Nieuw

DE LEVENSGEVAARLIJKE MEDIASTEUN VOOR ANTIFA

De vredestichters van Antifa.

Door: Frank Kremers

Naast dat echt extreemrechts wel degelijk bestaat en onder ogen gezien moet worden, zijn na de rellen in Charlottesville twee dingen duidelijk geworden:

  1. De totale hypocrisie van de Westerse MSM in vergelijking met de berichtgeving over de moslimaanslag in Barcelona
  2. Dat de Westerse MSM openlijk sympathiseert met Antifa en geweld gerechtvaardigd vindt mits het voor strijd om het ‘goede’ is.

Bij een moslimaanslag  is het narratief dat de extremisten een andere ideologie aanhangen en het niks te maken heeft met de islam. Dat we niet alle moslims verantwoordelijk moeten houden en de grote meerderheid vredelievend is en dat we een aanslag niet moeten beantwoorden met haat, maar door schouder aan schouder te staan met moslims. Betreft het echter een aanslag van extreemrecht,s dan is deze opgehitst door de haatideologie van rechts’populistiche’ politici. Wordt het gevaar opgeblazen alsof iedereen die rechts is even gewelddadig is en wordt opgeroepen om deze haat te bestrijden want anders is het een glijdende schaal, met natuurlijk de uitroeiing van de moslims als gevolg. De media zijn zelfs zo ‘objectief’ dat ze in het geval van een moslimaanslag de identiteit van de dader verzwijgen. Of een moslimaanslag bewust neerzetten als een ‘ongeval’. Zoals in dit geval in Amerika.

Lees verder:

http://joostniemoller.nl/2017/08/levensgevaarlijke-mediasteun-antifa/

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on DE LEVENSGEVAARLIJKE MEDIASTEUN VOOR ANTIFA

  1. Alphons Mantel // augustus 24, 2017 om 19:41 //

    Joost ziet de feiten goed

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: