Nieuwsticker

Kort geding tegen Haagse haatsjeik

Burgemeester: ’Maat is vol na opnieuw overtreden regels’

De gemeente Den Haag spant een kort geding aan tegen de omstreden sjeik Fawaz Jneid. De imam en zijn stichting Qanitoen hielden vrijdag opnieuw een gebedsdienst in de illegale moskee in de wijk Transvaal.

Telegraaf >>

Eerder werden al maatregelen getroffen tegen haatimam Fawaz: het Ministerie van Veiligheid en Justitie legde hem twee weken geleden een straatverbod op voor de Transvaalbuurt en de Schilderswijk. Hij reageerde woedend, en noemde de beslissing ‘propaganda’.

Fawaz vindt dat hij onterecht wordt bejegend: ‘Dit verbod is gericht tegen de islam. Het ministerie van Justitie weet heel goed dat ik geen terrorist ben.’ Fawaz gaat tegen de beslissing van het ministerie in beroep.

Elsevier >>

 

Doe mee met 7.221 andere volgers

About Fubar (4528 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Kort geding tegen Haagse haatsjeik

 1. zonnigbrazil // augustus 25, 2017 om 20:59 //

  Een overtreding is er; dus waar heeft hij het over. Verstandig om in hoger beroep te gaan en de hele procedure volledig wel zelf betalen van A-Z en zijn paspoort afnemen. Hij is niet voor Nederland maar tegen Nederland en zij die een paspoort hebben zijn het waard om een paspoort te hebben en dat is hij niet. Het is geen vod papier om je kont mee af te vegen.

  Like

 2. Like

 3. Uitzetten naar het land van herkomst want die paspoort heeft ie nog.
  Kan dat niet dan interneren in een werkkamp.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: