Nieuw

Overheid moet minder naïef zijn over deradicalisering

Het was te mooi om waar te zijn. Voormalig lid van de Hofstadgroep Bilal L. werd in 2013 op voorspraak van de gemeente Amsterdam jongerenwerker.

Goed, hij probeerde ooit rond 2004 jongeren te verleiden tot het bezoeken van een jihadistisch trainingskamp in Pakistan of Afghanistan, maar volgens de gemeente was hij na zijn celstraf toch écht gederadicaliseerd.

Elsevier >>

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Overheid moet minder naïef zijn over deradicalisering

 1. Ik begin het zo zat te worden, elke dag, ja elke dag is er wel ergens gezeik met de islam. Lees het nieuwe artikel op Xandernieuws. Er moet iets gebeuren, GW had het jaren geleden al over deportaties, hij krijgt steeds meer gelijk.

  Like

 2. Henk der Niederlànder // augustus 24, 2017 om 01:03 //

  Overheid moet minder naief zijn.
  Je lacht je te pletter als je er goed over nadenkt.
  De overheid moet gewoon bedenken dat de Islam totaal onveranderlijk is en dat in hun haatboek ontelbare malen word aangegeven dat elke moslim verplicht is om ongelovigen een kopje kleiner te maken en zo niet om ze weg te zetten als dhymmies om ze zo ver onder druk te zetten dat ze zich uit pure ellende maar zullen bekeren tot hun sprookjesboek.
  De regering zou verplicht moeten worden om de koran te bestuderen zodat ze weten waar ze over zitten te zeveren.
  Het is diep triest dat een stelletje nitwits hierover moeten beslissen en nog niet eens weten over welke materie ze het hebben
  Ik weet dat bovenstaand te veel gevraagd is omdat die schooiers die over ons moeten beslissen zich alleen maar bezig houden met zichzelf te verrijken en dat ook nog doen met een oog op het Brusselse pluche.
  Waar hebben we het over, zolang het Nederlandse stemvee gewoon op dezelfde gangsters blijft stemmen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: