. Even verderop “deradicalisering” een benaming voor iets dat eigenlijk nog niet bestaat, het is in een experimentele fase…. Maar Nederland loopt daarmee voorop ! Hoeveel zijn er al succesvol gederadicaliseerd? 1 à 2. En daarmee lopen we voorop ? Dus in Duitsland en Frankrijk is het aantal nóg lager !
  We hebben geen idee wat voor smerigheid ze daar allemaal hebben uitgehaald, hebben ze zelf mensen de nek doorgesneden of gestoofd boven een amateuristisch kampvuurtje ? Wij weten het niet en zij zullen het ons zeker niet vertellen. Ongetwijfeld zullen zij zeggen dat ze voor het eten hebben gezorgd of de gewonden verpleegd, wat verwacht je anders? Maar voor de “rechters” geld alleen keihard bewijs ! Wat zijn we dan voor gedegenereerde klootzakken ? Dat bewijs is er niet en dat komt er ook niet, nu niet, straks niet nooit niet ! Maximale straf waar ze eventueel aan zouden kúnnen lopen is 2 à 3 jaar ! Voor misdaden tegen de menselijkheid…
  En GroenLinks wil niets liever dan de deur voor eventuele nieuwe islamitische idioten nóg verder open zetten. “Ach wat maken die paar extra levenslange uitkeringen nog uit op de grote hoop ?”

  Like

 4. Onze GLinkse marokkaanse kolonist probeert via de NPO de Nederlandse burger te bedotten,maar welke onbenul trapt daar nog in na de laatste onthullingen in Amsterdam en Rotterdam.
  Klaver c.s. bungelt binnen 10 jaar

  Like

 5. naar kereltje met onbetrouwbare ogen, er zal nog wel meer uit de hoge hoed komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: