Nieuw

Frans Timmermans houdt een gitzwarte EU-nationalistische toespraak om de weerspannige gebiedsdelen te intimideren

Want nationalisme en patriottisme is fout als dat in gaat tegen de belangen van de gitzwarte ongekozen dictatuur, remember 1 juni 2005 (63% van het Nederlandse volk stemde tegen de onvrijwillige overname van Nederland door de voortzetting van het nazi-imperium), maar is Himmelhochjauchend faantastisch als het er om gaat de eclatante aberraties van de EU te promoten.

Het waren Russen, Polen, Engelsen, Serviërs, pas vanaf  ’42 Amerikanen, en ná de oorlog ook álle Nederlanders, die deze Europese eenwording onder leiding van de Duitsers bevochten. Net zoals ze eerder Napoleon bevochten hadden.

Timmermans heeft het gore lef om over de graven van de voor de vrijheid van soevereine staten gestorvenen te walsen en hun nalatenschap te misbruiken om die soevereine staten te vertellen dat ze horig moeten zijn aan het Groot-Europese Rijk.

Een totalitaire droom van op macht beluste dictators die sinds de Romeinen maar niet uitgeroeid kan worden. Dán, in ene, doet die door Timmermans gepromote diversiteit er niet meer toe. Dan moeten de aloude natiestaten, de rijke culturele diversiteit van dit continent, het fundament van onze Europese (de beste) beschaving, vernietigd worden om op te gaan in een volkomen totalitair en corrupt systeem dat Afrikanen  en mohammedanen importeert om ons te etnocideren.

Het verdient aanbeveling om de reacties onder de tweet van de Dikbuikige Jezuïtische Keizer Zonder Kleren te lezen, ze zijn zonder uitzondering positief. Van de 397 wensen 398 hem alle hel en verdoemenis. Dát is hoe geliefd deze dictatuur is.

Ik heb ze gelezen, zou deze ongewenste Paap met Hek om zijn Huis ze ook gelezen hebben, en zo ja, zou die dan nog steeds niet begrijpen dat die totaaluitgekotst wordt?

Op dezelfde dag dreigt de corrupte Guy Verhofstad ongegeneerd met oorlog omdat Polen en Hongarije zich wat ongemakkelijk beginnen te voelen onder zijn totalitaire regime. Dat plaatje van die Duitse soldaten in Warschau valt vast goed bij de Polen.

Praatje van deze D66-VVD-er is ter gelegenheid van Black Ribbon Day:

On Wednesday Europe will remember the victims of Nazism and Stalinism on its annual Black Ribbon Day. Designated by the European Parliament, the day has been commemorated since 2009 as “a Europe-wide Day of Remembrance for the victims of all totalitarian and authoritarian regimes, to be commemorated with dignity and impartiality”.

Wanneer krijgen we een Black Ribbon Day voor alle slachtoffers van de EU?

In 2016, a total of 142 failed, foiled and completed attacks were reported by eight EU Member States. More than half (76) of them were reported by the United Kingdom. France reported 23 attacks, Italy 17, Spain 10, Greece 6, Germany 5, Belgium 4 and the Netherlands 1 attack. 142 victims died in terrorist attacks, and 379 were injured in the EU. Although there was a large number of terrorist attacks not connected with jihadism, the latter accounts for the most serious forms of terrorist activity as nearly all reported fatalities and most of the casualties were the result of jihadist terrorist attacks.

Doordat de EU de grenzen opengezet heeft en niet omdat jihadisten geen grenzen kennen. In het door Verhofstad verfoeide Hongarije zijn geen islamitische aanslagen. Doordat de TimmerFrans Ferries doelbewust terroristen overvaren om hier hun aanslagen te plegen, in een Europa dat van die EU zijn eigen grenzen niet meer mág bewaken.

Build that Wall ! En remigreer de volgelingen van de terreurprofeet.

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on Frans Timmermans houdt een gitzwarte EU-nationalistische toespraak om de weerspannige gebiedsdelen te intimideren

 1. Claudia M. // augustus 25, 2017 om 19:21 //

  Hetgeen ons momenteel “weakens” is deze vermaledijde EU waar ze ons in gerommeld hebben, die het verdomd onze grenzen te bewaken en ons te beschermen en dit ook doodleuk oplegt aan de lidstaten. Half Europa verwordt op dit moment tot een derde wereld land, deze EU veroorzaakt de ondergang van alle landen in Europa!

  Ondemocratisch, compleet oncontroleerbaar, geldverslindend moloch van ongekende proporties!

  Liked by 1 persoon

 2. Complimenten Fubar voor een glashelder artikel met de doorkliks ter onderbouwing.
  jouw archief is indrukwekkend.

  Liked by 1 persoon

 3. Zo….dat heb je weer goed geanalyseerd, Fub!
  Complimenten!

  Like

 4. Franz Timmermanz is een stuk stront, dat is vergeten te worden door getrokken,

  Like

 5. Esperanza // augustus 26, 2017 om 01:36 //

  ‘Het verdient aanbeveling om de reacties onder de tweet van de Dikbuikige Jezuïtische Keizer Zonder Kleren te lezen, ze zijn zonder uitzondering positief.’

  Positief, Fub? 😉

  Like

 6. Esperanza // augustus 26, 2017 om 01:38 //

  Like

 7. Esperanza // augustus 26, 2017 om 01:53 //

  Stukje uit 2014.

  ‘Timmermans daarbij de olifant in de kamer niet benoemde. Hij benoemde als oorzaak namelijk uitsluitend de opkomst van extreemrechtse partijen als Jobbik, FPÖ en Front National in tijden van crisis’

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/06/de-gespleten-persoonlijkheid-van-frans-timmermans/.

  Like

 8. Esperanza // augustus 26, 2017 om 01:36
  ‘Het verdient aanbeveling om de reacties onder de tweet van de Dikbuikige Jezuïtische Keizer Zonder Kleren te lezen, ze zijn zonder uitzondering positief.’

  Positief, Fub? 😉
  ————–

  Ze wensen hem stuk voor stuk hel en verdoemenis. Dat vind ik positief, dat betekent namelijk dat er nog gezond verstand aanwezig is bij de bevolking. Dat het voor TimmerFrans wat minder uitpakt boeit me niet zo 😉

  Like

 9. Deze mag eigenlijk ook niet ontbreken als het om Timmermans gaat:

  The Portugal Post Special – Frans Timmermans: de mens, de mythe
  Bij het afscheid van onze razende diplomaat

  Queridos amigos e amigas! Veel mensen vroegen mij de afgelopen jaren bezorgd: “Doctorandus van Amerongen, het lijkt wel of u geobsedeerd bent door Frans Timmermans. Wat heeft de goede man u misdaan?”
  Geduldig als ik ben, schreef ik dan in de regel standaard terug: “U moet niet vergeten, waarde deze of gene, dat ik in 2005 alweer de Nederlandse Prijs voor de Dagbladjournalistiek won. Inmiddels schrijf ik alleen nog zalige onzin over de voordelen van geheelonthouding, mijn stoelgang, mijn honden, masturberen, het weer in de Algarve en wederom masturberen, maar in mij schuilt en sluimert nog steeds een journalist van het kaliber Egon Erwin Kisch of Jacques Gans (een en ander met een overdreven ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel maar dat wist u al).”

  http://politiek.tpo.nl/2016/05/07/portugal-post-special-frans-timmermans-de-mens-de-mythe/

  Like

 10. Zoals de foto boven het artikel al aangeeft is het met eu-brussel precies als met N-Korea nu en nazi-Duitsland toen.
  Het zijn een handjevol idioten die onder het mom van hel en verdoemenis prediken, een land -en in ons geval- een continent in sneltrein vaart naar de afgrond brengen.
  Trek deze lui uit het circuit en de hele santenkraam stort in elkaar.
  (op het gevaar af dat voornoemde lui voordien de kuierlatten nemen dient eea zonder voorwaarschuwing te geschieden)

  Wanneer bovenstaande ‘exercitie’ onvoldoende bellen doet rinkelen in de Haagse burelen (en dat zullen ze) zal men alhier hetzelfde scenario moeten volgen.

  Het is simpelweg ontoelaatbaar dat een verzameling zg. ‘politici’ een compleet werelddeel naar de filistijnen aan het helpen is.

  Like

 11. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: