Nieuw

“Civil War”: Alt-Left Plans Anti-Trump Riots in Major Cities on November 4

Communists think they can force “regime change” of “fascist” Trump administration

"Civil War": Alt-Left Plans Anti-Trump Riots in Major Cities on November 4Alt-left agitators are planning to stage mass riots in major cities on November 4 during which they hope to instigate a “civil war” that will lead to the “regime change” of the Trump administration.

Demonstrations are planned for cities across the country, including New York City, Austin, Chicago, Los Angeles and San Francisco.

A long diatribe written by Andy Zee posted on the Revolutionary Communist Party website makes it clear that the events, which leftists hope will attract “millions,” are not planned to be just ordinary protests.

“There is a break with what have been the norms we confront, and to deal with this there must be a break with the “normal” ways people seek change from government. The normal forms of petition and protest DO NOT APPLY with Trump—even as they have been difficult enough under the normal functioning of this system,” writes Zee.

“Sharp agitation” and “politically provocative actions” must be employed to achieve the complete overthrow of the administration, according to Zee…

readmore>>
infowars
Also published on Zeepertje.com

  • Infiltrating Antifa’s Black Lives Matter Protest in Durham

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1526 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on “Civil War”: Alt-Left Plans Anti-Trump Riots in Major Cities on November 4

  1. Zou tegen zo’n links werkschuw tuig zeggen….ga aan het werk vlerk zo lang het nog kan.

    Liked by 1 persoon

  2. Nog beter, thuis met een busje ophalen en verplicht werken in plaats van teren op de zak vd belastingbetaler.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: