Nieuw

GELEKT! MAILRUZIE MET FRANS TIMMERMANS OVER MASSAMIGRATIE, EU EN ISLAM.

Bron: Net verschenen EU promofilmpje

Hans van der Linde, een bezorgde Nederlandse burger, begon een mailcorrespondentie met Frans Timmermans,  eurocommissaris en eerste vicevoorzitter van de commissie-Juncker. Over de massamigratie, de islamisering en de aanhoudende aanslagen op onschuldige Europese burgers. Van der Linde werd witheet en Timmermans niet minder. Het was weer eens roepen tegen een muur.

Hans van der Linde mailde me deze correspondentie toe en met zijn toestemming publiceer ik die hier.

Joost Niemöller >>

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on GELEKT! MAILRUZIE MET FRANS TIMMERMANS OVER MASSAMIGRATIE, EU EN ISLAM.

 1. Tijl Uylenspiegel // augustus 26, 2017 om 00:38 //

  Wat mij het meest beangstigd is dat Timmermans en de types die om hem heen zitten dus echt zeggenschap hebben en daar kun je tegen praten als brugman maar het bereikt hun hersenen niet, op alle beschuldigingen heeft hij weer een mantra dat hij opdreunt, het is als een jukebox waar je geld ingooit, bij elk knopje hoort een liedje. Er is één overeenkomst bij alle liedjes van Timmerman, ze zijn allemaal vals en gaan door merg en been.

  Like

 2. Timmerhout en daarna brandhout van maken en flink opstoken.
  De PvdA waar die lul bij hoort is het vertrouwen al verloren. Hij denkt een veilige baan te hebben net als die andere idioot Dijsselbloem van de PvdA. Maar ze worden bij de volgende verkiezingen er uit geknikkerd. Kan hen niets schelen. Poen zat en kunnen afgelegen van alle ellende gaan wonen. Goed Wilders brengt het niet goed al heeft hij gelijk. Hij moet eens leren eerst mee te huilen en dan toe te slaan. Vernietig je vijand door te doen of je bij hen hoort. De volgende die op staat gaat dat doen. En dan is dat linkse addergebroed weer geschokt en verbijsterd.

  Like

 3. Deze Quisling eindigt aan een stevige boomtak.

  Liked by 1 persoon

 4. Wilders kan verzinnen wat hij wil maar hij heeft al vanaf het begin een cordon sanitaire aan z’n broek.
  Hij kan nu niet meer gaan meehuilen met de wolven in het bos.
  Meehuilen met de wolven in het bos moet je dus van het begin af aan doen anders ben je niet meer geloofwaardig,
  En dan zijn er mensen die zeggen dat hij een slechte verkiezingscampagne heeft gevoerd en dat hij te weinig zichtbaar was toen.
  Ga er maar eens aan staan als politicus als je dag en nacht streng bewaakt moet worden tegen moslimtuig en extreem linksen die hem met alle plezier de keel willen doorsnijden.
  Als je er niet zeker van bent dat zelfs een of meerdere beveiligers in je omgeving wel te vertrouwen zijn.
  Logisch dat de andere partijen zichtbaarder waren want die hebben al die problemen niet.

  Like

 5. Deze Quisling en ook al die andere eindigen echt niet aan een boom want die hebben al lang gezorgd voor uitwijkmogelijkheden.
  Die hebben villa’s gekocht, ver van Europa verwijderd als hier ooit de pleuris uitbreekt.
  In mei 1940 waren de oranjes en regering ook heel snel verdwenen, Nederland achterlatend zonder Leiding en dus konden de Duitsers hun eigen regering installeren d.m.v een reichscommisar.
  geloof dus maar niet dat je een van die sujetten te pakken krijgt want zo dom zijn ze niet, wel kwaadaardig.

  Like

 6. Deze niet gekozen linkse kaviaar socialist met de mentaliteit van een salon pooier is een bedreiging voor Europa

  Liked by 1 persoon

 7. G. de Jong // augustus 27, 2017 om 13:16 //

  Op de een of andere manier heeft Timmermans een forse vlucht naar boven gemaakt na het neerhalen van vlucht MH17, (waarvan overigens nog steeds de onderste steen moet worden opgespoord en boven gehaald door Rutte, hetgeen NOOIT zal gebeuren).
  Ongeloofwaardige politici die in hoofdzaak eigen belangen nastreven.
  Dat het Timmermans sindsdien voor de wind gaat, kun je ook zien aan zijn pakken die hem te klein zijn geworden en zijn kop die steeds groter wordt.
  Onze regeerders zijn geen wegkijkers maar integendeel, TOEKIJKERS.
  Zij nemen met blijdschap kennis hoe de voorgenomen plannen zich verder ontwikkelen.
  Nederland opheffen.

  Liked by 1 persoon

 8. Ik ben bescheiden met het plaatsen van een klein stukje uit de koran; Met je wordt bedoeld de moslims, God is hun Allah, de ongelovigen zijn allen die niet Allah, koran, jihad en sharia aanhangen en worden populair varkens genoemd. ( Wij dus) en tevens vijand. Onderstaande gekopieerd van iemand die hun koran probeert te snappen.

  Soera 2: 216
  Vechten is je geboden ofschoon je er afkerig van bent; maar het kan zijn, dat je tegenzin hebt in iets terwijl het goed voor je is en het kan zijn, dat je iets behaagt terwijl het slecht voor je is. God weet het en jij weet het niet.

  Soera 2: 244
  Strijdt voor de zaak van God en weet, dat God Alhorend, Alwetend is.

  Soera 4: 101
  …Voorwaar, de ongelovigen zijn een openlijke vijand voor u.

  Soera 4:76
  Zij die geloven, strijden voor de zaak van Allah, maar de ongelovigen strijden voor de zaak van de boze. Strijdt daarom tegen de vrienden van Satan; voorzeker, Satan’s plan is zwak.

  Soera 4: 89
  Zij wensen dat gij verwerpt, evenals zij hebben verworpen, zodat gij aan hen gelijk zult worden. Neemt derhalve geen vrienden uit hun midden totdat zij voor de zaak van Allah werken. En indien zij tot vijandschap vervallen, grijpt hen dan en doodt hen waar gij hen ook vindt; en neemt vriend noch helper uit hun midden.

  Soera 4: 95
  Diegenen der gelovigen die niets doen, met uitzondering der onbekwamen, zijn niet gelijk aan degenen die met hun rijkdommen en hun persoon terwille van Allah strijden. Allah heeft degenen, die met hun rijkdommen en hun persoon strijden doen uitmunten boven de rustenden en aan ieder heeft Allah het goede beloofd. Allah zal de strijders boven de stilzittenden doen uitblinken door een grote beloning

  Soera 5: 54
  O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.

  Soera 8: 65
  O profeet, spoor de gelovigen aan om te vechten. Als er twintig onder u zijn die stand houden, zullen zij tweehonderd overwinnen en als er honderd uwer zijn zullen zij duizend der ongelovigen verslaan, omdat zij een volk zijn dat niet wil begrijpen.

  Soera 9: 5
  Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.

  Soera 9:5
  doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag.

  Soera 9: 14
  Bestrijdt hen, Allah zal hen door uw handen straffen en vernederen…

  Soera 9: 29
  Bestrijdt diegenen onder de mensen van het Boek(de bijbel), die in Allah noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat Allah en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig

  Like

 9. templars2017 // september 18, 2017 om 01:29 //

  Om heel de heisa met Timmermans te begrijpen moet je niet een hele polemiek gaan voeren met die elitair , hij heeft een tijdje geleden zijn hand gespeeld en dankt dat we het vergeten zijn.
  op een bijeenkomst in de EU heeft hij zijn zegje gedaan “Alle landen zullen moeten diversiteit hebben anders is het oorlog” dat is mijn inzien genoeg , wat er ook gepalaverd wordt ,door wie en hoeveel is hem worst .
  In feite hoe meer polemiek hij krijgt hoe liever hij het heeft ,zo kan hij de werkelijke redenen verbergen voor mensen als wij die weten wat ze aan het doen zijn.
  Het is een echte elite politicus die woorden gebruikt om aan te vallen en te verdedigen als het moet ,het zijn meesters in het verdraaien van de feiten tot aan het punt dat diegene die hem het vuur aan de schenen wil leggen niet meer weet waar hij aan toe is.
  Laat je niet vangen ,herinner je die ene zin die zegt alles , de rest is een rookscherm.
  De elite weet verdomd goed dat het de bevolkingen niet aanstaat dat ze een invasie worden opgedrongen ,dus nemen ze stappen om oproer te voorkomen ,hun wapens woorden en de media.
  Waarom denken jullie dat junker is komen te verklaren dat Europa de wind in de zeilen heeft ,en dat het economisch zo goed gaat ? het loopt de spuigaten uit al de ellende , maar verkiezingen in Duitsland met merkel op kop in de peilingen wat zoveel wil zeggen als “we weten wie zal winnen ,maar jullie niet ”
  Wat bedoelde junker precies met de wind in de zeilen ,dat er deals gesloten zijn met Afrika om hun zandvlooien via transit hot-spots semi legaal in Europa te krijgen?
  Hij wil meer Europa ,anders gezegd de lidstaten verder ontvoogden om nog meer macht te hebben waar we zgn niets tegen kunnen doen ,waar is de stem van de burger in dit hele poppenkasten gedoe?
  Timmermans spreekt in de e-mails van een grotere uitdaging voor Europa , welke uitdaging om de bevolkingen onder de duim te houden?
  Die klojo en de linksen en de islam en de hele santekraam vergeten één ding en dat is informatie!
  Wakkere burgers informeren zich ,we zijn niet allemaal achterlijk zoals ze van ons denken, de islam b.v. is bang van informatie het is voor hen een bedreiging dat hun ware doelstelling kan gaan blootleggen .
  De elite deelt dezelfde angst ,daarom wordt bepaalde info geweerd van het net met alle mogelijke middelen , maar om ons monddood te maken moeten ze het net volledig plat leggen en dat kan niet want dan zijn ze zelf vleugel lam ,dus er is nog hoop.
  Wij hier zijn de mening toegedaan dat er na de verkiezingen in Duitsland bepaalde agendapunten van de elite tegen ons in een stroomversnelling gaan raken.
  Eén van die punten is de financiële markt toestand hou die eens in de gaten ,als er gesproken wordt van staten die lid zijn van de opec die enkel nog olie willen traden tegen betaling in goud in plaats van dollars en/of Euro’s dan wordt het gevaarlijk !!
  Het is niet ondenkbaar ,want sedert een aantal jaren hebben al veel landen hun goudvooraad al terug op eigen bodem gebracht in plaats van het te laten in bewaring in fort knox in de VS.
  Dit is gebeurt onder de strikte veiligheids maatregelen en in het grootste geheim.
  Er werd bijna geen berichtgeving over gegeven (1 maal op 1 ,dag niet meer )
  Vraag was toen waarom? nu niet meer !!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: