Nieuw

Defense Minister Calls For NATO Deployment Against Migrants

Bulgarian Defense Minister Krasimir Karakachanov wants to protect the European Union’s external borders with arms, he said in an interview published Thursday.

Gerelateerde afbeeldingKarakachanov told German newspaper Die Welt that he wants NATO or EU forces in Greece and Italy to stop people from entering the continent in large numbers. The borders should be protected by force of arms if nothing else works, Karakachanov said.

“We cannot allow illegal immigrants to come to Europe as a whole,” Karakachanov, a member of the populist United Patriots party, told Die Welt. “We should deploy NATO or EU forces in Italy and Greece and defend the external borders of the European Union by force of arms if necessary.”

He further wants to triple the number of troops stationed by Bulgaria’s border to Turkey.

“We have not solved the migration issue,” Karakachanov said…

readmore>>
dailycaller
Also published on Zeepertje.com

 • Soldaten und Kampftruppen: Bulgarien will Grenzschutz gegen illegale Migration verstärken

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Defense Minister Calls For NATO Deployment Against Migrants

 1. Vijanden van Europa moet je doodschieten.

  Liked by 1 persoon

 2. Die minister heeft groot gelijk.

  Liked by 1 persoon

 3. Gelukkig dat we het voormalig Oostblok in de EU hebben. Die praten tenminste met verstand over de islam omdat ze 600 jaar lang onder de knoet van de islam hebben moeten leven.
  Dat willen ze nooit meer.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: