Nieuw

Migratiebeleid Theo Francken leidt tot vernietiging verzorgingsstaat

Staatssecretaris Theo Francken beschuldigt in een tweet het Europees Parlement ervan leugenachtige propaganda te voeren. Concreet becommentarieert hij een filmpje van het account van het Europees Parlement:

Nu heeft Francken uiteraard overschot van gelijk wanneer hij de EU beschuldigt van leugenachtige propaganda, met name inzake asiel en migratie. Dat de Belgische regering, waarvan Francken lid is, diezelfde EU in het zadel heeft gebracht en ook vandaag in het zadel houdt, is hypocriet. Maar ook het commentaar van Francken is problematisch. Francken beweert immers dat niet de asielstroom de vergrijzing kan opvangen, maar wel arbeidsmigratie. Ook dat is leugenachtige propaganda. Toen ik hem daar een aantal keren op wees (hierhier én hier), antwoordde Francken:

Sam van Rooy, Doorbraak >>

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Migratiebeleid Theo Francken leidt tot vernietiging verzorgingsstaat

 1. Gelukkig heeft hij een mnd of vier geleden , na meerdere processen gewonnen ! Daar ging het om een Moslimfamilie ,die bij de Belgische Ambasade in hun land asyl aangevraagt hadden ! Hij was daar op tegen ,want anders kon elke “Rapefugee in ëigen land asyl aan vragen ,en per vliegtuig ,naar ,in dit geval Belgiê vervoerd worden ,uiteraard op kosten van Belgiê ! Dat zou dan voor âlle EU landen gelden ! Dit alles begon om dat Belgische linkse “kwalleballen ,deze actie “gestart waren ,”gedreven door een sterke , “drang als Gûtmenschen gezien te worden ! “Nee ,meneer Francken is geen verkeerd polticus !

  Like

 2. templars2017 // augustus 23, 2017 om 22:49 //

  Het gaat er niet over of ie goed of slecht handelt , hij handelt naar best vermogen ook niet te vergeten dat hij tegen machtige vijanden op moet boksen.
  Wat in zijn voordeel pleit is dat hij durft actie te ondernemen waar anderen wat gaan debatteren of de kwestie ,wat die ook mag zijn.
  Ik ken de man niet persoonlijk maar vind dat we niet mogen oordelen op het geen we niet weten .
  Hij kan niet alles veranderen doch hij beweegt en probeert dingen te realiseren wat van andere polcor lieden niet kan gezegd worden .
  Wat belangrijk is ligt in het feit dat als vanuit de politiek zelf dergelijke stemmen opgaan het misschien iets opener zal worden ,persoonlijk twijfel ik er aan maar hoop doet leven.

  Like

 3. Kwee niet of hij al ergens was geplaatst,
  Hier word de dobberneger ophaal dienst afgeseveerd met oprotte en kom nooit terug.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: