Nieuw

PAS OP: Blonde vrolijke gezinnen zijn naar alle waarschijnlijkheid EXTREEM RECHTS TUIG!

Ja daar staat U even van te kijken zo een openbaring hier bij Fenixx, toch is dit niets nieuws en eigenlijk zelfs een oud bericht. Kom je als jong ouderpaar op de crèche een blonde vader of moeder tegen met een eveneens blond harig peutertje aan de hand dan zijn dit naar alle waarschijnlijkheid extreem rechtse nationalisten die ’s avonds voor het slapen gaan niet voorlezen uit het sprookjesboek maar in plaats hiervan met puntmutsen op voordragen uit Mein Kampf.

Bijgekomen van het lachen aangezien dit wel weer zo’n ouwehoer stukje van Bolo zou zijn dat je absoluut niet serieus moet nemen en waarbij er zo dadelijk wel een filmpje met een vrolijk grappig muziekje zou komen dat je de rest van de dag niet meer uit je harses krijgt. Nee sorry dit is serieus en is afkomstig uit 2016 toen het Duitse apothekersblad “Baby&Familie” hiermee op de proppen kwam.

1

Eigenlijk sta ik nu in dubio aangezien ik er aan de ene kant wel om moet lachen maar andersom gezien is het natuurlijk doodeng. Dat is ook de reden dat ik hier even terug kom op dit oude nieuws aangezien hier een conclusie getrokken wordt die tenminste riekt naar racisme, discriminatie en vooroordelen. Jesse Klaver kom der maar in, oh wacht even het zijn niet de moorddadige mohammedanen die een sticker opgeplakt krijgen maar het zijn de roomblanken die een vernieuwde uitvoering van de Davidster op de borst gespeld krijgen en dat maakt uiteraard helemaal niemand iets uit. Doet me even denken aan de jaren dertig/veertig van de vorige eeuw toevalligerwijs werd er toen ook vanuit Duitsland zoiets opgezet met een bepaalde bevolkingsgroep.Keek toen ook niet iedereen even de andere kant uit? Had men in het oh zo politiek correcte Nederland toen ook niet juist even iets anders te doen? Ik hul me eigen maar even in een deken van zwijgzaamheid in deze en beperk me tot dit apothekersblaadje en de verdere uitspraken die ze hierin doen over het oh zo verderfelijke blanke ras.

Hoe herken je een rechtse familie? Mooi, blond en onopvallend. Pas op voor het gevaar van rechts!

Extreem rechtse mannen werden tot nu toe in verband gebracht met kalende hoofden, bomberjacks en honkbalknuppels. Maar van de nieuwe “extreem rechtse” wordt nu verondersteld dat ze zelfs in de crèches te vinden zijn, onopvallend aanwezig maar minstens zo gevaarlijk. Het apothekers tijdschrift “Baby & Family” geeft nu een beeld over hoe de nieuwe rechtse generatie er uit ziet. Het rapport ondersteund door maar liefst drie zogenaamde deskundigen, met inbegrip van Heike Radvan hoofd van het “Fachstelle Gender und Rechtsextremismus” van het team van het controversiële Amadeu-Antonio-Stiftung.

Baby & Family met het volledige stukje bagger zoals hierboven omschreven kun je nalezen middels onderstaande link.

Baby&familie-2-2016.PDF

Met plaatjes zoals hieronder afgebeeld wordt het Duitse volk gewaarschuwd voor die gruwelijke en griezelige blanke mannen met blonde haren en die eng lachende Duitse vrouwen met hun volmaakte blonde kind aan de hand die als een islamitische 1zelfmoordterrorist de kleuterschool binnen komen wandelen. Je ziet gewoon dat het niet deugt. Het kan gewoon niet zo zijn dat deze mensen ook maar iets anders kunnen accepteren dan 100% Arische Duitsers.  De “Endlösung der Judenfrage” valt in het niets met dat wat dit blond harige tuig allemaal met andere wil doen. Geen genade de dood is nog te goed voor hen.

Ja ik weet het dit is uiteraard een beetje overdreven en gaat wellicht wat ver maar dit is wel de gedachtekronkel die in mijn hoofd opkomt wanneer ik het Duitstalige stukje bagger lees zoals omschreven in de bovenstaande pdf file. Verander naar hartenlust Duits, Duitsland en Duitsers voor Nederlands, Vlaams, Frans, Engels en wat al dan niet meer en de strekking van het verhaal gaat exact het zelfde zijn. Even nog wat leuke wetenswaardigheden zodat je zelf deze blonde racisten ook kunt herkennen wanneer je ze tegenkomt.. Het is niet meer normaal wat ze nu weer bedacht hebben deze blonde gruwelen die eenvoudigweg niets maar dan ook echt helemaal niets in Duitsland te zoeken hebben. Oppakken en opbergen dat moeten ze ermee doen en snel.

Hoe herken je deze extreem rechtse kinderen nou het zou je niet verbazen dat ze blond zijn, maar ook dat de kinderen heel gehoorzaam zijn, dat ze gewoon luisteren naar de meester en juffrouw en niet steeds maar weer een grote bek geven en zelf wensen te bepalen wat ze doen. Ja kinderen die luisteren dat kan natuurlijk niet dan moeten de ouders toch minimaal nazi gevoelens hebben en deze op de kinderen overdragen. Ze luisteren niet alleen maar houden zich ook nog eens rustig of wel ze slaan niet in in op andere kinderen en al helemaal niet in groepsverband, tja dat is ook al verdacht in het onderwijs heutzutage. Verder meisjes met vlechtjes in de haren, ja hoor dat zie je wel aan het kind dat ik boven dit stukje heb geplaatst, ze heeft blonde haren en ook vlechtjes een teken dat ze thuis door haar ouders onderdrukt wordt en wordt voorgelezen uit het werk van Tobie Goedewaagen. Dat kan gewoon niet anders, uitermate verdacht gedrag.

1

Wat een onzin, maar wel levensgevaarlijke onzin en ondanks het feit dat ik probeer enkel en alleen stukjes te schrijven over meer recente zaken ben ik van mening dat deze levensgevaarlijke onzin niet vaak genoeg kan worden herhaald. Deze opmerkingen worden namelijk ook nog eens de wereld ingebracht door ten eerste een blad dat ouders zou moeten helpen met de opvoeding van hun kinderen en ten tweede dat deze haat ook nog eens de veiligheid van kinderen die binnen deze omschrijving passen ernstig in gevaar kan brengen. Wat wanneer de een of andere maf in soepjurk eens op het idee komt dat hij wel eens een opruiming zou kunnen houden onder deze kinderen? Is de schrijver van dit stukje bagger dan verantwoordelijk? Of de uitgever? Of wellicht de zogenaamde deskundigen die hier aan mee hebben gewerkt?

Nu kun je het omdraaien en roepen dat haat tegen de islam ook islamitische kinderen in gevaar kan brengen en dat is een verdomd lastige opmerking die je wel tot denken aan moet zetten. Echter komt het zelden of nooit voor dat er door niet moslims serieuze aanslagen gepleegd worden op moslims en hoe het andersom zit daar kun je zelfs bij de mainstream media meer dan genoeg voorbeelden van en over vinden. Ach zolang sommige politica er maar genoeg aan kunnen verdienen.

1

met groet Bolo

bron: So erkennen Sie eine „rechte Familie“ – blond, nett, unauffällig: Apothekenblatt warnt vor „Gefahr von rechts“

 

 

 

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2152 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on PAS OP: Blonde vrolijke gezinnen zijn naar alle waarschijnlijkheid EXTREEM RECHTS TUIG!

 1. Jammer dat de gasflessenspanjool kennelijk iets te veel op een moriaantje leek anders hadden ze de kans wel gegrepen en er een extreem rechtse neonazistische gaskamermonteur van gemaakt.

  Liked by 1 persoon

 2. Dit artikel werd ook nog zomaar getolereed?

  Like

 3. Henk der Niederlànder // augustus 24, 2017 om 18:18 //

  Om zo’n artikel te schrijven moet je dus inderdaad inderdaad een goeir studie achter de rug hebben.
  Zulk een idioterie leer je namelijk niet zo maar in een twee drie.
  Ik vraag me af of deze dolle toevallig niet in Tilburg op de nepuniversiteit deze quatch in haar kop gepropt heeft gekregen.
  Daar is zulke onzin dagelijkse kost.

  Like

 4. @ Bolo

  Goed stuk hoor.

  Inderdaad als je niet beter zou weten, zou je pissen in je broek van de lach, van zoveel onnozelheid. :))

  Niks mis met een roomwit gezin.

  Like

 5. Jeetje, oppassen geblazen vooral voor mij, ik ben n.l. hartstikke blond, ze noemen mij altijd “blondie”.

  Like

 6. tja hier lopen der drie rond met blonde haren en blauwe ogen en dan tel ik me eigen niet eens mee

  Like

 7. Ik kan mij van oude documentaires over Nazi Duitsland herinneren dat daarin een stukje film werd vertoond over “De Stiekeme Jood”. In dat stukje film dat rond 1933 vertoond werd, werd eerst het prototype jood getoond, met grijze hoed en grijze sinterklaasbaard, en vervolgens werd er dan in dat stukje film gewaarschuwd dat joden er niet allemaal zo uitzagen, maar ook als jonge blauwogige gladgeschoren exemplaren die met een valse grijns ik de draaiende camera mochten kijken. Dit natuurlijk om de jacht op joden in het algemeen mogelijk te maken en niet alleen op de overduidelijk als jood uitziende personen.
  Pak de tekst van het filmfragmentje, vervang overal de aanduiding “jood” door “blond” en “rechts en je hebt iets vergelijkbaar met wat er in dit artikel getoond werd.
  Die linksen hebben niet opgelet tijdens de geschiedenislessen want ze doen precies wat ze de toenmalige Nazi’s verweten hebben.
  Wie zich ook dat stukje film kan herinneren en weet hoe het heet wil ik aanmoedigen dit te melden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: