Nieuw

Media & Amsterdamse schijnheiligheid

Terwijl het schandaal rond het gemeentelijke aanstellings- en deradicaliseringsbeleid in Amsterdam de Telegraaf nog steeds veel aandacht op levert, zwijgen de linkse media sonoor. Hoe lang gaan de MSM en de staatsomroep deze schijnheiligheid nog vol houden?

Het blijft verbazingwekkend hoe weinig de landelijke (linkse) media melden over het zich ontwikkelende schandaal rond het aanstellingsbeleid van burgemeester Van der Laan, en diens deradicaliseringspolitiek. Die van Van der Laan, ja, want de politie en veiligheidsbeleid zitten wettelijk in zijn portefeuille, evenals het aanstellingsbeleid van gemeentelijke ambtenaren een zaak is van de burgemeester van zijn gemeentesecretaris – ook gewoon een PvdA-man/vrouw sinds mensenheugenis.

Juvenalis, Veren of Lood >>

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Media & Amsterdamse schijnheiligheid

 1. ‘Terwijl het schandaal rond het gemeentelijke aanstellings- en deradicaliseringsbeleid in Amsterdam de Telegraaf nog steeds veel aandacht op levert, zwijgen de linkse media sonoor. Hoe lang gaan de MSM en de staatsomroep deze schijnheiligheid nog vol houden?’

  Ach ja, zo kennen wij de MSM weer, die zitten zo in hun multikul ideaal gevangen dat iedere kritiek hierop van ‘rechtse kant ‘ wordt gezien als een vorm van racisme en discriminatie.

  Ach ja, wat moet ik er verder over zeggen dan dat ik de MSM een zielig bij elkaar geraapt journaille vind.

  Al is een leugen , onvolledigheid of gebrekkige info nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

  Like

 2. Henk der Niederlànder // augustus 25, 2017 om 00:14 //

  Wat te denken van soepsidie
  Wiens brood men eet en zo.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: